- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #40.441
heh etkilendinse, doğğruuu dediğim yere
kız valla tereddütsüz gitmeni tavsiye ederim.. ben çok sevdim bu smdi ki merkezimi Allahım sana sükür, dualarla Rabbim sen bizleri yönlendir die çok dua ettim .. sükür ki duam kabul oldu
-- Allahım nasıl mesuduumm..<<< bu da türk filmi gibim oldu
bak ozmn sorun çözüldü.. aynen cnm.. çok rahat bi yer ..
hadi gel beraber orda bulusalım. bu bulusma teklifimi red etme
yaw sevıncten okurken gozlerım doldugonzalezım cok sevındım anlatama.rabbım emeklerınızı boşa cıkartmasın inşallah kuzum neler yaşamışın ölem neka güzel duaları almışın. allahım kabul eder inşallah candan hanıma benımde selammı süle olarmı bende sevdım bu kızçeyi ohh be çok şükür vallahı butun yorgunlugum gıttı
hoşbuldum canım bu arada
ya çok iyi bi dr oldugunuda bilmiyorumm ama netten aldım randevuyu o önceden ayrılmış amaa kaldırmamışlar iştee ankarada iyi biryer arıyorumm bakalımm daha reglime biraz daha arştırırım
kizlar silkelet sonra hamis kal diye bir topik acilmis okudunuz muuuuu deneyinnnnn hamile kalanlar cokkk
topık şuan yıkılıyodur ozaman
gormedım habıbtem ben dırek buraya iniş yapınca
aa okusamda ne fayda benımkı kendın silkelen dediydide
maşalah bıtanem okusunlaraglama ama bıtanem ya ben hepten sıldım aslında bu ay bu doktorun yaptıgını gorunce sogudum bı kaç ay doktorlardan ve formullerden.bıde diş tedavısını yapım osırada sogan suyu yapcaz senle kaytarmak yok he valla benımkı kendın sılkelen dedı ya ustune zıplayasım geldı şimdi
olur cnm takma kafana ne kadar ustune dusmessen okadar yakın zamanda oluo ben mesala taktım olmadı bu ay takmıcam dedim ocaktan için adet tarıhımden 2 qun ınce test yaptım pzitif cıktı doktora gttm 5 haftalık hamilesin dedihiç beklemediğin anda gelio cnm allah kucagınza almayı nasip etsin
Umut canim rabbim gonlune gore versin ins emeklerinin karsiligini al bu sefer cok sevindim senin adina
Benim arkadasimda mayis gibi baslicak tup bebis icin onunla beraber senin,seninle beraber onunda ins hayirli evlatlariniz olsun.
cnm nasılsın.naptımn dr işlerini
cnm nasılsın.naptımn dr işlerini
oyy balkusum benim..saolasın ..Rabbim hepimize bu sevinçleri yaşıyacak gerçek mutluluklarımız bizlere nasip etsin insaAllah
evt cnm çok dua aldım insaAllah, Rabbim kabul eyler...
evt cnm Candan hnm. adı gibi çok candan
zeynebnur.. crnm Ankara'da sana da Candan hanımı öneriyim.. ben çok memnun kaldıkm,. ve bikaçkere daha görücem onu sükür ki.. en sonunda resim bilem çektirmeyi düsünoyrum
cnm silkelen konusunu biliyordum da, topiğini bilmiyordum
balkusum , eniste bey de, ne hazırcıymıs yaa.. az yardımcı olsa ya sanagetirtmesin beni oraya, balkusumu üzemez
zıpla kusum, haketti bunu
cnm gözünaydın. rabbim sağlıklı sonuçlar alabilmeni nasip etsin, bizlere de kısmet olsun insaAllah
yazsaatim cnm çok tsk ederim.. girdik bakalım bi yola, bu yolun sonunda bebislerimi görecem insaAllah
iyiyim tatlım. sen nasılsın .. görünmüyorsun hiç
basladık ilaçlara iste.. dün çok güzel geçti dr işim..insaAllah hep böyle gider ..
sen naaptın nasıl gidiyor
inşAllah cnm.tüp bebek için ilaç kullanıyosun dimi?:26::26::26::26:bende napım dün dra gittim iki tane yumurtam olmuş.yarın bidaha gidicem bakıcak iğne verecek.
evt cnm..
hadi hayırlısı olsun bakalım..
sen ne için iğne :44:
evt cnm..
hadi hayırlısı olsun bakalım..
sen ne için iğne :44:
umudum sana bişey sorcam.bu hani evlilik takvimi nasıl yapılıyo.:26::26::26::26:
slm millet nasılsınız
hsg kln mm nasıl gidiyor bebislik
soğan kelimesini bile artık daha çok seviyorsundur , özellikle kürünü
hoşbulduk canm sende hoşgeldin bebişle iyiyiz ama misem bulanıo hep yatıorm
sen nasılsın
kız soğanı sevmemmi
o kadar seviorm ki çoçuğumun göbek adı soğan
hhahaahha alemsin he
ben naısl olim.. tedaviye basladık. bakalım Allah sonumuzu hayıreyleye insaAllah.[/QUO
inşallah olucak canım
umut hocam mübinli yasin okumayı biliomsn
inşallah olucak canım
umut hocam mübinli yasin okumayı biliomsn
yok cnm tam değil ama duymustum..
smdi sen deyince net den bakdım
hayırdır neden sordun
Mübin Duası: Bir hacet duasıdır. Hacet, dilek ve murat demektir.
Bir beladan, bir sıkıntıdan kurtulmak önemli ve çıkmaza giren işlerin kolaylaşması için okunur.
* Yasin okurken her mübin durağında ( Yasin'i şerifte 7 ayet mübin kelimesi ile bitmektedir.) 1 yada 3 kez Mübin duası okunur.
* Yasin bitince de okunabilir.
* Ayrıca mübin duasını dua niyetine okumakta faydalı ve yararlıdır.
Mübin Duası:
'' Sübhânel müneffisi an külli medyün.Sübhânel müneffisi an kulli mahzun. Sübhanel'muhallisi an külli mescun.Sübhanel'alimi bi külli meknun. Sübhâne men ceale hazâinehü beynel'kâfi ven nun. Sübhâne men izâ erâde şey’en en yekule lehu kün feyekun. Fesubhanel'lezi biyedihi melekütü külli şey'in ve ileyhi turceun. Yâ müferricü ferric annî, hemmi ve ğammî fercen âcilen ğayra âcilin. Bi rahmetike yâ erhammerrâhımin. Ve sallallahu ala seyyidina Muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmain.
Anlamı:
'' Bütün borçlu kullarını borç sıkıntınsından kurtaran yüce Rabbim, seni tesbih ederim. Bütün kederli, üzüntülü kullarına ferahlık veren, üzüntü ve kederlerini gideren yüce Rabbim, seni noksanlıklardan tenzih eder, tesbih ederim. Her tutukluyu, bütün kapıların yüzüne kapanmış, çaresiz kalmışları kurtaran, selamete kavuşturan yüce Rabbim, seni tebih ederim. Her gizliyi bilen yüce Rabbim, seni tesbih ederim. Bütün hazinelerini ''Kün'' emri olan '' Kef ile Nun'' arasında gizleyen yüce Rabbim, seni tesbih ederim. Bir şeyin olmasını dilediği zaman, o şeyin ''kün emri'' ile hemen olmasını sağlayan yüce Rabbim seni tesbih ederim. Herşeyin mülkü, tasarrufu kendi kudret elinde bulunan yüce Rabbimi tesbih ederim. Herşey ve hepimiz O'na döndürülecektir.
Ey sıkıntıları gideren Rabbim! Benim elem ve kederimi, sıkıntı ve üzüntümü acele olarak gider, ey Rahmeti bol Rabbim Efendimiz Hazreti Muhammed'e, al ve ashabına rahmet eyle''
yasinde her mübin yazan yerde mübin duası okuosn sonra en başa dönüosn 2 mubinde yine aynı işleme devam
ya o kadar etkili oluo ki inanıp okursan
annemlerin orda bi derdi olan oturur okur inan faydası olur
bende bu ay okudum galiba 3 yada 2 tur
oku derim okadar faydalı ki
zaten kuranın kalbi yasin
mübin duasındaki ya muferrici ferric 4 kez okunuo herhalde aynen böyle
canım
cnm.
kullanıcı kontrol paneli
profili düzenle
orada sayfanın ortalarında
hitap sekliniz + özel gün türü + özel gün tarih + görsel.. <<< bu görsel kısımda EVLİLİK GÖRSELLERİ yazısına tıkla ve oradaki sekillerden birini seç
en sonunda değisikliklieri kaydet de çıkıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?