Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hoşbulduk bitaneeeeeeeeemmmmm çok özledim yaaa

bende özledim bendeeeeeya kuzum 6.5 aylık düşünebiliyomusun.erken dogum rıskı olabılır demıs doktor oyuzden alısverıse baslamıslar hemen ogrendıklerı gıbırabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsınfılmde nasıl fgoremedıler anlamadık hıcbıımız valla ama gerçek vallakuzum sendemı hastalanıyon yoksamgeçmiş olsun bıtanem ya çalışma aşamasında tamda

ayşeme nolduki acaba yaa:26::26::26:inşallah iyisindir kuzum

hayalotumm sogan suyu içiyodumm cok fena kabız yaptıı ya kanamam oldu düşün dün gece cok kötü oldumm ((

yaa gereçekten çok ilginç bi olay 6,5 aylık bebeği rahim filminde bile görememeleri çok çok ilginç... iyi de karnı da mı şişmemiş bu kadının yaa valla mucizeee

valla bebeğim kocişim 2 gündür hastaydı e malum çalışma haftası olunca geçmemesi imkansız

ayy şekeriiiimmm kocişim dün beni silkeleedi biliyo musunnnn ama çok güldük yaaa, Allahımmm neler yapıyoruz biz dedikk

ah bu kistleri ben varyaa... bi türlü balkusumu bırakmıyolar.. gidin yaww, ne geliyonuz her ay, çağırıyoz sankimm
sizin yerinize çifter çifter bebis geles nolur sankim he nolurr ölür müsünüz azıcık hayalotuma gün yüzü gösterseniz,
balım hiç korkma, ben gereken cvbı verdim, onlarda benim bu haykırısımı duydular, nisan gibi terketcetler seni

gonzalezım hemide esas olan geldi yinenapsam ben bunu ya acaba banyoda boğsammıkine

yap kuzum bu böyle olmıycak he.. alıp götürüyo seni bizden

meddcezrım ve gonzalezım hoşgeldınızzzz

hsb balım benim

hoşbulduk bitaneeeeeeeeemmmmm çok özledim yaaa

umuuuuuuuuuduuuuuuuuummm hşşttt naber kuzuumm

hşştt hsbuldum kuzu naber
doğru de, en çok beni mi hayalotumu mu özledin.. azıcık takıliim

Son düzenleme:
hayalotumm sogan suyu içiyodumm cok fena kabız yaptıı ya kanamam oldu düşün dün gece cok kötü oldumm ((

nasıl kanaman oldu bıtanem:44::44:bat gunlerınmıydı acabaki:26:

bu arada gonzalezım sen su lıste ısıne bı el atsan balım bu garıp hayalotun herseyı bırbırıne karıstırıyor artık yaşlandı

ayşem ozaman içme kuzum daha bırak bıtanem sen :26:

Allahım yarabbim, ne sinir etit az önce beni bu pc nin sayfaları arada bi donuyo yine, mause un ucu öööölee dönüyo aha ben düzeltecem diye bölem oldum en sonunad koydum ağırlığımı kapattım açtım düzelid sankim dee :44: adres satırının altında biseyler varıd onlar nere uçtu bilmiyom

hallettim hepsini esim bulsun bağane

hayatım kabızlıktan dolayı oldu

kuzum tüp bebek için hastane arastırıyolardı
bayadır gıtmemıs doktora bıde kıstlerden dolayı lekelenmelerı olmus hep:26:nasıl benım bu ay oldu o şekil
sonra karnı agrımıs herhalde cok kist patladı dıye gıdıyolarkı bunu hemen ultrosan a alıyolar bı bakıyolar hamıleeekızları olcak inşallahrabbım çok buyuk kuzum ya vallahı hala şoktayım

geçmiş olsun kuzum benım dıkkat edın kendınıze

silkelettınmı kızçem kendını yaaahey allahım sılkelettın ıste şifayı kaptın o arada gordunmusoğuk aldınnnnhey allahım ya sen aklımıza mukayyet ol

aşkitommmm naberrrrryaw benım kistler nasılda şimdi hizaya gelirlerrrr scopıonsumda bı fırcaladı bugun onlarııı

kim kimi özlemiş bi bana diyin bakem hele

aşkitommmm naberrrrryaw benım kistler nasılda şimdi hizaya gelirlerrrr scopıonsumda bı fırcaladı bugun onlarııı

kim kimi özlemiş bi bana diyin bakem hele

ooşşşhhhiiihhhhh bağa aşkitom didi

he yaww.. fırça atmayınca gitmiycekler he, nedir bu kardesim böyle yaww

valla orasını bnde anlıyamadım, kim kimi özlemis kine :44::44:

evet bitanemm ya hiç olmamiştı böyle

bitanem hemeroidin mi var yoksa ilk kez mi kanama yaşadın...endişelenme büyük ihtimalle çatlak olmuştur kabızlıktan.. bi kaç güne kadar geçer.. aman dikkat et , eğer soğan suyu yaptıysa bırak bitanem.. kaç yapayım derken göz çıkmasın

valla sen, ayrı onu ayrı özledim ayol.. herkesin yeri ayrı şekeriiimmmm
yeğenlerin gitti mii

ay yok kuzum silkeletmekten değil de kocişimden geçti sanırım.. anam silkeletmek de çok zor yaa kan beynime toplandıı

medcezirimm bizde dun gece calışmadaydıkk bendee silkelendimmm senin batın ne zaman aynı gundur belkı

Ayşeemmmmmm ayşeemmm gül aysemmmm,, güldür ayşemmm

konsere basladımm

ooşşşhhhiiihhhhh bağa aşkitom didi

he yaww.. fırça atmayınca gitmiycekler he, nedir bu kardesim böyle yaww

valla orasını bnde anlıyamadım, kim kimi özlemis kine :44::44:

heeeeee didim galiba sanırsam
sanırım bu özleme işi meddcezırımın altından cıktı gonzalezım baksana kızçem silkeletmeleri bile oynamış yirim ben seni ya kuzum benım ınsallah işe yarar bıtanemmm

öle tabi balım benim
evt gitit bi kisiydi zaten, 24 yasında.. üni okuyo son sınıf bu sene ama kız öldü bitti kül oldu dencek kıvama geldi

hayırdır işi bulmuşsunuz siz hayalotumla,
<<<< silkelen kendine gel bebisle.. <<<<<................... slogana bak yahuu örtmenim nasıl bildim miii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…