Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bendee geldimmmm scorpimmmmmm gecmis olsun kuzummm...cikolata yeee sanciyi alirmiss...insallah birdahakine adet olmazsinizz bebislerimiz gelirr...bende yikandimmmm ohh be rahatladimmmm

Tatlım ALLAH gonlune gore versin ALLAH yardımcın olsun bitanem cok zor bılıyorum inşallah ilk denemenızde bebegın sana tutunur cnm ... eşine sabah aksam kecıboynuzu kuru yaparsan ıyı olur cook etkılı kecıboynuzu pekmezı yedır bol bol ayrıca selenyum ve E vitemini takvıyesı alsınn mutlaka en önemli sey ... ayrıca bol bol sutlac yap yesınn bol tarcınlı ayrıca şu kürde var bdene istersen zararı olmazz ....

.1 kg kecıboynuzu pekmezı
.50 gr arı sütü
.50 gr polen
.50 gr zerdecal
.50 gr zencefil
nettede arastırabılırsın faydasını goren cook ınsan var

yanı tam birleşme oldugu halde senelerce ugrasıyoruz cocuk ıcın ama bnm bı arkadasımın ablası nısanlıyken ıkı kere beraber olmus hamıle kaldı dugununde 3 aylık hamıleydıı

MEDcezirimmm beni birakip mi gidiyorsunnnn habibtemm

olum bile ayiramaz bizi habibtelerrr

boynum tutuldu şekerim pc. başında ondan çıktım azcık uzandım geçttiiiii birazdan geri tutulmazsa tabii
yoksa seni bırakır daaaa gider miyim habibteemm

yanı tam birleşme oldugu halde senelerce ugrasıyoruz cocuk ıcın ama bnm bı arkadasımın ablası nısanlıyken ıkı kere beraber olmus hamıle kaldı dugununde 3 aylık hamıleydıı

öyle valla kısmet diye buna derler işte canım

hayalotum nerelerde acabaaaa:44:

bnde onu sorcakdım, sahi nerelerde acaba :26:
kesin elti gelmistir

benim de aklıma öyle geldii, ya eltiii ya kaynana..kzıı bi rahat bırakmıyolar dişi nasıl oldu çok merak ettiimm:26:
kesin kesinnn eltidir
kıyamam ben sana kuzuuumm, geçer inşş
ben de iyiym çok şükrrr .. bi taraftan karadayıyı izliyorum bi taraftan sohbet ediyorum sizlerlee... keyfim yerinde yaniiii

sağol cnmm..ben de yalan dünyayı izliyorummm

aynen cnm hakkımızda hayırlısı

amin kuzuuummm... bitanem kocişinle aran nasıl, düzelmiştir inşşşşşşşşşşşşşşş [/QUOTE]

bu aralar cook ıyız tablo işine başladı az önce numune cıkardıkk beraber gulduk falan ıyız bakalım ALLAH bozmasınn

amin kuzuuummm... bitanem kocişinle aran nasıl, düzelmiştir inşşşşşşşşşşşşşşş

bu aralar cook ıyız tablo işine başladı az önce numune cıkardıkk beraber gulduk falan ıyız bakalım ALLAH bozmasınn[/QUOTE]

maşallaaah maşallaaaaahhh hep iyi olun inşş

ayşecim benim kociş diyette netcem şimdiiii
adam 27 kg verdi geçen yıl..5 kg geri alınca diyete başladı..anca keçiboynuzu kemirtebiliyorum..pekmezi kan şekerini oynatıyormuşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…