- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #41.461
keserim nasılsın bitanemmm
canbonlarım bugün arkadaşımla türbeye uğradık hepinize ayrı ayrı dua ettim rabbım cuma günü yüzü suyu hürmetine kabul eder inşallah
canım fena bir kasık ağrım var kötüyüm
bıtanem ilk günün ya onadandır canım.geçmiş olsun:26:sıcak tut kendını bıraz olsun hafıfler agrın bıtanem
amin amin inşallah canım eskiden en çok ben istiyordum bebişimn olmasını şimdi eşimde öyle her sabah kalkıyor aşkım rüyamda bebk gördüm dye üzülüyo
bitanem ben çıkıyorum.misafirliğe gitcez eşimle çaya çağırıyolar.hani bebek mevütüne gitmiştim ya bi ara işte oraya biraz bebiş sevelim.
bol bol sohbet edın ben yokken sizi seviyorum ...gelınce yazarım artık
medcezrim kuzum nasılsın napıyorsun geçmişi okudumda biraz kardeşinde brantaşm olucakmş sanrm:)) tebrik ederim şimdiden
iiym çok şükür bitanemmm sen nasılsın kuzumm
eveett kardeşim de branştaşın olcak inşşş atanabilirse tabii
kırmızlar gelmiş sanırımm kuzumm.. hadi bakalım çalışmalara az kalmışş
kuzum evt geldi kırmızılar :)) çalışmalar haftaya başlıyor inşallah bu kez tuttururuz:)))kardeşin canını sıkmasın atanır puanlarımız tüksek değil bizim bölümn:)
canbonlarım bugün arkadaşımla türbeye uğradık hepinize ayrı ayrı dua ettim rabbım cuma günü yüzü suyu hürmetine kabul eder inşallah
beenn geldiimm ama herkes meşgul bugün :26:
bugün hepiiz için bol dua edip meryem suresi okudum.. Rabbim kucaklarımızı boş koymasın, tez zamanda göbüşlerimizi doldursun inşşşş
çıkcam birazdan sarma sarcam yarına misafiim var
hayalotum bugün arkadaşıyla vakit geçrmiş ne güzeelltürbeye gidip dua da etmiş hepimizee Bizleri de unutmamışsın kuzumm Allah razı olsun.. Bugün ettiğin dularını da kabul etsin inşşş
umudum da ailesine gitmiş ohh balım çok sevindim senin adınaaduaların için de Allah razı olsun cankuşum
scorpionsum nasıl oldu acep :26:
umarım iyisindir meleğimm
keserimin de kırmızları gelmiş, çalışmalara az kalmıışşş
gurbetkızçem çok yoğun kıyamam kuzuumm, Rabbim yardımcın olsun
ayşemm nerelerde kii :26:
habibtem de gelmiş fındığımı yerim ben yerimmmmmmmmmm
Yasakhayalimin doğumgünüymüş yeni öğrendim.... Her ne kadar aramızda olmasan daaa doğum günün kutlu olsun canımmdilerim her şey gönlünce olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?