Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yok kuzum galiba onu isteyen benimbenimki 1 tanecik olsun diyor bilemedin iki ama ikiz olmasın teker teker gelsinler diyorbende aksine 3üz 5iz 10uz falan istiyebılıyorum yani

bende 6tız hayali kuruyorum 3 kız 3 erkek nasıl bakacaksam artık.. canları sıkılmaz birbirleriyle oynar diyorum.. halisülasyon görmeye başlıcam yakında

hapsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:2::2::2::2::2::2::2:

benimde eşim korundu ama biz ikimizde istemiyoduk bide kayganayla oturuyodum eşimde askere gitti geldi falan ev ayrıldı borctu eşyaydı gezeli tozalım derdi anca işte ama bu seferde 2 yıl oldu hala beklemelerdeyizayırlısı hakkımızda nasıbımızde varsa bızde yasycaz işte o duyguyu

açarızz kuzumm açarızz yeter ki oğluşlarımızz olsunnn

sonra topluca askere sonrada gelin almaya gideriz.. gelecegin kaynanaları.. sonra gelin söyle böyle diye dert yanarız.. o çocugu zar zor yaptım elin kızı kaptı deriz

inş canım yasacagız inş.. bazen eşime diyorumki ya ugraştırma beni gel bi evlatlık alalım diyorum o en son çare diyo acele etme diyo....

sonra topluca askere sonrada gelin almaya gideriz.. gelecegin kaynanaları.. sonra gelin söyle böyle diye dert yanarız.. o çocugu zar zor yaptım elin kızı kaptı deriz

he yaa valla ama kız daha zor ecehancımm ya alıp gitcekler erkek yine genelde anneye yakınn oluyo bnm eşim mesela gitti anasının dibinden ev tuttu 1 sokak var aramızdaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…