- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #41.641
futbol takimimi istiyorr hayalotummmm senin herifin
aminnnnnnnn
ilk kkya katıldıgım zamanlar eşim benim hareketlerime çok gülerdi delimisin derdi tip tip bakardı suratıma
şimdi hiç tınlamıyor bile alıştı garibim
yok kuzum galiba onu isteyen benimbenimki 1 tanecik olsun diyor bilemedin iki ama ikiz olmasın teker teker gelsinler diyor bende aksine 3üz 5iz 10uz falan istiyebılıyorum yani
işte kilo veremiyo cnmm bnmm tiroid hastalarıı bi kaç ayönce 9 kilo verdimm ama kan hapları kullanınca geri aldmm
hapsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:2::2::2::2::2::2::2:
oyyy erkek olsun süperrrrrrrr..
kk da toplu sünnet topiğ de açarız o zaman dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iyi güzel ve çok yaşa..
hakkımızda hayırlısı canım ya eşimde o yüzden bekletti biraz beni gezelim tozalım para biriktirelim diye..ben bebekleri çok ama çok severim kimin olursa olsun severim.. bende dedim 1 tanecik olsa olsun dedim aramızda büyür gider dedim istemedi.. çok agladım.. 4 4lük olacakmış bebegin herseyi.. senki biz 4 4 lük büyüdük dedim..kendisi korunuyodu.. ee bak şimdi istiyo olmadı şimdi de 4 tane olsa ne güzel olur diyo... evet canım her gelen rızkıyla nasibiyle gelir nasipsiz sopa bile yenmiyo
açarızz kuzumm açarızz yeter ki oğluşlarımızz olsunnn
rabbım şifa versin balım ya aatekrarlamaz inşallah
benimde eşim korundu ama biz ikimizde istemiyoduk bide kayganayla oturuyodum eşimde askere gitti geldi falan ev ayrıldı borctu eşyaydı gezeli tozalım derdianca işte ama bu seferde 2 yıl oldu hala beklemelerdeyiz ayırlısı hakkımızda nasıbımızde varsa bızde yasycaz işte o duyguyu
sonra topluca askere sonrada gelin almaya gideriz.. gelecegin kaynanaları..sonra gelin söyle böyle diye dert yanarız.. o çocugu zar zor yaptım elin kızı kaptı deriz
bende 6tız hayali kuruyorum 3 kız 3 erkek nasıl bakacaksam artık.. canları sıkılmaz birbirleriyle oynar diyorum.. halisülasyon görmeye başlıcam yakında
sonra topluca askere sonrada gelin almaya gideriz.. gelecegin kaynanaları..sonra gelin söyle böyle diye dert yanarız.. o çocugu zar zor yaptım elin kızı kaptı deriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?