- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #41.421
heeeee hayırlısı olsun gonzalezım ınsallah sonuclarınız temız cıkarsa varsada bı sorun en azından tedavı olcanızzz
eniştem benım ilk gözagrımvallihide bu adamla aramda ayrı bi diyalog var adamın dibi eniştemmmm gonzalezım enişteme laf yok
ÇEKO okuyo Ankara Gazi ' de .. ama onun basladığı zamanda hazırlık vardı, kendisi 1.ci sınıfa geçince hazırlığı kaldırmıslar..
kızıp duruyo, ben okuyunca kaldırdılar fln..
dedim belik iş hayatına atılınca hazırlık okuman birseye fayda eder dedim, öyle düsünme, teselli etmeye dedim bilmiyom işe yarar mı da
üstelik, neyden bakılıyo bilmiyom da, işte bakınca hazırlık okuğudu görünmüyomuş..
diyo sikayet ettim bi kaç yere, nasıl görünmez diye.. kız da sasırmıs durumda
artık Mayıs 'da kep töreni var bakalım.. kısmet olursa gidicezs
balım kolay gele, silkelen kısmında. Allahım bebis için neler yapılıyo, sen nelere kadirsin
ya kızlar havadan mıdır nedir bilmiyom.. bi uyusukluk ki sormayın.. hep uyuyasım var sanki.. mayısıp kalmak istiyom gibi bi halim var
birde memikler de büyüdü..acıyolar bide.. bu da ne anlamadım
merhaba serness, hoşgeldinnhosbuldum hayalot :) tesekkurler siz
bizim bilidğimiz aysima değil sanırım balım :44:
umudum hayırlara cıksın ınsallahhhh yumurtlama donemıne denk gelıyon dıme bu tarıhlerde:44::44:
öle tabi balım.. ama sanıyom ki, bu gidisimde iğneler başlıycak.. yani nisan ayı gibi baharlara kavuscam Allahın izniyle, diye ümid ediyorum.. bakalım hayırlısı ..
bak seeennnnn , şu balkusa bak senbide enisteye laf yok diyo
kız Allah seni ne etmesin emiula onca işlemden ben geçiom tüp ' de , onun kadar ıhlamadım diyom Allahım vermesin ağır bi hasta olmasın adam da, ben nasıl bakarım ona, boyu var kavak ağacı gibim azıcık biseye de kanaat etsin istiyom
ben smdiden düsünüyom ki, ben yattığımda bana kim bakacakAnnem olaydı bakardı bana
insaAllah canım da..
bilmiyoml ki, daha vardır yumurtlama dönemine diye düsünüyom ama, yineede bilmiyom :26:
erken yumurtulyo olabilir miyim
ya şu eğitim sitemimiz var yaa, kaldırıp hepsini çöpe atmak lazım.. her sene bişe çıkarıyolar, çocukların nevri dönüyo yaRabbim yardımcısı olsun, benim kardeşimin de yaza kep töreni vaaaarrrr keserşm gibi müzik öğretmeni olcak inşşşş
ayyyyyyyyyy innşş güzel şeylerin habercisidir bebeğimm.. senin bat 15-16 mart alan di mii:44:
insaAllah canım da..
bilmiyoml ki, daha vardır yumurtlama dönemine diye düsünüyom ama, yineede bilmiyom :26:
erken yumurtulyo olabilir miyim
Ayşeemmmmmmayşeemmm gül aysemmmm,, güldür ayşemmm
konsere basladımm
iyi yapmışın canım ozaman geçmiş olsun.belki çatlamış olabılır oda kanama yapar geçer ama korkma ozaman
ayyy zor ya ama bitirmiş ne güzel.. hangi bölümü okuyo bitanemevet şekerimm slogan harika olmuuulşşşş
bu ay hesaplamamak için kendimi zor tutuyordum , sen sorunca hesapladım batım 12 maarttayy kuzuumm bizim de yumoş günlerimizz çalışıyoruz ama her ay 0 alıyoruz yaa bakalım bu ay notumuz nasıl olcak
ayy cnmm ya bnm de 13 mart hayatım aynı gun hamiş kaldıgımızı dusunsene beraber bu haberi verdiğimizi ayy inşallah beraber mutlu haberı verırız
valllaa bebeğim silkeletmeleri hem de nasıl oynadım ayooollsoğan suyu içiyorum, arı sütü, polen ve bal yiyorum ee kan beynime toplanıp rengim dönene kadar kocişim silkeliyo benii anaaammm daha ne yapsak ki bilemedim vallaaa
doğrudur kuzumm, inşş hemencecik geçer ya, kanama damla şeklinde miydi yoksa çok mu oldu bitanemm:44:
cok degıl cnmm peceteye geldı bbi kac damla o kadar ilk defa boyle olunca korktum kotu bişey mı oldu dıye
ayy sorma valla öyle oldu ayol, kocişim telaş yaptı morardın be diyip bıraktıı
iyi yapmışsın kuzuumm, Allah korusun
alaalaaa değilmiymişkineee
bizim aysimanın devamı neydıkı acep:44::44::44:
ben dıyorum yaşlandım diye vallahı bunadım sanırsam
inşallah bitanem kavusucan allahın izniyle sende meleğine
enişteler nazlı oluyo bitanemm sen bakma ona bitanede o cinsten bizim evde var kuzummm
eder kuzum ederkuzum annecıgın hep senın yanında zaten meleğim benimmm üzme kendını sende dualarınla onun yanında olmalısın oldumu gonzalezımmm
yumurtlama donemıde yapar oyle kuzum sız çalışmayı elden bırakmayınnn
evt yaa sistem değisiyo, çocukların ruh halleri de bi tuhaf olmaya basladı sanki..
yani bi yiğenimiz görümcemin kızı, bize gel bu hatfa diyom..
yinge bnde sasırdım nereye gidiceğimi diy,o herkes çağırıyo,.
anam bi bakdım, çağıra çağıra..
bıkdım ulan hepinizden demeye basladı. artık susdumdedim bida sen ne zaman istersen gel dedim geldi
okul tatili bitecek gelim bu hafta dedi, dedim işin varsa şey yapma, hani gelirsin bahar da fln..
yok yinge dedi, tatil bitit 1buçuk aylık tatil, okul açılcak gelemedim bi türlü size
yok kız hiç ihtimal bile vermiyomzaten çalısmayı da iyice boşladım
saldım bayıra yani
ilaç içiyom ya, o yapar mı bilmiyom. bide yaş geçiyo, her ay artık değisiklikler gösteriyodur
ya kızlar havadan mıdır nedir bilmiyom.. bi uyusukluk ki sormayın.. hep uyuyasım var sanki.. mayısıp kalmak istiyom gibi bi halim var
birde memikler de büyüdü..acıyolar bide.. bu da ne anlamadım
ayşem sen nıye hiç konusmuyosunnn
burda ne mucizelere tanık oluyoruz bitanem, Rabbim ol dedikten sonraaaaaa
ayy bitanemm serenat yaptın bana bak şimdi cook hececanlamdmm cook hosuma gittii
bitanem kuzenım aradı yarım saattır onunla konusuyodmm
ya şu eğitim sitemimiz var yaa, kaldırıp hepsini çöpe atmak lazım.. her sene bişe çıkarıyolar, çocukların nevri dönüyo yaRabbim yardımcısı olsun, benim kardeşimin de yaza kep töreni vaaaarrrr keserşm gibi müzik öğretmeni olcak inşşşş
ayyyyyyyyyy innşş güzel şeylerin habercisidir bebeğimm.. senin bat 15-16 mart alan di mii:44:
öle tabi bitanem de, bi kere çalısdık, onda da, fiivvüüvvv cıx yani
ooooo ben yapalı aylar oldu.. ne görmüyon beni..
hayalotum aysem konuscak birini bulmus, biz çıkam aradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?