Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

cnm hiç olmadm böyle kabız oluyodm bazen ama yedıklermden kaynaklanıyoo öyle sürekli degil yani ... kesin sogan suyu yaptı bıraktım zaten içmiyormm

kan beynınemı toplandı:
meddim sen çok yaşa ama ne güldüm yahu gözümden yaşlar geldiiii

utanma utanmaz

yaw balım, alemsiniz he.. insaAllah bu yolla tutturursunuz bebisleri..

ama benim için geçerliliği kalkdı silkelenmenin, ki kaldı ki bundan sonra hiç gıpraşmamam lazım

ayşem sende basur falan olmasın allah gostermesın
bu arada egerkı dokunduysa rahatsız ettıyse bunyenı ıcme kuzum benım.başka işler açmayalım başımıza sonra

yok bitanem bende basur ilk defa boyle olsu sogan suyunun 4. gunu oldu kesin ondan oldu hiç başıma gelmemişti böyle bişey bende içmeyi bıraktm

utanma utanmaz

yaw balım, alemsiniz he.. insaAllah bu yolla tutturursunuz bebisleri..

ama benim için geçerliliği kalkdı silkelenmenin, ki kaldı ki bundan sonra hiç gıpraşmamam lazım

gonzalezım noldu eniştemin sonucları kuzum salı dememısmıydın bıtanem doktora gostermek için yanlısmı hatırlıyorum:44::44::44::44:selamımı ilet kuzum saygılar enıste beye
gıpraşma sakin ol sinirlerine hakim ollll

yok balım o iptal oldu, diğer sonuçları gçe çıkıcaktı ya, 20güne kadar dediler, verdiğimiz onca kanlar sizin oraya geldi yani İstanbula..
sonuçlar geç çıkıyomus.. o yüzden bekiloyruz, smdilik..
o sonuçlarda yaklasık benim martı ın 14 üne gidinceye kadar da belil olur sanırım.. zaten bir çoğu çıkdı da,. bikaç bisey bekleniyor yazıyo

he selamını mı.. didim kuzum didim
geçen dedim, hayalot kim diyo..
snra zaman geçti, o szelam yollayan kimidd iyo, dedim hayalot benim balım dedim
hee tmm bnden de söyle o zaman dedi

amann eniste beyi heç sorma bi üsütmüs sanırım.. ah uh .. demekle dersin ağır hasta
yaw dedim ne inliyon.. tmm atesin olabilir, halsiz olabilirsin, ne bu kadar inliyon.. anaamm bi kızdı bi kızdı
senin eline Allah düsürmesin de, bilmem ne de :26:
yaw ne dedim ben simdik dedim.. kötü bisey mi dedim .. bu lafı diyosn dedim

sen naz ' ı görecen dedim 1ay sonra , bittin sen olm didim zaten biliyom diyo basıma geleceği

ayyy zor ya ama bitirmiş ne güzel.. hangi bölümü okuyo bitanem evet şekerimm slogan harika olmuuulşşşş

medcezirimm bizde dun gece calışmadaydıkk bendee silkelendimmm senin batın ne zaman aynı gundur belkı

bu ay hesaplamamak için kendimi zor tutuyordum , sen sorunca hesapladım batım 12 maartt ayy kuzuumm bizim de yumoş günlerimizz çalışıyoruz ama her ay 0 alıyoruz yaa bakalım bu ay notumuz nasıl olcak

valllaa bebeğim silkeletmeleri hem de nasıl oynadım ayoooll soğan suyu içiyorum, arı sütü, polen ve bal yiyorum ee kan beynime toplanıp rengim dönene kadar kocişim silkeliyo benii anaaammm daha ne yapsak ki bilemedim vallaaa

cnm hiç olmadm böyle kabız oluyodm bazen ama yedıklermden kaynaklanıyoo öyle sürekli degil yani ... kesin sogan suyu yaptı bıraktım zaten içmiyormm

doğrudur kuzumm, inşş hemencecik geçer ya, kanama damla şeklinde miydi yoksa çok mu oldu bitanemm:44:

kan beynınemı toplandı:
meddim sen çok yaşa ama ne güldüm yahu gözümden yaşlar geldiiii

ayy sorma valla öyle oldu ayol, kocişim telaş yaptı morardın be diyip bıraktıı

yok bitanem bende basur ilk defa boyle olsu sogan suyunun 4. gunu oldu kesin ondan oldu hiç başıma gelmemişti böyle bişey bende içmeyi bıraktm

iyi yapmışsın kuzuumm, Allah korusun

gülmekten ne yazıcagımı bılemedım yaaaahelal olsun vallaanammmm bi silkelemeyen benim kocaaaa

ayyy zor ya ama bitirmiş ne güzel.. hangi bölümü okuyo bitanem evet şekerimm slogan harika olmuuulşşşş

ÇEKO okuyo Ankara Gazi ' de .. ama onun basladığı zamanda hazırlık vardı, kendisi 1.ci sınıfa geçince hazırlığı kaldırmıslar..
kızıp duruyo, ben okuyunca kaldırdılar fln..
dedim belik iş hayatına atılınca hazırlık okuman birseye fayda eder dedim, öyle düsünme, teselli etmeye dedim bilmiyom işe yarar mı da

üstelik, neyden bakılıyo bilmiyom da, işte bakınca hazırlık okuğudu görünmüyomuş..
diyo sikayet ettim bi kaç yere, nasıl görünmez diye.. kız da sasırmıs durumda
artık Mayıs 'da kep töreni var bakalım.. kısmet olursa gidicezs

balım kolay gele, silkelen kısmında. Allahım bebis için neler yapılıyo, sen nelere kadirsin

ya kızlar havadan mıdır nedir bilmiyom.. bi uyusukluk ki sormayın.. hep uyuyasım var sanki.. mayısıp kalmak istiyom gibi bi halim var

birde memikler de büyüdü.. acıyolar bide.. bu da ne anlamadım

heeeee hayırlısı olsun gonzalezım ınsallah sonuclarınız temız cıkarsa varsada bı sorun en azından tedavı olcanızzz

eniştem benım ilk gözagrım vallihide bu adamla aramda ayrı bi diyalog var adamın dibi eniştemmmm gonzalezım enişteme laf yok

ya kızlar havadan mıdır nedir bilmiyom.. bi uyusukluk ki sormayın.. hep uyuyasım var sanki.. mayısıp kalmak istiyom gibi bi halim var

birde memikler de büyüdü.. acıyolar bide.. bu da ne anlamadım

umudum hayırlara cıksın ınsallahhhhyumurtlama donemıne denk gelıyon dıme bu tarıhlerde:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…