Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

cnm nsaılsın?

kızlar valla siz ne güzel temizlik falan yapmışsınız.ben hiç bişey yapamıyorum.(hani ufak tefek şeyler yapıyorum)eviniz mis olmuştur.

canbonum benım yarın mevlütüm var yoksa bişey yapasım yoktu
okadar yaptım ama yarın hepsı 5 dakka içinde havaya uçucak
ayşem temız temız oturcak ama

felaket yorgunum kuzum
sen nasılsın

bendee iyi sayılırım bendee cok yorgunumm yarında devam edıcem salı falan sıldımm bugun yarında koltukların yastıklarının kılıflarını cıkarıp yıkıcam utu bırıktı utu yapıcmm wc banyo temızlenıcekk koltuk sılıcmm falan fılann işş cook yani

felaket yorgunum kuzum
sen nasılsın

kızlar valla siz ne güzel temizlik falan yapmışsınız.ben hiç bişey yapamıyorum.(hani ufak tefek şeyler yapıyorum)eviniz mis olmuştur.

aynen tatlımm sormma ya kış temizliğibizimkisi temizlik manyagı oldum cıktımm he vala cay dokerken bile bi yeri siliyormm komik tarafı evi dip köşe temizliyormm ama yinede temiz değilmiş gibime geliyoo anlamadm gitti kendimi

kıyamam kuzum kolay gelsın bıtanemeütü deme ben hepsini dolabın içine tıktım bi onlar kaldı vallaüstünüde örtüyle sardım ki dolabı falan her ihtimele karsı acan olursa düzenli olsun artık pazartesi yaparım ütüleri

yerleşince öyle olmıcak kuzum simdi karısıktır ondan oyle gelıyor sana
bende eşimle tartısıyorum koltukların ustune polar örtü serdim silmiştim çocuklar gelcek pilav falan dokerler diyem
eşimi oturtmuyorum sımdı koltuklar varken yerde oturuyozz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…