- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #40.281
herşeyde var bir hayır kuzummçok sevindimm içine sinmesinee bu tedavinin sonunda mutlu haberlerini okuycaz canımm
canım digerlerindede aynıydım canım bebegin haeketlerini hissedince geçiyo inş buda öle olurrçok saol bitanemm
darısııı tümm isteyen herkeslere inşş canım dualarımdasınız inan hep aklımdasınız(AMİNNNNNNNNNNNNNN),
ay cnm noldu bilmiyorum birden girdi :26:
kısmet balım, insaAllah. dr um da çok dua etti.. insaAllah güzel haberler vericem sizlere
senin nası gidiyo, hersey yolundadır insaAllah , mide bulantıların ne alemde
saol balım.
yok cnm onu yapmadım..
hoca bise bilmiyo baksana sorup duruuuuuu
inşş canımm eminim ben bunaa
bende nasıl oluyum canım bulantılar devammşimdi bile zor duruyorumm
yarın o hastaneye gitcem bende çok kararsız kaldımm cebeci tıp fakültesi var ona mı gitsem yoksa orayamı bilemedim:26:
ALlah razı olsun kuzumm, hamişlerin duası kabul olur derler.. çook sağol
umudum dikkat et kendine de ilerlemesin.. şimdi tadaviye de başladın yoksa hemen ada çayı iç derdim ama adaçayı olmaz kiiii.. adaçayı hemen geçiriyo boğaz ağrısını falan
kızz hocammm yerim senii bilmemek ayıp deilll ben oglana yaptım bi tatlı kaşıgı bala bi çay kaşıgı zencefili karıştırdım yuttu hemencik kestii
:44::44::44:napcam ya ben şimdik etkilendimmcnm seni etkilemesem mi, etkilesem mi bilemedim simdi
ama dr um ve personel çok iyiydi, gerçekten tavsiye ederim..
kapalı mısın bilimyorum da, kapalılara daha bi özen var..ciddiyet var.. ve samimi sıcak bi ortam bence..
Dr. Candan hanım..
dene canımm belkim faydası olurrhmmm :26:artık dr un verdiği antibiyotik belki buna da iyi gelir.. insaAllah geçer yaa
doru diyon balım hoca bile sorduktan sonra, cemaat naapmasın
valla bi deneyeyim, zencefil var mı bi bakim :44:
bu boğaz ağrısından mıdır nedir, atesim de var :26:
kızlar ben kaçıyorumm kendinize çok iyi bakın Rabbime emanetsiniz
duramıyorumm hepinizi öptümm
kızlar ben kaçıyorumm kendinize çok iyi bakın Rabbime emanetsiniz
duramıyorumm hepinizi öptümm
yaaaa kızlar şu karadayı dizisi nasıl bi dizidir Allah aşkınaaaaa
tek geçerim vallaaa
valla hiç bilmiyorum kuzum,. hiç bakmadım ki, yani nasip olmadı :26:
hemmen şu uyuyan güzel resmimi değistireyim, az empati kurup ikiz bebis resimlerimle, buradan gerekli msjı vermis olup dualarımın arasında girsin insaAllahhhh
hemen bulim ikiz bebis resimlerimi koyayım profilime
kızlar nasılım ama, totem yapıyorum böyle
hemmen şu uyuyan güzel resmimi değistireyim, az empati kurup ikiz bebis resimlerimle, buradan gerekli msjı vermis olup dualarımın arasında girsin insaAllahhhh
hemen bulim ikiz bebis resimlerimi koyayım profilime
scorpionsum gelmiiiiiiiiişş nasılsın canımın içii
kızlar nasılım ama, totem yapıyorum böyle
iyiyim tatlımmm..kırmızılar sancı yapıyo halsizim..bi banyo yapsam rahatlarım sanırımmm..
sen nasılsın tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?