Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Esine test yapması kazınmam habibtemmmm sorun var mı yokum ilaç kullanması gerekiyor 1 seneden sonra eşini de çağırması lazım zaman kaybetmeyin habibtem

öyle kuzum öyle de bunları yaptırcak doktoru bi ben bulamadım kuzum ya..
kıme gıttıysem hep kist tedavısıne baştan başlanıyor en son gıttıgım bile okadar laf anlattım çatlatma iğnesi diye kendımı parçaladım ama yok obur ay dedi .
son 6 7 aydır gıttıgım doktorum bu adetın 12.gunu cagırdı aslında ama cok karırsızım bılmıyorum buyuk ıhtımal gıdıcem ama artık beklıcez habıbtem .

Gerizekalimi bunlar yaaaa bebek tedavisi için geldim de kisi tedavisi oluyorum esime de bakın de neden sadece sen bak sinirlendirmesin bu doktorlar gelirimin orayaaa habibtem yumurtaliklarina bakacak büyük bir ihtimal ins bu ay olur dünür oluruz

Hayalimmmmmmnn bendede memikler ağrı yaptı esine Söyledimi ne heyecanlı yawwwwww

bak ben enişteyi unuttum gordunmu

Evdeydi zaten test yaptığımdapizza söylemiştik içeriden bağırıyordu sürekli soğudu pizzalar çabuk gel diyesen gel dedim geldi bir telaş ne oldu hadi Gelsene soğuyunca güzel olmuyor dedibende burda pizzadan daha güzel birşey var bak dedimtesti gösterdim bir sarıldı 15 dk bırakmadı hala gerçek dimi bu deyip duruyor

Asetonnnn tatlım iki kere seni yazdimmmm ama telefon ismini değiştirmiş nasılsın canimmmmmm

yaw kuzum geçen ne agladım bı bılsen o gerızekalılar yuzunden.ama geçti çok şükür.batta 8 gun once geldı ılk defa hemde antıbıyotık aldıgım halde.buda bı gelısme benim için.rabbıme bınlerce kez sukurler olsunkı 2 aydır ılaç kullanmadan adet oluyorum inşallah kuzum benım dünürüm dünürümmmm habıbtem

ayy cok heyecanlı nazar değmesin kuzum

oyyyy kıyamam ben yaaaa
deseydın pizzanın yanında promosyon bebiş göndermişlerallahım mutlulugunuzu daim etsın inşallah hayalim tebrık ederımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…