- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #41.401
bitanem hemeroidin mi var yoksa ilk kez mi kanama yaşadın...endişelenme büyük ihtimalle çatlak olmuştur kabızlıktan.. bi kaç güne kadar geçer.. aman dikkat et , eğer soğan suyu yaptıysa bırak bitanem.. kaç yapayım derken göz çıkmasın
valla sen, ayrı onu ayrı özledim ayol.. herkesin yeri ayrı şekeriiimmmm
yeğenlerin gitti mii
ay yok kuzum silkeletmekten değil de kocişimden geçti sanırım.. anam silkeletmek de çok zor yaa kan beynime toplandıı
bitanem hemeroidin mi var yoksa ilk kez mi kanama yaşadın...endişelenme büyük ihtimalle çatlak olmuştur kabızlıktan.. bi kaç güne kadar geçer.. aman dikkat et , eğer soğan suyu yaptıysa bırak bitanem.. kaç yapayım derken göz çıkmasın
valla sen, ayrı onu ayrı özledim ayol.. herkesin yeri ayrı şekeriiimmmm
yeğenlerin gitti mii
ay yok kuzum silkeletmekten değil de kocişimden geçti sanırım.. anam silkeletmek de çok zor yaa kan beynime toplandıı
heeeeee didim galiba sanırsam
sanırım bu özleme işi meddcezırımın altından cıktı gonzalezım baksana kızçem silkeletmeleri bile oynamışyirim ben seni ya kuzum benım ınsallah işe yarar bıtanemmm
ayşem sende basur falan olmasın allah gostermesın
bu arada egerkı dokunduysa rahatsız ettıyse bunyenı ıcme kuzum benım.başka işler açmayalım başımıza sonra
utanma utanmaz
yaw balım, alemsiniz he.. insaAllah bu yolla tutturursunuz bebisleri..
ama benim için geçerliliği kalkdı silkelenmenin, ki kaldı ki bundan sonra hiç gıpraşmamam lazım
yok bitanem bende basur ilk defa boyle olsu sogan suyunun 4. gunu oldu kesin ondan oldu hiç başıma gelmemişti böyle bişey bende içmeyi bıraktm
gonzalezım noldu eniştemin sonucları kuzum salı dememısmıydın bıtanem doktora gostermek için yanlısmı hatırlıyorum:44::44::44::44:selamımı ilet kuzum saygılar enıste beye
gıpraşma sakin ol sinirlerine hakim ollll
aysimam hoşgeldınızzzzz
yok kuzum ben hamiş değilim
hayalim ve kln arkadaşımız hamiş
benim yarın kontrolüm var inşallah bu ay olur bıtanem
öle tabi balım benim
evt gitit bi kisiydi zaten, 24 yasında.. üni okuyo son sınıf bu sene ama kız öldü bitti kül oldu dencek kıvama geldi
hayırdır işi bulmuşsunuz siz hayalotumla,
<<<< silkelen kendine gel bebisle.. <<<<<................... slogana bak yahuu örtmenim nasıl bildim miii
medcezirimm bizde dun gece calışmadaydıkk bendee silkelendimmmsenin batın ne zaman aynı gundur belkı
heeeeee didim galiba sanırsam
sanırım bu özleme işi meddcezırımın altından cıktı gonzalezım baksana kızçem silkeletmeleri bile oynamışyirim ben seni ya kuzum benım ınsallah işe yarar bıtanemmm
cnm hiç olmadm böyle kabız oluyodm bazen ama yedıklermden kaynaklanıyoo öyle sürekli degil yani ... kesin sogan suyu yaptı bıraktım zaten içmiyormm
kan beynınemı toplandı:
meddim sen çok yaşa ama ne güldüm yahu gözümden yaşlar geldiiii
yok bitanem bende basur ilk defa boyle olsu sogan suyunun 4. gunu oldu kesin ondan oldu hiç başıma gelmemişti böyle bişey bende içmeyi bıraktm
belkide Allah soyletmıstır hadi bakalım hayırlısı :)
ayyy zor ya ama bitirmiş ne güzel.. hangi bölümü okuyo bitanemevet şekerimm slogan harika olmuuulşşşş
bu ay hesaplamamak için kendimi zor tutuyordum , sen sorunca hesapladım batım 12 maarttayy kuzuumm bizim de yumoş günlerimizz çalışıyoruz ama her ay 0 alıyoruz yaa bakalım bu ay notumuz nasıl olcak
valllaa bebeğim silkeletmeleri hem de nasıl oynadım ayooollsoğan suyu içiyorum, arı sütü, polen ve bal yiyorum ee kan beynime toplanıp rengim dönene kadar kocişim silkeliyo benii anaaammm daha ne yapsak ki bilemedim vallaaa
doğrudur kuzumm, inşş hemencecik geçer ya, kanama damla şeklinde miydi yoksa çok mu oldu bitanemm:44:
ayy sorma valla öyle oldu ayol, kocişim telaş yaptı morardın be diyip bıraktıı
iyi yapmışsın kuzuumm, Allah korusun
hoşgeldin sernesimmmmnasılsınnn
ayyy zor ya ama bitirmiş ne güzel.. hangi bölümü okuyo bitanemevet şekerimm slogan harika olmuuulşşşş
yok balım o iptal oldu, diğer sonuçları gçe çıkıcaktı ya, 20güne kadar dediler, verdiğimiz onca kanlar sizin oraya geldiyani İstanbula..
sonuçlar geç çıkıyomus.. o yüzden bekiloyruz, smdilik..
o sonuçlarda yaklasık benim martı ın 14 üne gidinceye kadar da belil olur sanırım.. zaten bir çoğu çıkdı da,. bikaç bisey bekleniyor yazıyo
he selamını mı.. didim kuzum didim
geçen dedim, hayalot kim diyo..
snra zaman geçti, o szelam yollayan kimidd iyo, dedim hayalot benim balım dedim
hee tmm bnden de söyle o zaman dedi
amann eniste beyi heç sormabi üsütmüs sanırım.. ah uh .. demekle dersin ağır hasta
yaw dedim ne inliyon.. tmm atesin olabilir, halsiz olabilirsin, ne bu kadar inliyon.. anaamm bi kızdı bi kızdı
senin eline Allah düsürmesin de, bilmem ne de :26:
yaw ne dedim ben simdik dedim.. kötü bisey mi dedim .. bu lafı diyosn dedim
sen naz ' ı görecen dedim 1ay sonra , bittin sen olm didimzaten biliyom diyo basıma geleceği
ya kızlar havadan mıdır nedir bilmiyom.. bi uyusukluk ki sormayın.. hep uyuyasım var sanki.. mayısıp kalmak istiyom gibi bi halim var
birde memikler de büyüdü..acıyolar bide.. bu da ne anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?