- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #40.941
Kizlar nerdesiniz soracaklarim varrrrr
hayrolaa canimmmm sorsaydinnn cevabini verebilirdikkkk...biz burda olmasak bile geldigimizde okuyoruzzz yardimci oluruzzz
ben dün yani 21 inde test yaptim, ikinci cizgi silik cikti. hastaneye gittim kan testi icin. saat ikide cikacak dedi, bende saat 2 ye doktor randevusu almistim. özel labaratuar a gittim oda bir saatte cikar dedi bende o kadar vaktim yok dedim. neyse lab taki kadin 20 dk da cikarariiz dedi. neyse test cikti. 159... hastanedeki test de erken cikti onuda aldim. 230.... doktora gittim doktor düsük yapiyorsun dedi. hastaneye kani sabah vermistim, labaratuara öglen. sabah ki kaninda deger 230 mus öglen e düsmüs 159 olmus dedi. ben simdi bisi anlamadim. düstümü düsmedi mi?
tatlimmm ben klomen kullandim...daha sonraa yumurtaliklarim istenilen boyutaa gelmisti doktorumm adetin 11,gunu igne vurdu...daha sonra 24 saat icinde iliski onerdi..ondan sonraa pek iliski yasamadik cunku esimle biraz dargindik...cok sukurr hamiel kaldimm doktorumm igneden 14 gun sonra kan testi yap cikar dedi...ben 10.gun gebelik testi aldim evde yaptim idrarda baktimm negatif cikti...daha sonraa kasik agrilarim bir anlik oldu...adet olacamm ya da kist olustu dedimmm..adet gunumu bekledim 2 3 gun sonra yaparim dedim...esim dedi hadi gel bakalim hamiel degilsen doktora gecelimmm ..kan testinde pozitifi gordummm cok mutlu oldummm insallah sende hamile kalirsinnnn hepinizi kalirsiniz canlarim...sen ne zaman vuuruldummm tatlimmm
canimmmm degerin dusuyorsaa ya kimyasal gebelikk ya da dis gebelik yasiyorsunnn...egerr yukselmezseee dusecek maelesef tatlimmmm...baska aciklama yapmadimi doktorunnn...canimsin yaa
teşekkürler cnm.ilk ay kullandığındamı hamile kaldın?.bende 11.günü vuruldum iğnemi.yani çarşamba günü.18 saat te bir ilişki dedi bana.perşembe günü çok ağrım oldu.sonra bugün tekrar dra gittim.yumurtan çatlamış dedi.bir hafta sonra progestan kullanmaya başla dedi.sende progestan kullandınmı cnm.:26::26::26::26:
evettt canimmm kullandimmm hamile kalmasaydimm adet olmami saglayacakti..hamile kalsandaaa bebegin tutunmasini saglayacakkk..insallah hamielsindir goguslerin agirioyrmu peki...yumurtan catlamissa iliski onerdimi hadi bakalim hayirlisii insallah hamile kalirsinnn tatlimmmm
yaa dün cok karisik bir gündü. sabah test yaptim bütün günüm karisti. aksam sekiz de ucagim vardi, simdi yine kendi evimdeyim. burada kan testini yapriramazsin kafana göre. pazartesi randevu aldim, kantesti burada 3-4 güne cikar... düsük yapiyor olsam kan gelmesi gerekirdi dimi...
tatlimmm scorpi arkadsimiz da opyle olmustu gelince onaa sorarimmm canijmmmmm sana cvp verebilir yasamadigim icin bilemiyecemmm...keske yardimci olabilsemmmm tatlim hakkindaa hayirlisi olsunnnnn canim benimmm
cnm göğüslerimde şuan ağrı yok ama kasıklarımda ara ara batma var.evet yumurtan çatlamış bugünde ilişki dedi dr.bana progestanı vajinadan kullan dedi.sen nasıl kullandın?inş. hamile kalırım.dua et nolur hamilelerin duası kabul olurmuş cnm.
herkese merhabaaa.... nasılsınız canlarımm, özledim sizi yaa
ama yemek hazır
yemekten hemen sonra burdayım kuzucuklaaarrr
öpüyoruummmmmmm
yok canimmm ben hap kulladimmmm...her doktor farkli veriyorr ben suan yurtdisindayimmmm doktorum rus...kendine dikkat ett fazla yorulma ne olur ne olmazz..agir kaldirmaa sicak suyla dus alma bu aralar dualarim sizinle bitanemm insallah hamilesindir..bendede ara ara batmalar oluyordu gogus ucum cok aciyorduuune zaman test yaapacaksin pekiii...bu arada igneden sonraa ben idrar testi yaptim cikmamisti yanilma sakin hemen kan testi yaptir olur mu iyi calsimalarr biz calisma yapamiyoruz 3 aydirrr
medceziriimmmmm hg afiyet bal seker olsunnn bende birazdan yemek yiyecemmm findigim acikti teyzesiiii...
Slm arkadaşlar nasılsınız
ben iyi olmaya çalısıorm çok bulantım var
bebeğimin kalp atışı için gittim ama duyamadım
bende üzüldüm
esilam canım hayırllı olsuuunnnnnn,inşş güzel haberlerini alırız senin deeeteşekkürler cnm.12 gün sonra yaparım kan testini .inş.adet olmazsam.çünkü iğneyi daha yeni oldum ya.erken diye düşünüyorum.neden çalışma yapamıyorsunuz cnm.bi tehlikemi var.?
hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmmmmmmmm insallahh senin ve umudumummmmm medceziriminnn scorpiminnnnnnn aycecikimin esilamin gurbetkizceminnnnn sayamadigimmmmm diger arkadslaraa en kisa zamandaaaaaa tatlimi tatli bal gibi bebisleriniz olurrrr...arkads lazim dimi benim bebegimeee
oyyy yerim seni umudummmmmmmmm kardes gibiyiz zatennnn hahahahah
20 martta ucagimmmm biletimi kesmedim ama gidiyorumm babamla beraberrr
hatay antakyaya geliyorum habibtemmmmmm gel beklerimmmm seni
hayalotum missss yapmıştır şimdi her yerii...günaydın canbonlarımmmm
bugun camları sıldıkten sonra halıları serıcem ve temızlıgım bıtmıs sayılacaktır
yarın alısverış ve pazar buyuk gun
aybıshım hoşgeldinnnnnasılsınız bıtanemmmmm
nurlum gunaydın
selamlar ballarım, canlarım.. cigerlerim.. nassınız bakimm
Cumanız hayır ve bereketli olsun insaAllah..Rabbim bugün yapılıpta kabul oluncak dualar arasında, bizlerin de yapmıs olduğumuz dualarımıza, Peygamber Efendimiz(sa.v.) ' in yüzü suyu hürmetine, kabul eyler insaAllah, bizlerin de yüzleri gülsün, muradlarımıza erelim, hayırlısınla, sağ-salim kucaklarımız ve evlerimiz şenlensin insaAllah.. bu çektiğimiz sıkıntılarımızı unutturacak miniciklerimizle, mutlu-mesut yaşayacağımız günleri tez vakitte nasip eylesin insaAllah..(Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn)....
günün duasını da yaptıktan sonra...bnde aksam oturması için bay-bayan bi aile gelicek..hamur yoğurdum o kabardı birazdan tepsiye dizicem sekil vere vere..
ve keserimin tarifi olan zebra kek yapıcam tarifini yazmıstım..artık yanına baska bise yapar mıyım bilmiyom..bakalım.. hızımı alamazsam, yaparım ben duramam
keske sizlerde gelebilseydiniz,. ahhh neler yapmazdım kiievimde seferberlik ilan ederdim heralde..
nyse bi bakim dedim, birazdan daha markete de gidicem..sütüm ve yumurtam az varmıs..onları alim gelim ..
biraz da eve biraz daha düzen verdim mi, işler tamamdır..
ama sorun şu ki, aksama esime yemek hiç yok, ona ne yapıcam onu bilmiyom..
hayden görüsürüz bakalım.. sizleri seveyrummmbide öpüyomm
öpmezsem olmazz
slm kızlar 2 gündür giremedim doktora gittim yara geçmemiş ve ne olup bitti anlamadan doktor yarayı dondurdu ama çok fena canım yandı işlem bittikten sonra ayağa kalktım ama çok kötü oldum yürüyemedm bile eşim geldi hemen getrdi eve. moralim çok bozuk doktorada sordum bu dondrma işi hamileliği engeller mi dedim yok dedi ama ben yinede tedrgn oldum
Kızlar, esim dün tahlil vermisti., bugün için çııkcaktı sonuç, demin aradım sordum esime, dedi aynı yine eskisi gibi .. ve ben çok üzgünüm simdi , esimin yaptığı onca keçiboynuzu kürleri, onca seyler fln nereye gitti, hiç mi bi yararı olmadı Allahımmmm canım çok yanıyo
aksama da misafir gelicek diye mtfakta dolanıyodum, smdi kolum kanadım kalkmıyor sanki.. hiç bise yapasım, yok, uyumak uyumak uyumak istiyorumm sadecee
Umudum bitanemmmmmmm kuzum hemen ne diye bu kadar moralini bozuyosunnnnn, du bakalım bi eşin gitsin görüşün ... ya hemen moral bozmak da nerden çıktııyaa balım..ben dürtmsem esim öle durucak..ben aradınm esimi sonuç ne oldu dedi böyle böyle..telfonu kapattım olduğum yere yığıldım sanki..ağla ağla..gözlerim fena oldu,.,Allahım dedim onca keçiboynuzu, arı sütü bal polen.. nebilim bisey iyi gelseydi diyordum.. bu sperm tahlili cnm.. sonuç böyle..derken ben merkezimizdeki hemsireyi aradım dedim sonuç gelmis böyle..hemen ekrandan bakdı..evt dedi düsük ..dedim bunun için birsey yapılamaz mı, dr uma bi danışalım mı dedim..ben çok üzgünüm dedim..ben sizi arıccam dedi.. zaman sonra aradı, dedi esiniz üroloji den randevu alsın haftaya fln yakın zaman içinde dedi..ona göre belki bska testler fln gerekebilir simdiden dedi..peki dedim.. derken esimi aradım.. dedim tahlil sonuçcu için hemsireyi aradım, böyle böyle dedi.. sen bi ürologtan randevu alıcakmışın dedim..ya o bilmiyo o günü yaptık ya kan verdim ya bir sürü diyo.. yahu dedim o değil bskaymış bu dedim.. dr mu söylemis diyo.. hey yarabbim sabır ver.. sen bi dedim hemsireyi arasana dedim.. o sana izah eder ben anlatamıyorum.. tmm dedi.. yani ben dürtmesem ööle duracak..
zaman sonar aradı beni, iste hemsire ürolog katındaki no yu verms aramıs fln, salı gününe randevu vermis, aynı benim dediklerimi diyo, iset öncesinde ürolog birseyler isteyebilir die..kapattık.. zaman sonar bida aradı.. hemsire aradı diyo..
he bide bana diyo ki.. onlar bilmiyor mu, onların da ekranında görünüyo, onlar ararlar bizi..
yahu dedim adamı çıldırtma.. onlarda var bilmem kaç tane hasta..hangi birini takip etsinler.. sen arayıpta bizim suan ki durum böyle herahngi birsey yapılcak mı diye sen soracan dedim..onlar seni nasıl takip etsin.. baktı ben böyle böyle konusuyom.. o da alttan alır gibi yavaşça konusmaya basladı..
yani balım.. sanki bitek ben anne olmak istiyom.. bitek sanki benim zoruma gidiyo.. öle iste..
esimden de genetik kromozm tahlili istemislerdi, bnden de kan pıhtılasması için.. bunlar biraz geç çıkıyo, yani 20gün içinde.. istanbuldan gelicek sonuçlar..bu sonuçlara göre de insaAllah esime birseyler verirler.. offf iyice daraldım simdiden.. esimin bu hali yüzünden.. sanki bitek sıkıntıyı ben çekiyom..
yok yapılır yapılır da, belki bu ay olmayabilir..esimin kullanacağı birseyler olabilir, belki önümüzdeki ay.. smdiden bilemiyorum tam ne olru..
ben dün yani 21 inde test yaptim, ikinci cizgi silik cikti. hastaneye gittim kan testi icin. saat ikide cikacak dedi, bende saat 2 ye doktor randevusu almistim. özel labaratuar a gittim oda bir saatte cikar dedi bende o kadar vaktim yok dedim. neyse lab taki kadin 20 dk da cikarariiz dedi. neyse test cikti. 159... hastanedeki test de erken cikti onuda aldim. 230.... doktora gittim doktor düsük yapiyorsun dedi. hastaneye kani sabah vermistim, labaratuara öglen. sabah ki kaninda deger 230 mus öglen e düsmüs 159 olmus dedi. ben simdi bisi anlamadim. düstümü düsmedi mi?
ilgin için teşekkürler canım.Ben 13ocakta regl oldum çok ağrılı bir şekilde geçti. Bu ay 11şubatta herzamanki gibi ilk gün kahverengi başladı ve diğer günler söküldü ama geçen aykine göre miktarı okadar fazla değildi.(diğer aylar günde 3ped iken bu ay 1.5ped doluyordu). ve 16şubatta bitti yine sonundaki gibi kahverengiye benzer rengiyle ve az miktarıyla.Adet belirtilerim vardı tatlı yeme isteği sivilcelerim bel ağrım göğüs hassasiyetim.Nişanlımdan sadece zevk suyu geldi onun için gebelik %1den az bir ihtimaldir gibime geliyor.ayrıca bu ay içinde 1gün göğüs ve belim ağrılarım vardı belkide 1günden bile kısaydı ve sivilcem çıktı adet olucakmışım gibi ama olamadım. Benim size sorun bu yerleşme kanaması olabilir mi yada üzerine görme olabilir mi? Batım biteli 4gün oluyor ve hiçbir şikayetim yok ama hala aklımda sorularrr(
kızlar 2gün öncesinde size bu soruyu sormuştum bilmem hatırlar mısınız? bu sabah evde test yaptım ve sonuç negatif allahıma binlerce kez şükürler olsun.Allah isteyen arzulayan herkesi boş çevirmesin yarabbim.eğer gebelik mümkün olsaydı yaklaşık 6haftalık olucaktı ve kesinlikle testte çıkardı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?