- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #41.681
hattaaa esasn oglan alt katta oturuyor..topuklu terliklerle dolasam evdeeeeeeeeeeeeeee hahahaahah anam bunlaraaa acak boyleeegelecek ay evleniyorr...kizin yasi daha 16..nikah cikmayacak 2 seneye kadarr...ne cahillik ama..
eşimde diyor bazen kayganam hakkında cok konusunca bendiyoki konuş konuş annemden beter olursan görürsün diyor hemen diyorum tövbe de
herkes öyle degil canım ya bizde altkatlarında oturuyoruzda eşim o kadar düşkün degil, annesi sevgisini gösteremiyo soguk biraz.. babası daha baska onun için.. yine evlatlık görevini yapıyo eşime çok güveniyolar ... aman alsınlar gitsinler mutlu olsunlarda karışmıcam ben onlara ne yaparlarsa yapsınlar...cadı kaynana olmıcam bide oluyomuşumbüyük konuşmayayım..
benimki tepemdebaşımın tacı
24 yaşındayım kuzum6 yıllık evliyim
benimm kaynanan da alt kattaa esas oglandaa altimdaaaaa ben ustte oturmusummm herkese yukaridan bakiyorummm sinirlemiri bozmasinlarr tum copu asagi dokerimmmm
en güzeli benim camlarımda 7 24 günün menüsü mevcutsırf gıcıklıgına yapıyo bide benden fazla bi camı var ordan silkele diyorum inadına yapıyor
benimkide tepemde sanki üstümde kocaman agırlık var hiç rahat edemedim evlendigimden beri.. onlar evden gidince o agırlık kalkıyo üstümden, benmi çok önemsiyorum acaba onları:26:
anammm ya adam iki seneye kızı kapıya koysaaaaaaaakocasız mı kalmış 16 yaşında töbe töbeeeeeeeee
habibteee ilk gece yürü topuklularla..gürültü yap..konsantrasyonunu boz esas oğlanınnnnnnnnnnnnnnnn
gün sayma bitanem sil aklından aklına geldikçe bişeyşlerle ugraş
ahh ahh çıtır kızzzz.ben senin yaşındayken daha nişanlanmamıştım bileeee.ahhh yıllar ahhhhhh
yok benimki öyle demiyo aşkım onun huyu öyle herkese bize bile öyle konusur diyo.. ama dogru herkese karşı soguk ve hot hot konusuyo kendi kızkardeşleri hariç tabi... birisin evi yansa banane benim evimmi diyo eşim düştü düşmeseymiş banane diyo.ben böyle. daha neler neler..çok duygusuz geliyo bana...alıştım hallerine ama alışana kadar sabahlara kadar agladıgım oldu....
ecehannnn gun saymaaaa...rahat ol akisina birakkk dua et allaha siginnn...cunku tek yardimcin rabbim arasindaki bagdir...hayirliyla yerlesir insallah canimmm...
oyleee yapacammmmm hahahahaah...subyancilik resmen ben oyle ggoruyorumm...veeee kiz salak diger nisanlisi da bu yastaydi...
evet evlilikte acele etmişin kuzummm adamı elimden kaçırmayayım dedin herakldeeeeeeeeeeeeeeeaman scorpıonsum ya benım de ne acelem varsa işte 18de evlendım bıde ustune 14 te kocayı buldumda asık oldum yaaa
tamam canım çok nsagol dua ediyorum zaten canım.. kendim için benim gibi bebek hasretiyle yananlar için tez zamanda yavrularımıza kavustursun rabbim inş
anacım bazı kvaldeler bencil olabiliyo.oğullarını paylaşamıyo..olsun sen eşinle iyi olda gerisi mühim değil..
ahh ahh çıtır kızzzz.ben senin yaşındayken daha nişanlanmamıştım bileeee.ahhh yıllar ahhhhhh
yok benimki öyle demiyo aşkım onun huyu öyle herkese bize bile öyle konusur diyo.. ama dogru herkese karşı soguk ve hot hot konusuyo kendi kızkardeşleri hariç tabi... birisin evi yansa banane benim evimmi diyo eşim düştü düşmeseymiş banane diyo.ben böyle. daha neler neler..çok duygusuz geliyo bana...alıştım hallerine ama alışana kadar sabahlara kadar agladıgım oldu....
keske herkesten uzak olsaydikk daha rahat olurdummm...kimseler karismzdi asagi insen bir dert inmesen bir dert...cocogummm istedigi yerdeee otursun hic birsekilde karismayacamm kayinbabam gibi olmayacak..aslinda onlar arasinda buyutmek te istemiyorum ama yapacak birsey yok...
bnmm ki paylaşamıyoo vala cok uyuz oluyorm ... biz cok tartıstıkkaynana yuzunden bu aralar iyiz inş. böle devam eder
kuzum ben nisan 7 de tam 20 olucamm kendimi cok tuhaf hissettimm yaa :26::26:
ecehancımm aynı bnmm kaynanayı anlattınn heee
cahil kuzum vallahattaaa esasn oglan alt katta oturuyor..topuklu terliklerle dolasam evdeeeeeeeeeeeeeee hahahaahah anam bunlaraaa acak boyleeegelecek ay evleniyorr...kizin yasi daha 16..nikah cikmayacak 2 seneye kadarr...ne cahillik ama..
benım kayınpederımde o huydan var ogullarını hiç takmaz.hatta başarılı bişey yapsınlar kıskanır hemen ve onlar gibi olmaya yapmaya çalışır.istiyorkı ogulları ona muhtac olsun hep.çok şükür rabbım elıne düşürmesinyok benimki öyle demiyo aşkım onun huyu öyle herkese bize bile öyle konusur diyo.. ama dogru herkese karşı soguk ve hot hot konusuyo kendi kızkardeşleri hariç tabi... birisin evi yansa banane benim evimmi diyo eşim düştü düşmeseymiş banane diyo.ben böyle. daha neler neler..çok duygusuz geliyo bana...alıştım hallerine ama alışana kadar sabahlara kadar agladıgım oldu....
ahh kuzum keşke herkes öyle düşünsee yaa bnmm kaynanoşta buzdolabı mübarekk cok soguk yapısı var ama bnmm ki annem diyo başka bişey demiyoo maaleseff cok tartıştık anası yüzündenn
bnmm ki tepemdee degil gelip gitmiyo ama istiyo ki ben yatana kadar orada durayım ytmadan yatmaya eve geleyımm herşeyfen haberi olsun dogru duzgun bişeyimi begenmezz herseye laf bide eşime söylüyo oda sen ona ne dıyosun kı gelıp bana soyluyo sana soylemıyoo böylee yanıı caan sıkıcıı
ALLAH bozmasın kuzuumm
dök anamm dökk dökenler cok değerli oluyo ezdirmicen kendinii bu devirdee vala yoksa çook üüzülürsünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?