- 15 Eylül 2012
- 8.403
- 6.881
- 398
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #41.481
kızlaaar napıyosunuz ? ben cok fazla nete gıremıyorum ama foruma gırınce anca yazdıklarınızı okuyorum :) bu ay klomen kullandım yumurtalıklarım catlamak uzereymıs bugun gıttım kontrole haftaya tekrar gıtcem nasıpse progesteron verıcekmıs. banada dua edin olurmu
baktim ki kimsecikler yokkkkk..ama ben şimdilik buralardayım canlarım..
sabah sağlıkocağına gittim..doktora anlattım..zaten aile hekimim bilyo az çok..dedim bebek çalışmalarındayız korunmasız dönem..en az zarar vrecek antibiyotik varmı?bitane yazdı netten de bakmıştım onu veriyolar zaten..aldım içiyorum şimdi..ama hala kötüuüm..hatta doktor ısrarla rapor vermek istedi dinlen dedi ama işler yoğun istemedim..zaten çok şükür işyerimde izin sorunum yok..bi mesaj atsam gelemiyorum diye sorun olmaz..neyse çok şükür iki gün tatil..
ama biz halaçalışmalara başlayamadık..bu ay olmaz ben anladım..martta kısmetten çıktı sanırım..artk hayırlısı nisana
bende haberler böle canlarımm..herkes iyidir inşallahhh..hayalotum Hüdayi hazretlerine mi gitti acabaaaa..
kimse yok muuu:26:
ALLAH dualarını kabul etsinn habibtemmm bugun cok yogundmm hıc bos kalamadm mısafırımm vardı .... bende inş. yarın okucamm namaz kılıp dua edıcmm hepimizee
kızlaaar napıyosunuz ? ben cok fazla nete gıremıyorum ama foruma gırınce anca yazdıklarınızı okuyorum :) bu ay klomen kullandım yumurtalıklarım catlamak uzereymıs bugun gıttım kontrole haftaya tekrar gıtcem nasıpse progesteron verıcekmıs. banada dua edin olurmu
Ayşemmm asetonumm nasılsınııızzzz
medcezirimmm hg.. kızlar sızde hg. sonunda bırılerı geldı patladmm burda saatlardır sızlerı beklıyormm
geldim geldim ayşeemmm.. yarın misafirim var kuzum yaa, okuldan sonra geç geldik eve...
sarma falan sardım... ondan gelemedim ama aklım burdaydı valla
sen nasılsın, sindirim sistemin normale döndü mü
kolay gelsnn tatlım bak cnm cektı şimdiçok şükür sogan suyunu bıraktım duzeldım şimdi iyimm bitanemm
iyi çok şkür kuzuumm, anaamm canın mı çektii oy kıyamam yakın olsaydı hemen getirirdim yaa.. sahi sen nerdesin kuzumm
soğan suyu dedin dee , kaynattım biraz soğumasını bekliyodum.. hemen içip geliyoruumm
bursa çekirgedeyimm ben tatlımmafiyet olsun cnmm şifa olsun inş.
inş kuzum inşş... soğan suyunu içerken burnumu tutuyorum hep
ama az önce kendime acayip güldüm mutfakta... bu soğan suyundan nasıl nefret ediyosam, bardağa boşaltırken bi baktım burnumu tutuyorumayy çok güldüm yaaa koşullanmışım resmen
bebişim için yaaa tüm çabam bebişim için
dimaam hoşgeldin canımmmmmm
inş kuzum inşş... soğan suyunu içerken burnumu tutuyorum hep
ama az önce kendime acayip güldüm mutfakta... bu soğan suyundan nasıl nefret ediyosam, bardağa boşaltırken bi baktım burnumu tutuyorumayy çok güldüm yaaa koşullanmışım resmen
bebişim için yaaa tüm çabam bebişim için
Ayşem çok uzakmışız yaaa ben muştayımm
hoşbuldukbu ne sıcak karşılama böyle
kaç aydır kullanıyorsunuz? faydasını gördünüz mü acaba? ben iki ay kullandım bıraktım. adetlerim düzenli değil, yumurtlama olmuyor bende. o da her ay adetimi 10 gün geciktiriyor. bu yüzden soğan suyuna başlamıştım ama kullandığım iki ayda da adetim gene 10 gün geçti. 4 aya tamamlasa mıydım diye düşünüyorum bazen :44:
ayy bitanemm alemsinn kuzumm yainş. bebişin cabalarının karşılıgında gelır kuzumm.. evet cok uzagız annemın memleketındesınn ne gzell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?