Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

iyi akşamlar arkadaşlarr nasılsınızz

yaa ben çok şansızım bi hasteneden randevu aldım bi doktoru araştırdım hoşuma gitti daha sonra aradılarkı doktor hasteneden ayrılmışşş Allah ım yaaa ne kadar şanssızımmm beeennnnnnn

Nurlum zeynebnurum veee hayalotuumm hoşgeldiniiizzz
nasılsınııızzz

Son düzenleme:

dr. sonradan mı ayrılmışş.. dr. u takip et o zaman kuzuumm, nereye gittye sen de o hastaneye gidersin.. tabi şehir dışına çıkmadıysa.. ufff şu dr. değişikliği çok tedirgin ediyo insanı

ayşecim benim kociş diyette netcem şimdiiii
adam 27 kg verdi geçen yıl..5 kg geri alınca diyete başladı..anca keçiboynuzu kemirtebiliyorum..pekmezi kan şekerini oynatıyormuşşş

hayatm sperm rezervi arttırıcı etkısı olarak selenyum ve E vıtamını takvıyesı alsın cnm bence bunlar kılo yapmaz sutlac falan kecıboynuzunu yemesıde ıyı olue cevız fındık kabak cekırdegı antep fıstıgı yesın oglenlerı atsın agzına bı kac tane ayrıca ılıskıye gırmeden 2 saat once koyu bı turk kahvesı ıcır kocişinee sperm hareketlılıgını arttırıyo

oy kıyamam ya cok gecmıs olsun bıtanem
evet yürüyen topaç olunallahım kucagınızada almayı nasıp etsın canbonlarım benım

yaw sevıncten okurken gozlerım doldu gonzalezım cok sevındım anlatama.rabbım emeklerınızı boşa cıkartmasın inşallahkuzum neler yaşamışın ölemneka güzel duaları almışın.allahım kabul eder inşallahcandan hanıma benımde selammı süle olarmıbende sevdım bu kızçeyiohh be çok şükür vallahı butun yorgunlugum gıttı

oley be canbonlarımın birazı kaçmış ama geri kalanını yakaldım çok şükür
pişşşşşşşşşşşşşşşştttt ben geldimmmmmmm

anacım benimki huysuzzz.hafta içi akşam kahve iiçmez uykusu kaçarmiş
neyse ki fındık ceviz keçiboynuzu yiyor çok şükür..o vitaminleri duydum da doktora sormadan da içsin istemiyorum..bakalım artık..neyseki sperm tahlilleri öyle kötü değil.doğal yoola hamileliğe yetiyor da sorun ne bilemiyoruz

yemek yaptimmm o yuzden gelemedim bezelyeee ve pilav buyrun birlikte yiyelim habibtelerimmm

Allahım böyle olsunlarr :44::44::44:
inşşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
süperrrrr..bu totem tutarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hayalotum nerelerde acabaaaa:44:
burdayımmmmm
bnde onu sorcakdım, sahi nerelerde acaba :26:
kesin elti gelmistir
geldım kuzum temızlık yapıyodum kakılmıs misali
kesin kesinnn eltidir

sağol cnmm..ben de yalan dünyayı izliyorummm
bilemedin
üzülme zeynebnurum yaaavardır herseyde bı hayır.sormadınmı nere gıtmıs kuzum :44::44:
Nurlum zeynebnurum veee hayalotuumm hoşgeldiniiizzz
nasılsınııızzz
hoşbulduk kuzum hafta sonu mevlütüm varda temizlik yapıyom
hoşgeldin tatlımm bende kaçıyorudm ama seni gördmmmm

dur kaçma yakaladımmmmm

canbonlarım çoklu alıntı yaptım yorgunum dıye.artık arayın bulun kendınızı aradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…