Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

he yapalım gonzalezım sen geldın ya benımkı yatalım demeye basladı saatlerdır tekım gıkı cıkmıyodu ben konusmaya başlayınca adamın uykusu gelıyor yahu

yapalım balım
yahu ne dedin anlamadım, bu eniste bey yatalım mı diyomus ne diyomus.. anlamıyorum hiçç
yaw bi o yatsın hele, ascık konusam senle, bak halimi söyle de iki yazim balıma
smdi sende slm söyle eniste beye de, ascık seni bağa versin

cümlemizi güldürsün gonzalezimmm
bende seni yirimmmm
eniştebeyle tanışma zamanımız gelmişşşş

enişte beyim ben hayalot
yaw bak eniştebeyim sonraki gün beni sormuş gördünmüsorduda eniştebeyim niye bana selam yollamamış halbukim ben ona hep yolluyom
yaz kuzum yaz ohhh beeee

didim gonzalezimmm

yaw yazcaklarımı yazamadan mesaj gıttı ıyımı

gonzalazım didimki umudum selam söylüyo bitanemazcık beni ona bırakcakmısın didimhem gülüyohemide büle suratıma bakıyo

hmm anladım balım.. hayırlısı olsun artık .. insaAllah kısa yoldan halledebilirsiniz yine ara sıra benimde dis tedavim 1yıl sürdü hacettepeye gittim geldim hep.. anlattım ya iste, ayıla bayıla bitirdim neyse ki.. implanta kadar erbiseyi yaptılar bana ama çok sükür simdik dislerim oldu.. sükür halen daha ağrım sızım yok.. demen gibi masrafı da var, ben onca hastane yollarına düstüm gittim geldim biraz sıkıntı oluyor ama, üstelik bi yerde yettiremedik parayı, kalın bileziğim vardı onuda satmak zorunda kaldım, geçenlerde pc de resim bakarken resimlerden birinde bileziğimi gördüm.. bööle baka kaldım.. üzüldüm sonra ama yok artık o ben yine alırım diyo ama, o hem ağırdı hem çok severek almıstım onu..artık ne zamana alınır bilemem de. bi şu tüp tedavimi de atlatabileydim hayırlısınla ondan sonra alınır yine heralde ödül olarak bilezikim

sankim düzelmeler var, virüs kulağına kurşun

Son düzenleme:

heya tanısalım kaynasalım balım benimm yaw unutmustur selam söylemeyi, ben iletirim notunu, niye selamın karsılığını yollamıyon diye
didim gonzalezimmm

eferin balım

yaw yazcaklarımı yazamadan mesaj gıttı ıyımı

gonzalazım didimki umudum selam söylüyo bitanemazcık beni ona bırakcakmısın didimhem gülüyohemide büle suratıma bakıyo

yaw ne unutdun çabuk hatırlada yaz bakim
tabi bi orda senin eniste bey, bi ben burda aramızda kaldın unutdun herseyi dimi balkusum
heya söylüyom, ascık bıraksın seni bağa, sen arada ona ninni söyle
vallah sende gidersen bnde eniste bey gibim bakacam ona öle de

balkusum dün gece rüyamda, sankim 4-5aylık gibi karnım çıkmıstı bu sabah esime diyom da, gülüyo

oyyy gonzalezım alınır kuzum bıtanemşimdi şu bebek işini rabbımın hayırlısıyla bı halldeınde kuzum gerısı boşbende 5 bileziğimi satmıstım eşim askere gıderken zaten sadece 5 taneydısonra dondukten sonra bu sene yapmaya başladı.ama bılezık ıstemedıgımden kunye yapıyo.2 tane alabıldı daha kaç borcum var dıyo ara aragercı aldıklarıda ya evlılık yıldonumu yada dogum gunu hedıyesı adam uyanık 1 taşla 2 kuş misali
inşalllah sende kavusursun kuzum bileziğinedüzelsin gonzalezim nazar değmesinnnn:nazarvirüs kulağına kurşunmuallah seni hamiş etsin emikuzum bende dişçide devlete gıtcektımde 1 sene sonraya atıyolar hep.özele gıttık 2 kere şuan.400 tl bayılmısızdır.ee dahada tedavı uzun kalkamayız yani.bundan sonra zaten dolgularım ve implantım kaldı artık devlette beklerım sıramı bundan sonrası bizi aşarrrr

sen iletirsin gonzalezimmmm
bişeyi unutmadım gonzalezım ortadakı alıntımla son alıntım aynı yaıkısını bı mesajda topla kuzum ılkı once gıtmek ıstedı sanırsam peşinden diğerini yolladım

öle tabi sağlık olsun bilezik fln bos seyler, artık yaslandık ne bileziği dicen simdik
zaten alıstım kolum bos bos gezmeye, hem daha rahat bülem
eniste beyy huuu hemmen balkusuma künyeleri diziyosun dirseğe kadar tamam mı o kadar gelip tek tek sayacam dermişimm
he yaw.. ne edem.. virüsle anlasma yapmam lazım.. virüs kulağna kursun amin balım senide benide herkesi de hamis etsin
doğru balım. devlet olunca hep erteliyorda.. benim görümcemin kızı hacettepede okurken, bnm dis yapımda çok hassas..bayılyom ediyom.. dayısı dedi.. yani eniste bey .. yiğenim al bu yengene ne edersen et hacettepede dedi.. bu çözülsün artık şu sorun dedi..ve yiğenimizs olunca, beğendiği hocalarına fln teslim etti beni..bi anlattı zaten nereye ne zaman gideceğimi ondan sonar git-gel umutt.. umut yollarda yoksa bska türlü demen gibi, ileri tarihe atıyolar.. yani tedavim 3-4bini buldu implant fln.. ayrıca kaplamam da var.. o da 850 civarı bies tuddu.. yol masrafıım saymıyom ..
Allahım yardım etsin balım.. dis de zor.. git gel ..

beyler diyecek simdi he.. bi diş bi kuş yettiniz canıma

temeeemmmmm.. olsun balım ben anlarım senii
hayırlara cıksın gonzalezımmminşallah tedavın sonunda göbişin şişecek davul gibim olacaksınnnn

öle balım.. artık yüzüp yüzüp kuyruğuna gelecek miyiz görücezz
neeeeedavul gibim mii :26:kız düzgün dua etsene, Allah seni hamis etsin balım yaa öle şişip şişip gümmm, ay Allah korusun

kuzum ne yaşlanması yahu anam burdakı 70lik teyzelerın kollarında goruyom burma burma bılezıklerdiyom teyze ben de yok maşallah sende vardiyo kuzum ben almadım deden aldı
kimbilir adama neler ettıkı adam bılezıklerle donattı bizdemi iş yok anlamadım gonzalazım
geçmiş olsun gonzalezım diş için ayıla bayılada olsa kurtuldun çok şükürrrrabbım bıdaha dusurmesın oyollaraa
vallahi benimkinin gıkı cıkmıyor kırmızılara gırdıgımden beri adam dınlenme moduna gectı gonzalezımkal geldı adamabu ay dıyorum hazırlan ne yıyosan ye az kaldı dıyorum gozlerı bı tuhaf oluyo adamın

yaw kuzum şişmeden davul olmadan nerden cıkacak benım teyzoşum alaalaaa9:patlamassın korkmaaaa bebiş patlaması yaşancak inşallah göbişinde 2 iz 3üz 5iz artık allah ne verdiyse

umudum seni merak ettigim icinnnnnnn neden yazmadi diye dusundummm habibtemmm benimmm...senin varligin yeterr senin iyi oldugunu biliyimmmm rahatliyimmm...hayalotummmmmm canimsinnnnn ben seni yorarmiyimmmmmmmmm yeruheee

hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmmmmmmmm insallahh senin ve umudumummmmm medceziriminnn scorpiminnnnnnn aycecikimin esilamin gurbetkizceminnnnn sayamadigimmmmm diger arkadslaraa en kisa zamandaaaaaa tatlimi tatli bal gibi bebisleriniz olurrrr...arkads lazim dimi benim bebegimeee

offfya ben cıkıyorum artık gonzalezımmmm
benimki başımda hadi hadi selamda aldık ama yatma zamanı diyo
yarın yıne konusurk ınsallah kuzum benım
cıkım artık bende

habıbtem sende geldın konusamadık kuzum yarın konusurk ınaşşalah yorma kendını oldumu guzel habıbtemmm

ben cıkıyorum ttatlı ruyalar ıyı geceler anlarımmmm allaha emanet olun

umudum seni merak ettigim icinnnnnnn neden yazmadi diye dusundummm habibtemmm benimmm...senin varligin yeterr senin iyi oldugunu biliyimmmm rahatliyimmm...hayalotummmmmm canimsinnnnn ben seni yorarmiyimmmmmmmmm yeruheee

yirim ben sizi habıbtem
habıbtem su memiklerine bak hele bi bakalum kızmı erkekmi teyzoşum:13:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
rabbım sızlerede saglıklı bebısler nasıp etsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarım benım.hayırlısıyla kucaklarınıza alırsınız inşallah

vallahi öyle kuzum benim 70 likler öte tarafa gitmeden kollarımız şenlensin istiyo bes belli
yaw öle bi dede bizde mi bulak ne dersin kusum he yaw adamcağza sorsak birbir anlatır kusum , iste ninen böyle, şöyle, basımdan gitsin die aldım hahaha
bizde iş çok anacım, dinlensin balım, bırak elleme adamı, iş mi arıyosun gece gece

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…