Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

iyi gecelerr canlarmm

saldık bayıra derken bi baakrsın beebişin gelmiş ayyy süper yaaa
bitanem ben kaçıyorum öptüm bebeğim

ayyy şu kocişin niye üzüyo seni yaaaaa belkide bu yaşadığın stresler yüzünden gitmiyo kistlerin yaa
kıyamam ben sanaa, sakin ol bitanem
iyi geceler kuzum öpüyorum

ayşeeemmm öpüyorum bitanem, geçmiş olsunnn iyi geceler bebeğim

scorpionsumla da görüşemdeik hastalığı deva ediyomuş, geçer inş en kısa zamandaaa...

HEPİNİZİ ÖPÜYORUUUUUUUUUUUUUMM

nooldu hayalotum yaa ne dedi eniste bey :26:
eniste bey, kızma benim balkusuma, o kikirdesin daha ne istiyon kine
nyse balım, bnde çıkarım artıkın, aksamüsüt biraz uyudum ama, gerçi öğleden sonra da uyumusdum., neyse ..
biraz da tv bakarım artıkın
Allah rahatlık versin kuzum, sen enisteye bi uç, olmadı kk ya uçarsın

uyu balım uyu, Allah rahatlıt versin cnm, bebisleriniz sizinle olsun
cnmm telefon da konusuyodumm kusura bakmaa bitanemm

aşk olsunn umudum vala kuzenlerden cok sizinle konuşuyormm her gece

öle oluyo tabi, kendimden biliyom

bende çıkayım artık, iyi geceler sizlere, sizleri seviyorum..

Son düzenleme:
günaydın bitanelerimmmm
geldiğim gibi çıkıcam çünkü çocukluk arkadaşım gelicek evime ilk defa
sonra onu doktora götürcem onunda çikolata kisti var 2.ciye cesaret edemıyor daha .doktorda yap demiş ameliyata gerek kalmaz doğumda alırız diye ama çok kararsız.1saate kadar kavaltıya gelır sonra doktora gıderız akşama dogru anca gelırım bıtanelerım sızı sevıyorum...
bol sohbetler sızlereeee

ooooo :44::44:ara ki bulasın bu balkusumu

:44::44:afiyet olsun dicem ama çoktan afiyet olmustur saat öğle oldu ben girene kadar
kolay gelsin size balım.. sen geldiğinde ben çoktan yollara düşmüş olacam...
aksama geldiğinde çok bulursun gonzalezini

nyse bakalım.. görsürüz balım, bnde seni seviom

hu huu selamlar .. ben gelmis bulunuyorum deminden beri, yukarda ki şu hanıma :44: çene çaldım ..
smdi kendi çenemi çalam ..

herkese hayırlı cumalar, Rabbim dualarımızı kabul eylesin insaAllah..
kuzucuklarımız bir bir gelsin insaAllah..
aminnnn.. aminn.. =)

sabah islerim vardı, öğlen de bol bol okudum hepimiz için, bebislerimizi istedim

smdi de bi bakim dedim, belkim bi yerlerden haber uçuran vardır, adres bulurum belkim, o adreslerin izini sürücem birazdan da
bu da neydi böle bilmiyorum

birazdan çnta fln hazırlıycam.. haftasonu için ailelerimizin yanına gidioruz
bugün küçük kardesimin doğum günü aynı zamanda
ama geçen sene ben ablası ve enistesi olaraktan doğum gününe davetli değilmişiz, bize sırf gıcıklığına söylüyo, yok ben artık eski soyadımı söylüyo, artık bundan değilsin davetli değilsin diyo.. pis cadı, yiyecem seni yine böyle dersen, bak nasıl kıkırdatcam seni aksama görürsün sen bide pis pis sırıtıyo, kendisi 8yasında tam bir cadı ama, tatlılığı da aynı ben hahahaha diğer ablası görmes nasılsa bu yazımı

nyse bakalım. öpüyorum simdilik hsçakalın

Son düzenleme:
suedam hoşgeldin kuzum
inşallah cabuk ıyılesırsınız bıtanem yaaahayırlısı bıtanem nezaman gıtcekkı bu kaygananallaha emanet ol bıtanem

CAnim hayalot tedavinde yeni bir yola girmissin rabbim yuzunu guldursun ins
Biz daha iyiyiz canim misafrler bi hafta daha burda dahada kalabilirler gidecekleri gunden bi gun once biz yarin gidelim diyorlar sadece (
Optum herkesi

slm kızlar nasılsınız bakalım benim kırmızılar geldi şükür:) 1 ay aradan sonra haftaya çalışmalara başlayacak:))

yakaladım seniiiiiyiki doğmuş göccük gonzalezderabbım uzun saglıklı ömürler nasip eylesinnere gıdıyon yahu bıde bana dıyon bı evınde otur dıyem1 hafta boyunca gezdın hep yatamam umudum artık bulduk senı hıcbıyere bırakmamaynı rüyamdaki sen sin yaaaa
CAnim hayalot tedavinde yeni bir yola girmissin rabbim yuzunu guldursun ins
Biz daha iyiyiz canim misafrler bi hafta daha burda dahada kalabilirler gidecekleri gunden bi gun once biz yarin gidelim diyorlar sadece (
Optum herkesi
çok saol suedam benım hayırlısıof ya gıtsınler artık kuzum ya zaten calısıyon alaalaa küçük suedam nasıl bitanem benim rabbıme emanetsın
slm kızlar nasılsınız bakalım benim kırmızılar geldi şükür:) 1 ay aradan sonra haftaya çalışmalara başlayacak:))
haydık hayırlısı
nasilsinizzz habibtelerimmmmm

habıbtemmmmm nerdesınnn yaözledik kuzum gel artık fındığımız nasılll

habibtemmmm hayalotummmmm bende cok ozledimmm seni sizleriii....netim yoktu o yuzden giremiyorum surekliiii canim benim kimin dogum gunu yasakhayalimin dimi

habibtem birbirnizi ne kadar cok sevdiginizi biliyorummmmmm keske bu olanlar olmasaydi

keserimmmm habibtemmm hosgeldinnn nasilsinn...cok sukur adet oldunnn simdi sira bebek calismalarindaaa insallah bu ay hamile kalirsin kalirlarrrrrrrrr

nerde bu millleett nerdeee bu habibtelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

keserim ve hayalotummm da ciktiiiii acep neden acaba hayalotumun misafimi geldi yineeee

nerde bu millleett nerdeee bu habibtelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

keserim ve hayalotummm da ciktiiiii acep neden acaba hayalotumun misafimi geldi yineeee

geldim kuzum aniden çıktım kusura bakmaeltimin kızı geldi ödevi varmış.eltimde gelince kapamak zorunda kaldım bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…