Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evet yaa bende cok merak ediyorum 3 saat icinde deger o kadar düser mi? doktorum beni pek kaile almadi cünkü daimi hastasi olmayacaktim. ayrica ikinci test 20 dk da hazirlandi yani normali 1 saat demisti ama bana 20 dakikaa hazirladi. Doktor arkadasim makinelerde fark edebiliyor dedi. pazartesiyi beklicem artik. ama kasik agrilarim cok fazla. agri geziniyor her yerimde sanki. cok sükür kanamam yok..

evet canım olsaydı kesin çıkardı... çok garip di mii, biz olsun diye dua ederken, her ay olmadığı için üzülürkenn sen olmadığı için şükrediyosun... hayat çok garip yaa, umarım istediğin an hamile kalabilirsin[/QUOTE]

Aynen hayat çok garip canım insanlar bazen pişmanlık duyuyor işte böyle ama çok şükür ki birşey çıkmadı.inşallah allah bir an önce sağ sağlim bir şekilde sizi bebişlerinize kavuşturur allah yar ve yardımcınız olsun herşey için teşekkür ederim.

canım eşim işteydi malesef yaa doktor sorun olmaz dedi oyzden yaptı bana sorma gereği duymamasına snr oldum bakalım canım bu ayı bi atlataymda ama çok fena akıntm var su gibi ped kullanıyrm 2 hafta öyle olablrmş

Teşekkürler cnm.inş bende gün saymaya başladım artık.bakalım hayırlısı olsun.

bence de canım 3 saatte o kadar düşmesi gerçekten ilginç sen içini ferah tutt bol bol dua et.. Rabbim hayırlısını versin bitaneeemmmmm

Aynen hayat çok garip canım insanlar bazen pişmanlık duyuyor işte böyle ama çok şükür ki birşey çıkmadı.inşallah allah bir an önce sağ sağlim bir şekilde sizi bebişlerinize kavuşturur allah yar ve yardımcınız olsun herşey için teşekkür ederim.[/QUOTE]

aminn canım çok sağol

onlara göree zaten herşey çok kolay, Allahım bu dr.lar niye böyle yapıyo bizeeee neyse çok şükür atlatmışsın inş bundna sonrası herşey iyi olur sen içini ferah tut olur mu

Teşekkürler cnm.inş bende gün saymaya başladım artık.bakalım hayırlısı olsun.

herşey çok güzel olacaaaaak bitaneeeemmmmm

kuzumm ilgin içn tşk. edrmm aynen soyledıklerınde cook haklısınn bendee seni çook öpüyorumm yavrumm

ben burdayım sizler nerdesinizzz ??

bekledim bekledim gelmedinizzzz...kocişe film izleyelim diye tutturdum, kendime iş çıkardım yani ben deee

neyseee çıkayımda kocişimle limoni olmayalım..erken uyurum belkii, sabah temizlk için kadın gelceek

hepinizi seviyoruuuuuuuuummmm iyi geceleeerrrr

iyi gecelerr yavrummm

umudum üzülme bitanem .daha tedavı yeni başlıyor.hem her ay değişkenlik gösteriyor spermler bitanem ya.sen bakma onları bi gıtsın bakalım doktora hele ne dıyecek gonzalezım benim.hem sende zaten bu ay yasmin içmeyecekmiydin canbonum.oda bu ay tedavi olsun.ikinizde bomba gıbı olun bakalımallahım emeklerınızı boşa çıkartmasın can saglıgı versın kuzum.karamsar olma hemen.sukret vardır herseyde bı hayırrrr

keserım canım gecmıs olsun bıtanem ya ...ama dondurma işlemi hamıleleıge engel degıl bıtanem eltımde dondurcaktı onada soylemıstı doktoru bu şekil.sen içini ferah tut canım benım

klnım heyecan yok.duycaksın ınsallah meleğinin kalp atıslarını canım benım.bazı bebeişler geç gelısıyo yada gec dollenme falan olduysa kuzum ondandır.hayırlısıyla kucagınıza alsanız gulup gececıksınız sonra bugunlere sıkmayın canınızı oldumu kızçemhabıbtem yirim ben seni çok saol fındıgım nasılinşallah okutursun habıbtem annen ıcın kuzum.mekanı cennet olsun .rabbım sımdıden kabul etsın ve nasıp etsın ınsallah

miamorem canım bitanem msne baktım okdar ama kabul etmedın canım snaırım açma imkanın olmadı.kuzum bence düşük falan degıldır ilk okudugumda içime boyle bişey dogmadı.rabbım korusun degerlere gore hamılelık var ama sonucuda guzel olcak inşallah.test surelerı bekletılmedı dıyosun aklım karıstı benımde sanırım pazartesını bveklıycez kuzum.hakkında hayırlısı olur ınsallah bıtanem.hayırlı haberlerle gel.rabbım gonlundekını nasıp etsınmeddcezırım sendede temızlık baslıyomus.vallahı canım cıktı bugunama mis gıbı oldu evım pırıl pırıl parlıyosu pazarıda atlataydım rabbımın ıznıyleiyi fım seyretmeler kuzum
scorpıonsum gelmemıs daha
aysımamı gordum gecmısteyken nasılsınız kuzum

Son düzenleme:
hoşgeldinn hayatımm bendee yorgunum ve yarın butun evı temızlıcemm daha cok yorulucammm sen nasılsın napıyosun cnm ?

hoşbulduk ayşemmmnıye yorgunsun kuzum benım kıyamam sana
napam canım anca oturudum valla yenı bıttı sayılır felaket kotuyum ama yarında kosturmaca pazarda oyle.pazartesı tekrar temızlık nasıl yapıcam dayanabılcekmıyım hıc bılmıyorum

ayy sorma bitanem yaa bugun cok yürüdüm... bır sürü bulaşık makıneye doldur boşalt camasır as topla falan derken bugün hiç oturmadmm ... bende baslıcam yarın evı dagıtıcmm heryerı camları falan sılıcmm mutfall dolabını boşaltıcmm işş çook vala ... ama kuzum cok fazla yorma kendini bendee sana kıyamam havalar sogukk terleyip üşütme sonra kendini cancazımm

ben tam bıtırdım bı ohhh cektım ama pazar gunu 60 kişi dolcak eve savas alanı olcak kuzum saydım 40 büyük 20 çocuk var ben artık ayva yıyecem sanırımkolay gelsın canım sanada valla ben yenı cıktım hıc tavsıye etmıyorum

hayırdır cnmm bu kadar kişi

canım mevlütüm var pazar günü allah kısmet ederse bi atlatabılseydım hayırlısıyla.ilk defa okutcam kendı evımdebi heyecan var bi karamsarlık sorma gıtsınstres en başı çekiyor bide

ALLAH kabul etsınn cnmm ... Herşey yolunda gıder inş. cok gzel olur herseyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…