Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hattaaa esasn oglan alt katta oturuyor..topuklu terliklerle dolasam evdeeeeeeeeeeeeeee hahahaahah anam bunlaraaa acak boyleee gelecek ay evleniyorr...kizin yasi daha 16..nikah cikmayacak 2 seneye kadarr...ne cahillik ama..

anammm ya adam iki seneye kızı kapıya koysaaaaaaaakocasız mı kalmış 16 yaşında töbe töbeeeeeeeee
habibteee ilk gece yürü topuklularla..gürültü yap..konsantrasyonunu boz esas oğlanınnnnnnnnnnnnnnnn

eşimde diyor bazen kayganam hakkında cok konusunca bendiyoki konuş konuş annemden beter olursan görürsün diyorhemen diyorum tövbe de

yok benimki öyle demiyo aşkım onun huyu öyle herkese bize bile öyle konusur diyo.. ama dogru herkese karşı soguk ve hot hot konusuyo kendi kızkardeşleri hariç tabi... birisin evi yansa banane benim evimmi diyo eşim düştü düşmeseymiş banane diyo.ben böyle. daha neler neler..çok duygusuz geliyo bana...alıştım hallerine ama alışana kadar sabahlara kadar agladıgım oldu....

ecehannnn gun saymaaaa...rahat ol akisina birakkk dua et allaha siginnn...cunku tek yardimcin rabbim arasindaki bagdir...hayirliyla yerlesir insallah canimmm...

ahh kuzum keşke herkes öyle düşünsee yaa bnmm kaynanoşta buzdolabı mübarekk cok soguk yapısı var ama bnmm ki annem diyo başka bişey demiyoo maaleseff cok tartıştık anası yüzündenn

benimki tepemdebaşımın tacı

bnmm ki tepemdee degil gelip gitmiyo ama istiyo ki ben yatana kadar orada durayım ytmadan yatmaya eve geleyımm herşeyfen haberi olsun dogru duzgun bişeyimi begenmezz herseye laf bide eşime söylüyo oda sen ona ne dıyosun kı gelıp bana soyluyo sana soylemıyoo böylee yanıı caan sıkıcıı

24 yaşındayım kuzum6 yıllık evliyim

ALLAH bozmasın kuzuumm

benimm kaynanan da alt kattaa esas oglandaa altimdaaaaa ben ustte oturmusummm herkese yukaridan bakiyorummm sinirlemiri bozmasinlarr tum copu asagi dokerimmmm

dök anamm dökk dökenler cok değerli oluyo ezdirmicen kendinii bu devirdee vala yoksa çook üüzülürsünn

benimkide tepemde sanki üstümde kocaman agırlık var hiç rahat edemedim evlendigimden beri.. onlar evden gidince o agırlık kalkıyo üstümden, benmi çok önemsiyorum acaba onları:26:

aman ben hiç takmıyorum bilekapılarımız bile dip dibe üstümde oturuyolar ama kapılarımız bitişik onlar evın içinden merdiven cıkıyolar .kapımı her açtıgımda sankı orda duvar varmış gibi transıt gecıyorum

oyleee yapacammmmm hahahahaah...subyancilik resmen ben oyle ggoruyorumm...veeee kiz salak diger nisanlisi da bu yastaydi...

ayyy senın kaynoş ta ruhsuzmudur kuzum yaaa.insanın evladının canı yansa yüreği cız ederrrrr..boşver cnm çocuğuna acımayan seni mi sevecek..mesafeli dur..onun gibi soğuk ol..nasılsa eşin de farkında durumun.

ecehannnn gun saymaaaa...rahat ol akisina birakkk dua et allaha siginnn...cunku tek yardimcin rabbim arasindaki bagdir...hayirliyla yerlesir insallah canimmm...

tamam canım çok nsagol dua ediyorum zaten canım.. kendim için benim gibi bebek hasretiyle yananlar için tez zamanda yavrularımıza kavustursun rabbim inş

aman scorpıonsum ya benım de ne acelem varsa işte 18de evlendım bıde ustune 14 te kocayı buldumda asık oldum yaaa
evet evlilikte acele etmişin kuzummm adamı elimden kaçırmayayım dedin herakldeeeeeeeeeeeeeee
ben de kocayı 16 da buldum da 27 de evlenebildik anacımmmmmmmmmmmm..çok yavaşım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

tamam canım çok nsagol dua ediyorum zaten canım.. kendim için benim gibi bebek hasretiyle yananlar için tez zamanda yavrularımıza kavustursun rabbim inş

amin canimmmm allah kucaklarinizi bos birakmasin en kisa zamanda bebislerinzz olsunnnn

anacım bazı kvaldeler bencil olabiliyo.oğullarını paylaşamıyo..olsun sen eşinle iyi olda gerisi mühim değil..

bnmm ki paylaşamıyoo vala cok uyuz oluyorm ... biz cok tartıstıkkaynana yuzunden bu aralar iyiz inş. böle devam eder

ahh ahh çıtır kızzzz.ben senin yaşındayken daha nişanlanmamıştım bileeee.ahhh yıllar ahhhhhh

kuzum ben nisan 7 de tam 20 olucamm kendimi cok tuhaf hissettimm yaa :26::26:

ecehancımm aynı bnmm kaynanayı anlattınn heee

ben yatıyom canlarımmm.size doyum olmazzzzzzzzz.bol sohbetler sizeeeeee..yarın görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzz

evet en iyisi iki ailedende uzakta oturmak benim ailem 45 dk uzaklıkta ama asla karışmıyo babam yengem diyoki, bana abla der abla babam sana karışmıyo, bize niye karısıyo ya diyo ama onlar bi yere gidecekleri zaman babamdan para istiyolar zaten hep istiyolar ee adam karışmakta haklı..

ahh ahhh ben 33 oldum cnmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hattaaa esasn oglan alt katta oturuyor..topuklu terliklerle dolasam evdeeeeeeeeeeeeeee hahahaahah anam bunlaraaa acak boyleee gelecek ay evleniyorr...kizin yasi daha 16..nikah cikmayacak 2 seneye kadarr...ne cahillik ama..
cahil kuzum valla allah yardımcısı olsun yinede
benım kayınpederımde o huydan var ogullarını hiç takmaz.hatta başarılı bişey yapsınlar kıskanır hemen ve onlar gibi olmaya yapmaya çalışır.istiyorkı ogulları ona muhtac olsun hep.çok şükür rabbım elıne düşürmesin

amın cümlemizinkini bitanemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…