Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

valla kuzum B vitami,ni almaya başladım biraz güç veriyo.keçiboynuzu pekmezi yiyorum kan yaparmış...
inşallah bu ay bizim ayımız olsunn..kediler gibi martta atalım bebiş temelleriniiiiiiiiiii

ayyyyyyy bayıldımm ben bu martta bebeiş temeli atma olayıınaaaa...... süper oldu vallaaa , cuk oturdu
rabbimin izniyleeee martta çooooook hamiş çıkcak burdaaannn
gelsin bebeişler martta, ayol mart ayı yaa bakarsın ikizler üçüzlerle dolar topik.. zaten umudumun ikizleri olcaaakk yani ben öyle hissediyoruumm

15 dakikaya kadar cikiyimm bari bulasik yikiyimmm medcezirim bendeee cok seviyorumm sizleriiii burasi bir baskaaa ugurlu topik

kolay gelsin şekeriiimmm

habibtem napalım bizi mart paklar kedi misaliiiii

ayyy hala gülüyorumm yaaa, sen çok yaşa e mii

hayalotummmmmmmmmmmm darisi senin bebisinin dogum gununu kutlamak dilegiyleee....kendini fazla yormaa simdiden ozledim seniii
amin kuzum inşallahhhh
umudummm gelmisssss canim benimmmmm ama yazmammisss neden yazmadi acaba isimi vardi...keske iyiyimmm yazsaydi aklim onda kalmazdiii...hayalotumdaaa gitti dogumgununeee gelmedi daha simdi yiyordur pastalarii
bu kızçe gonzalezım nıye yazmadı acaba:44::44::44::44:
hayalotummmmmmmmmmmmm geldi hosgeldinnnnnn bitanemmmmm yedinmi pastalariiiii
hoşbulduk kuzuummmmmmmmmmm habıbtem nassınnnnpasta yıyebıldım azcıkın sımdıde corba içtimzayıflıyacam bu gıdısle

scoprimmmm keske bu ay sogan kuru yapsaydinnnn rahim temizlenirdi iyiceee hemen hamile kalmani kolaylastiridi...sogan cucukleriniz gelsin medceziriimmm hayalotum bu ay yapiyorlar kacamak yokk herkes icecekkkk

katılıyorum kuzuuuuumm ben ce scorpionsum da başlasınn..... bu arada hayalotumun sayesinde midem bulanmıyo,, burnumu tutup içiyorum burnumu açmadan mandalina atıyorum ağzımaaa soğan kokusunu falan hissetmiyorumm

hayalotummmmm naber canımın içiiiiiii ya dişin nasıl oldu kuzuummm

iyiyim canım benim sen nasılsınnnnnasıl gıdıyor soğancıkla aran

iyiyim canım benim sen nasılsınnnnnasıl gıdıyor soğancıkla aran

iyi gidiyo kuzuummm sayende alıştım valla.. bu sefer geçenki gibi rahatsız da etmedi beni.. geçen sefer sabahları aç karnına içiyodum yaaa ondna kaynaklanıyodu sanırım.. bu kez yine aç içiyorum ama okuldan geldikten sonra ve gece yatarken içiyorum.. bide senin dediğin gibi hemen mandalina atıyorum ağzımaaa midem falan bulanmıyoooo çok sağol bitaneeemmm yaa, sayende içebiliyorum artık

oy kuzum benım cok sevındımmmmbende mandalına sayesınde alıstım bıtanemmbanada bi tanıdıgım demıstı ben su içiyodum ilk sakın içme daha cok bulanıyomus mandalına gıbı tadı keskın olan seyler alıyomus kokusunu gercektende oyle valla

Canlarımmmm ben biraz dinleneyim sonra yine gelirimm..
çamaşır çıktı onları falan ascam, kocişişmle çay keyfi yapcazzz haftasonu için ödev hazırlıycamm :126:
gelemezsem şimdiden iyi geceleeeerrrr
öpüyooorruuuummm

Son düzenleme:
scoprimmmm keske bu ay sogan kuru yapsaydinnnn rahim temizlenirdi iyiceee hemen hamile kalmani kolaylastiridi...sogan cucukleriniz gelsin medceziriimmm hayalotum bu ay yapiyorlar kacamak yokk herkes icecekkkk
yok cnm yaa benm midemzaten çok hassas başıma gelecekleritahmin edebiliyorum..o yüzden soğana hiçç bulaşmıyom bennn:26:
doktorun ne dedi habibtemmm boyle olaylardaa korunmanizi soyledimi korunmayinnnn habibtemmm ben sizi korurum
yok tatlım keyfine bak dedi..ben de bakıyommmmm..sen beni koru habibtemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
meddcezırım scorpıonsum nasılsınız canlarımmm
iyi tatlımmm bıcı yaptım geldimmmmmm
yarasın kuzumamartmı kedimi inşallah kuzum
hee mart mart hem de kediiiiiiiii

inşallah kuzummmmm kedilerden neyimiz eksik ayollll..şimdiden bizim sokakta bi sürü kedi hamişeeeee

tamam canım ıyı keyıfler bide bolcana bi kolay gelsın bıtanemtatlı ruyalar şimdidennniyigeceler

benimkisi kedi kısır allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…