- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #40.921
amerikan konsoloslugu varrr isim olarakk neresi bilmiyorummm...insallah gelirimmm...bakalimm bizimki gonderecekmi
tememvallahi öyle kuzum benim70 likler öte tarafa gitmeden kollarımız şenlensin istiyo bes belli
yaw öle bi dede bizde mi bulak ne dersin kusumhe yaw adamcağza sorsak birbir anlatır kusum , iste ninen böyle, şöyle, basımdan gitsin die aldım hahaha
bizde iş çok anacım,dinlensin balım, bırak elleme adamı, iş mi arıyosun gece gece
habıbtem ya dün gece 12ye kadar teyzoşumun takvımınde göğsünüz sıkıysa sağ ve sol teker teker anlatıyodu kız ve erkek olacagını eskılerden bır ınanısta anlıyolarmıs.sonra sen 12yı gecınce geldın ama gıttıı degıstı yazınasil anlayacagimm canimmmmmm habibtemmm
canım aramıza hoşgeldinnnn15 yıl oldu evliliğimiz 14 yaşında oğlum var arkasından 9yıl önce kızım 6 aylıktan karnımda öldü 2yıl önce dış gebelik .....kesinlikle istemem tekrar diyordum ama ,şuan oğlumun bana kardeş sevgisi tattırmazsanız torunu unutun lafınında etkisi ile 6aydır uğraşıyorum hersey normal doktora göre bu ay rahim filmi çektirdim oda normal çıktı bekliyorum şimdi Rabbim ol derse olur inşallah.
Hayalim gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,çok çok sevindim inan.
Herkese böylesi mutlu haberler vermek nasip olsun inşallah.
Hayalotum canım benim sanada çok geçmiş olsun ,Allah şifa versin bitanem,sen buraya hep kendin gibi güzel şeyler yaz inşallah canımcım
Umut canım Allah ın izniyle bu kez emanetin gelecek sana,en kısa zamanda senden de güzel haberler gelir inşallah
Alppin canım geldiğimde burdaydın ama ben mesajlara göz atana kadar gitmişsin ,uykusuz günler erken başladı sende galiba
Muhabbeti yapıldı mı bilmiyorum Hayalotcum bahsedince aklıma geldi biraz yaşadıklarından bahsette tatlım cinsiyet tahmini yapalım,yakında belli olur nasılsa hayırlısıyla
Kızlar hepinize tatlı,mutlu,huzurlu uykular.
Hayalotum günaydın
Aybish günaydın
Nasılsın kızlar gunünüz güzel ve aydınlık geçsin insallah
İyiler bitanem teyzoslarina opucukler gönderiyorlar.
Az kalmış isin canım ,tanı sende hem diş hemde Mevlüt hazırlığı derken bayaa yorulmussundur canım.
Cok kolay gelsin.
Ben çıkıcam şimdilik canım
Öpüyorum canim
Kızlar, esim dün tahlil vermisti., bugün için çııkcaktı sonuç, demin aradım sordum esime, dedi aynı yine eskisi gibi .. ve ben çok üzgünüm simdi , esimin yaptığı onca keçiboynuzu kürleri, onca seyler fln nereye gitti, hiç mi bi yararı olmadı Allahımmmm canım çok yanıyo
aksama da misafir gelicek diye mtfakta dolanıyodum, smdi kolum kanadım kalkmıyor sanki.. hiç bise yapasım, yok, uyumak uyumak uyumak istiyorumm sadecee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?