- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #41.441
cabonlarım ben çıkıyorum
eşimle bugece analaşamıcaz gibi.şursa ıkı kikirdedim sinirlerimi bozdu yine benim yine
biraz rahatlamam gerek kuzularım yoksa şu adamın üstüne doğru bi uçmam gerekkkbütün hıncımı almam gerek bu gece sırtı fena kaşınıyor bunun gelmeye çalışırım yine bitanelerım gelemesse kesın artık dövmekten uyuya kalmış olurum
öpüyorum hepınızı allaha emanet olun
Canlarımm ben kaçtımmmmm iyice halsizlik çöktü, boğazım da acımaya başladı
çıkayım da uyuyayım canlarımmmmmm
hepinizi çooooooooook seviyorum
iyi geceleeerrr rüyanızda bebişlerinizi görün inşşş
medcezirim demin eksik yazmısım, smdi bida alınıt yapdım, eksiklerimi düzeltiyim örtmenim, notumu 5 ver bağa
----
masaAllah kardesine,kep töreninde, ablası olarak gurur duyarsın cnm , inş müzik öğrteminimiz de senin kadar basarılı olur bitanem
-------------
evt balım, öyel biseydi hesapladığıma göre, 15 inden itibaren ..ama tahminen, 16 sı - 17 si gibi iğneler baslar sanıyom ki..
çünkü dedim ya, saldık bayıra gibi bisey
cabonlarım ben çıkıyorum
eşimle bugece analaşamıcaz gibi.şursa ıkı kikirdedim sinirlerimi bozdu yine benim yine
biraz rahatlamam gerek kuzularım yoksa şu adamın üstüne doğru bi uçmam gerekkkbütün hıncımı almam gerek bu gece sırtı fena kaşınıyor bunun gelmeye çalışırım yine bitanelerım gelemesse kesın artık dövmekten uyuya kalmış olurum
cabonlarım ben çıkıyorum
Canlarımm ben kaçtımmmmm iyice halsizlik çöktü, boğazım da acımaya başladı
çıkayım da uyuyayım canlarımmmmmm
hepinizi çooooooooook seviyorum
iyi geceleeerrr rüyanızda bebişlerinizi görün inşşş
cnmm telefon da konusuyodumm kusura bakmaa bitanemm
aşk olsunn umudum vala kuzenlerden cok sizinle konuşuyormm her gece
günaydın bitanelerimmmm
geldiğim gibi çıkıcam çünkü çocukluk arkadaşım gelicek evime ilk defa
sonra onu doktora götürcem onunda çikolata kisti var 2.ciye cesaret edemıyor daha .doktorda yap demiş ameliyata gerek kalmaz doğumda alırız diye ama çok kararsız.1saate kadar kavaltıya gelır sonra doktora gıderız akşama dogru anca gelırım bıtanelerım sızı sevıyorum...
bol sohbetler sızlereeee
suedam hoşgeldin kuzum
inşallah cabuk ıyılesırsınız bıtanem yaaahayırlısı bıtanem nezaman gıtcekkı bu kayganan allaha emanet ol bıtanem
hu huu selamlar ..ben gelmis bulunuyorum deminden beri, yukarda ki şu hanıma :44: çene çaldım ..
smdi kendi çenemi çalam ..
herkese hayırlı cumalar, Rabbim dualarımızı kabul eylesin insaAllah..
kuzucuklarımız bir bir gelsin insaAllah..
aminnnn.. aminn.. =)
sabah islerim vardı, öğlen de bol bol okudum hepimiz için, bebislerimizi istedim
smdi de bi bakim dedim, belkim bi yerlerden haber uçuran vardır, adres bulurum belkim, o adreslerin izini sürücem birazdan da
bu da neydi böle bilmiyorum
birazdan çnta fln hazırlıycam.. haftasonu için ailelerimizin yanına gidioruz
bugün küçük kardesimin doğum günü aynı zamanda
ama geçen sene ben ablası ve enistesi olaraktan doğum gününe davetli değilmişiz, bize sırf gıcıklığına söylüyo, yok ben artık eski soyadımı söylüyo, artık bundan değilsin davetli değilsin diyo.. pis cadı, yiyecem seni yine böyle dersen, bak nasıl kıkırdatcam seni aksama görürsün senbide pis pis sırıtıyo, kendisi 8yasında tam bir cadı ama, tatlılığı da aynı ben hahahaha diğer ablası görmes nasılsa bu yazımı
nyse bakalım. öpüyorum simdilik hsçakalın
çok saol suedam benım hayırlısıCAnim hayalot tedavinde yeni bir yola girmissin rabbim yuzunu guldursun ins
Biz daha iyiyiz canim misafrler bi hafta daha burda dahada kalabilirler gidecekleri gunden bi gun once biz yarin gidelim diyorlar sadece(
Optum herkesi
haydık hayırlısıslm kızlar nasılsınız bakalım benim kırmızılar geldi şükür:) 1 ay aradan sonra haftaya çalışmalara başlayacak:))
nasilsinizzz habibtelerimmmmm
habibtemmmm hayalotummmmm bende cok ozledimmm seni sizleriii....netim yoktu o yuzden giremiyorum surekliiii canim benim kimin dogum gunu yasakhayalimin dimi
keserimmmm habibtemmm hosgeldinnn nasilsinn...cok sukur adet oldunnn simdi sira bebek calismalarindaaa insallah bu ay hamile kalirsin kalirlarrrrrrrrr
nerde bu millleett nerdeee bu habibtelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
keserim ve hayalotummm da ciktiiiii acep neden acaba hayalotumun misafimi geldi yineeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?