- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #40.881
he yapalım gonzalezımsen geldın ya benımkı yatalım demeye basladı saatlerdır tekım gıkı cıkmıyodu ben konusmaya başlayınca adamın uykusu gelıyor yahu
hahahha. Allah seni güldürsün balım eminapim ben simdik seni yiyim barii :125::125::125:
he yaw sorma kusum.. size kavusabilmek için bütün bu çabam
bu arada hani sen geçenlerde eniste beye selamlar fln demistin ya..
bizim ki geçen yoldayız iste araba kullanıyo.. dedim sana hayalotun selamı var..
kimin kimiiiiin diyoooodedim hayalot.. hayalot kim diyo dedim öle bi balkusum iste..
kk daki kızlardan biri..o benim balkusumdur dedim..sonra ki gün soruyo, o bana selam yollayan kimdi diyo, nickin değisik geldi sanırım
dedim hayalot..haa hayalot du tamam diyoo
ben seni bos bırakırmıyım kuzumm:44::44:öle bakısmak yetmez bana, illa yazacammben her halimle seni gecelere akıtırım, kk gecelerine
yapalım balım
yahu ne dedin anlamadım, bu eniste bey yatalım mı diyomus ne diyomus..anlamıyorum hiçç
yaw bi o yatsın hele, ascık konusam senle, bak halimi söyle de iki yazim balıma
smdi sende slm söyle eniste beye de, ascık seni bağa versin
yapalım balım
yahu ne dedin anlamadım, bu eniste bey yatalım mı diyomus ne diyomus..anlamıyorum hiçç
yaw bi o yatsın hele, ascık konusam senle, bak halimi söyle de iki yazim balıma
smdi sende slm söyle eniste beye de, ascık seni bağa versin
iyi gidiyor gonzalezım bıtanem diş tedavım ama bırakabılırımeşimle bugun konustuk ama cok sıkısıyoruz maddı olarak eşim yinede yaptıralım dıyor ama odeyecek halı yok adamın bı sekılde ıkna edıp bırakmam gerek zaten agrıyan dıslerımı cektıler kurtuldum ara ara dıgerlerının bı caresıne bakcaz
bende neler yazdım kuzum ya mesajından sonramyazmısın demekkı pcde duzelmeler var gonzalezımmmm
cümlemizi güldürsün gonzalezimmm
bende seni yirimmmm
eniştebeyle tanışma zamanımız gelmişşşş
enişte beyim ben hayalot
yaw bak eniştebeyim sonraki gün beni sormuş gördünmüsorduda eniştebeyim niye bana selam yollamamış halbukim ben ona hep yolluyom
yaz kuzum yaz ohhh beeee
didim gonzalezimmm
yaw yazcaklarımı yazamadan mesaj gıttı ıyımı
gonzalazım didimki umudum selam söylüyo bitanemazcık beni ona bırakcakmısın didim hem gülüyo hemide büle suratıma bakıyo
hmm anladım balım.. hayırlısı olsun artık ..insaAllah kısa yoldan halledebilirsiniz yine ara sıra benimde dis tedavim 1yıl sürdü hacettepeye gittim geldim hep.. anlattım ya iste, ayıla bayıla bitirdim neyse ki.. implanta kadar erbiseyi yaptılar bana ama çok sükür simdik dislerim oldu.. sükür halen daha ağrım sızım yok.. demen gibi masrafı da var, ben onca hasaten yollarına düstüm gittim gemdim biraz sıkıntı oluyor ama, üstülek bi yerde yettiremedem kalın bileziğim vardı onuda satmak zorunda kaldım, geçenlerde pc de resim bakarken resimlerden birinde bileziğimi gördüm.. bööle baka kaldım.. üzüldüm sonra ama yok artık o ben yine alırım diyo ama, o hem ağırdı hem çok severek almıstım onu..artık ne zamana alınır bilemem de. bi şu tüp tedavimi de atlatabileydim hayırlısınla ondan sonra alınır yine heralde ödül olarak bilezikim
sankim düzelmeler var, virüs kulağına kurşun
heya tanısalım kaynasalım balım benimmyaw unutmustur selam söylemeyi, ben iletirim notunu, niye selamın karsılığını yollamıyon diye
eferin balım
yaw ne unutdun çabuk hatırlada yaz bakim
tabi bi orda senin eniste bey, bi ben burda aramızda kaldın unutdun herseyi dimi balkusum
heya söylüyom, ascık bıraksın seni bağa, sen arada ona ninni söyle
vallah sende gidersen bnde eniste bey gibim bakacam ona öle de
balkusum dün gece rüyamda, sankim 4-5aylık gibi karnım çıkmıstıbu sabah esime diyom da, gülüyo
oyyy gonzalezım alınır kuzum bıtanemşimdi şu bebek işini rabbımın hayırlısıyla bı halldeınde kuzum gerısı boş bende 5 bileziğimi satmıstım eşim askere gıderken zaten sadece 5 taneydı sonra dondukten sonra bu sene yapmaya başladı.ama bılezık ıstemedıgımden kunye yapıyo.2 tane alabıldı daha kaç borcum var dıyo ara ara gercı aldıklarıda ya evlılık yıldonumu yada dogum gunu hedıyesı adam uyanık 1 taşla 2 kuş misali
inşalllah sende kavusursun kuzum bileziğinedüzelsin gonzalezim nazar değmesinnnn :nazarvirüs kulağına kurşunmu allah seni hamiş etsin emi kuzum bende dişçide devlete gıtcektımde 1 sene sonraya atıyolar hep.özele gıttık 2 kere şuan.400 tl bayılmısızdır.ee dahada tedavı uzun kalkamayız yani.bundan sonra zaten dolgularım ve implantım kaldı artık devlette beklerım sıramı bundan sonrası bizi aşarrrr
sen iletirsin gonzalezimmmm
bişeyi unutmadım gonzalezım ortadakı alıntımla son alıntım aynı yaıkısını bı mesajda topla kuzum ılkı once gıtmek ıstedı sanırsam peşinden diğerini yolladım
hayırlara cıksın gonzalezımmm inşallah tedavın sonunda göbişin şişecek davul gibim olacaksınnnn
öle tabi sağlık olsun bilezik fln bos seyler, artık yaslandık ne bileziği dicen simdik
zaten alıstım kolum bos bos gezmeye, hem daha rahat bülem
eniste beyy huuuhemmen balkusuma künyeleri diziyosun dirseğe kadar tamam mı o kadar gelip tek tek sayacam dermişimm
he yaw.. ne edem.. virüsle anlasma yapmam lazım.. virüs kulağna kursunamin balım senide benide herkesi de hamis etsin
doğru balım. devlet olunca hep erteliyorda.. benim görümcemin kızı hacettepede okurken, bnm dis yapımda çok hassas..bayılyom ediyom.. dayısı dedi.. yani eniste bey .. yiğenim al bu yengene ne edersen et hacettepede dedi.. bu çözülsün artık şu sorun dedi..ve yiğenimizs olunca, beğendiği hocalarına fln teslim etti beni..bi anlattı zaten nereye ne zaman gideceğimi ondan sonar git-gel umutt.. umut yollardayoksa bska türlü demen gibi, ileri tarihe atıyolar.. yani tedavim 3-4bini buldu implant fln.. ayrıca kaplamam da var.. o da 850 civarı bies tuddu.. yol masrafıım saymıyom ..
Allahım yardım etsin balım.. dis de zor.. git gel ..
beyler diyecek simdi he.. bi diş bi kuş yettiniz canıma
temeeemmmmm..olsun balım ben anlarım senii
öle balım.. artık yüzüp yüzüp kuyruğuna gelecek miyiz görücezz
neeeeedavul gibim mii :26:kız düzgün dua etsene, Allah seni hamis etsin balım yaa öle şişip şişip gümmm, ay Allah korusun
umudum seni merak ettigim icinnnnnnn neden yazmadi diye dusundummm habibtemmm benimmm...senin varligin yeterr senin iyi oldugunu biliyimmmm rahatliyimmm...hayalotummmmmm canimsinnnnn ben seni yorarmiyimmmmmmmmm yeruheee
umudum seni merak ettigim icinnnnnnn neden yazmadi diye dusundummm habibtemmm benimmm...senin varligin yeterr senin iyi oldugunu biliyimmmm rahatliyimmm...hayalotummmmmm canimsinnnnn ben seni yorarmiyimmmmmmmmm yeruheee
kuzum ne yaşlanması yahuanam burdakı 70lik teyzelerın kollarında goruyom burma burma bılezıkler diyom teyze ben de yok maşallah sende var diyo kuzum ben almadım deden aldı
kimbilir adama neler ettıkı adam bılezıklerle donattıbizdemi iş yok anlamadım gonzalazım
geçmiş olsun gonzalezım diş için ayıla bayılada olsa kurtuldun çok şükürrrrabbım bıdaha dusurmesın oyollaraa
vallahi benimkinin gıkı cıkmıyor kırmızılara gırdıgımden beri adam dınlenme moduna gectı gonzalezımkal geldı adama bu ay dıyorum hazırlan ne yıyosan ye az kaldı dıyorum gozlerı bı tuhaf oluyo adamın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?