Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ayyyyy telefon yazdıklarımı neden değiştiriyor yazdığımı ben bile anlamıyorum

hayırlısı olsun canımm inşallah herşey yolunda gider kavuşursun ikizlerinee biz de eşimle konuştuk ama bilmiyorum belki bir iki ay daha beklerizz bakalımm ne gelirse Allah tan
sabredip bekliycez artık

zeynebnurum hogeldin canım

hoş buldumm hayalotumm nasılsın yine temizliğe dalmışsınnn

iyiyim kuzum çok şükür.
daldım bitanem bayadır yapmamıştım gundelıkler haricinde
bide pazar gunu rabbım kısmet ederse mevlüt okutucam inşallah onun telaşı var inşşalh guzel geçer

geçmiş olsun kuzum çok sevındım
ama kim bakem o gerızekalılar :44:

ayy cnm sorma ya hastanede hsg bolumunde asıstan mı ne tamda bılmıyorum o gerızekalı benı yarım saat oyaladı ve sonunda resmen ılanı ask ettı yok sana bayıldım asık oldum cok hoslandm numaranı ver senınle gorusmem lazım tekrar ne zaman gorucm senı falan aptal bıde yarım saat beklettı sancım var kanamam var ve her yer dolu ayakta adamı bekledm ve sonunda neler soyledı bana ay nasıl korktum hastanede numaramda var alır arar falan al basına belayı bnm esımın aılesı hastanenın en eskı hastaları senelerdır aılece gorusuyolar doktoruma anlattım olanları bas hekımın yanına gıttım anlattım dun gecede esıme anlattım adam gece boyu uyuyamadı sabahta adamı ısten kovmuslar ALLAHtan esım adam kovulduktan sonra gıtmiş hastaneye aramış adamı bulamamış yoksa agzını yuzunu dagıtıcaktım dedıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…