Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evett mahkemeyleee ancakkk..ve paraylaa...

aynen aile mahkemesine babası dava açması gerekiyor kızına ve canm paraya gerek kalmıyo dilekçe yazdırıyosun sadece ona az bi para veriyosun tabi hakim onaylamazsa avukat tutman gerek oda 1.300 tl alıyo ben birz önce okudum nkahı olmcak 16 yasında fln dynce sölemk istedm

eltimm olacakkk bildigim icin yazdimmm zaten 18 yasini doldurmazsaa normalde cikmiyor...ailesinde sorunlar varr ..biraz uzayacak gibi..vallahi ben bilmiyorumm kndileri bilir benim derdim degil

Canım inşş eşin gelinceye kadar kistlerinden kurtulursun daa en kısa zamanda da bebişiniz gelir sizee

kuzum annem mercimekkale galiba tam emin degilim aslinda dedeer artvinden musa goc etmisler annem ve kardesleri mus dogumlu ama annem artvinliyim diyo

valla haklı annen ben olsam ben de aymı şeyi derdim

bizde eşimle aynı dertten muzdaribiz.doktor önerisi olan varmı?

keşke yardımcı olabilseydim canım yaa,hangi şehirdesin

yaramaz gelinim benimm

hastalıktan tatlım yaaaaa..bu ayı da boş geçtikk sayıyorummm..kısmettttttttttttttttt

hayırlısı bitanem ,sakın sıkma canınıııı

ayy Allah iyiliğini versin anacım çok güldürdün beni yaaa

Kizlar cok hastayim dr gittim test yapti bebis yok bidahaki aya artik
Igne vurdu anti verdi oyle iste
Varmi kimseden haber?

Geldim ama kalamiycam.kocis kendini fada etti çalistikkkk
Yarina grip olmazsa iyidirrr
Napalim hersey bebis icinnnn
Tam yumoslardayimm.hem vucudum hem ovu test alarm veriyo
Sizler nasilsiniz canlarimmmm.firsat olursa gelcem yine

canım çok geçmiş olsun

tam ben cıkıyorumm yazıcaktımm kocişimm beni cagırıyodaaa medcezirimm geldii sonunndaa huhhuu kuşumm hoşgeldinn cok yoruldunn mu geldi mi misafirlerinnn

Geldi misafirlerim bebeğimmm, üzerimden tır geçti sanki yaa sende çıkıyomuşsun neyse yarın konuşuruz bebeğimm

HERKESEEE MERHABAAA
Biraz geçmişe bakayım dedim ama çok kaynatmışsınız bi kaç sayfa bakabildim sadece
nurlumda dün bana yazmış bitanem kusura bakma yeni gördüm :26: nasılsın canımın içiiiiii
ecehan ve tug17 aramıza hoşgeldinizz canlarımmmm
Alpınımmm geçmişe çok bakamadım zaten geldim cankuşumm.. nasılsın bitanemmmm

benim kayinbabamda oyleee cocuklarinin basarisini kabullenmezzz..hep ona bagli kalmalarini ister...tum parayi kendisine verilmesini kendisi cevrmek ister aileyi..herkes kendi ailesinden sorumlu ben gidipte kayinbabamdan mi para alacamm..ac olsam almam...aman surda derdimi anlatsam roman olur ama neyse sizi skmiyim simdi gece gece

eltimm olacakkk bildigim icin yazdimmm zaten 18 yasini doldurmazsaa normalde cikmiyor...ailesinde sorunlar varr ..biraz uzayacak gibi..vallahi ben bilmiyorumm kndileri bilir benim derdim degil

bence resmi nikah olmadan düğün yapmasınlar duyulur feln şikyet ederler kaynın girer hapse ..... ah şu eltiler hiç sevlmez dmi bnde de var bi tane uyuz oluyorum :))

hoşbulduk canım

öyle olur vala salı da binadakiler bize gelcek Kur'an Yasin falan okuncak bakalım benm nasıl gecicekk

bence resmi nikah olmadan düğün yapmasınlar duyulur feln şikyet ederler kaynın girer hapse ..... ah şu eltiler hiç sevlmez dmi bnde de var bi tane uyuz oluyorum :))

vallahimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yapsinlarrr hemen ben sikayet ederimmmm...bu yasta alirsaa girsin zaten sevmiyorumm

vallahimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yapsinlarrr hemen ben sikayet ederimmmm...bu yasta alirsaa girsin zaten sevmiyorumm

valla kızı çocuk esrgeme kurumuna oğlanı hapse artık 2 yıl mı yatr 6 yılmı bilemem kızı tekrar ailesnede vermezler

kızlaarr ben kaçıyorumm çalışmaa var silkelenncemm birazdann dua edinn banaa cümleteen iyi gecelerr ALLAH rahatlık versinnn

valla kızı çocuk esrgeme kurumuna oğlanı hapse artık 2 yıl mı yatr 6 yılmı bilemem kızı tekrar ailesnede vermezler

vallahi seni cok sevdimmm cok guzel haberler veriyorsun bana..ayyy yerim ben seniiii hahahah ne kotu olmusum ben yaaa ama bana cektirdiklerinin yaninda bu az gelir

Merhaba
İyiyim ben canım ,bugun uzun zaman sonra dışarda 5 saat zaman geçirdim
Evde bunalmistim artık yoruldum ama cokta güzeldi.
Sen nasılsın canım

Telden yazıyorum bu nedenle cok yavas:26:

kızlaarr ben kaçıyorumm çalışmaa var silkelenncemm birazdann dua edinn banaa cümleteen iyi gecelerr ALLAH rahatlık versinnn

Bugün uğurlu gunün olsun insallah bebişin hemencecik gelsin sana.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…