- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #40.581
Esine test yapması kazınmam habibtemmmm sorun var mı yokum ilaç kullanması gerekiyor 1 seneden sonra eşini de çağırması lazım zaman kaybetmeyin habibtem
hayalotum hoşbulduk.ya hayalim4141 hamşmi ben mi yanlış anladım:)
öyle kuzum öyle de bunları yaptırcak doktoru bi ben bulamadım kuzum ya..
kıme gıttıysem hep kist tedavısıne baştan başlanıyor en son gıttıgım bile okadar laf anlattım çatlatma iğnesi diye kendımı parçaladım ama yok obur ay dedi .
son 6 7 aydır gıttıgım doktorum bu adetın 12.gunu cagırdı aslında ama cok karırsızım bılmıyorum buyuk ıhtımal gıdıcem ama artık beklıcez habıbtem .
çok çok iyiyim bıtanembaksana bidaha teyze oldum afıyet olsun ıkınızede canbonum yarasın
Hayalimmmmmmnn bendede memikler ağrı yaptıesine Söyledimi ne heyecanlı yawwwwww
bak ben enişteyi unuttum gordunmu
Asetonnnn tatlım iki kere seni yazdimmmm ama telefon ismini değiştirmişnasılsın canimmmmmm
Gerizekalimi bunlar yaaaa bebek tedavisi için geldim de kisi tedavisi oluyorum esime de bakın de neden sadece sen bak sinirlendirmesin bu doktorlar gelirimin orayaaa habibtem yumurtaliklarina bakacak büyük bir ihtimal ins bu ay olur dünür oluruz
Evdeydi zaten test yaptığımdapizza söylemiştik içeriden bağırıyordu sürekli soğudu pizzalar çabuk gel diye sen gel dedim geldi bir telaş ne oldu hadi Gelsene soğuyunca güzel olmuyor dedi bende burda pizzadan daha güzel birşey var bak dedim testi gösterdim bir sarıldı 15 dk bırakmadı hala gerçek dimi bu deyip duruyor
inşallah tez zamanda senin bebişinde haberini alırızda sevince boğuluruz
Evdeydi zaten test yaptığımdapizza söylemiştik içeriden bağırıyordu sürekli soğudu pizzalar çabuk gel diye sen gel dedim geldi bir telaş ne oldu hadi Gelsene soğuyunca güzel olmuyor dedi bende burda pizzadan daha güzel birşey var bak dedim testi gösterdim bir sarıldı 15 dk bırakmadı hala gerçek dimi bu deyip duruyor
inşallah asetonum benim .bu ay meddimle sogana başlıyoz.gerçi meddcezırım başlamış
bakalım neler olcak.bizimde soğan cücüklerimiz gelcekmi
ayy cok heyecanlınazar değmesin kuzum
bende içtim canım burnunu tıka bi dikişte iç faydasını görürsün ama.
oyyyy kıyamam ben yaaaa
deseydın pizzanın yanında promosyon bebiş göndermişlerallahım mutlulugunuzu daim etsın inşallah hayalim tebrık ederımmmm
bu benim 2. içişim olcak kuzum .ama birincide faydasını gördüm.batım düzeldi çok şükür.bu ay tekrar başlıcam inşallah
vücudunda ne kadar iltihap varsa atar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?