- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #41.741
Bugün uğurlu gunün olsun insallah bebişin hemencecik gelsin sana.
nasılsın canımın içiii, yazdım sana ama görmedin sanırımmm
İyiyim canım benim cok saol sen nasilsi ?
Cevap yazdım medd_cezirim
Kontrol edeyim yoksa göndere basmadım mı
kızlar size şu silkeleme ile ilgili bi sorum olacak ilişkiden sonra yarım saat ayaklar dayadım duvara durdum yarm saaat sonra danormal bi şeklde yttm belim feçi şeklde ağrıdı olsun bebek içn değer :))ama spermler geri geldi çıktı yani nrmal mi çıkması ???
Merhaba
İyiyim ben canım ,bugun uzun zaman sonra dışarda 5 saat zaman geçirdim
Evde bunalmistim artık yoruldum ama cokta güzeldi.
Sen nasılsın canım
Telden yazıyorum bu nedenle cok yavas:26:
amaann boşver kuzuummmben d iyiyim çok şüküüürr.. heyecanla batımı bekliyorum bitanem yaa sende durumlar nsıll
Canımcım bi önceki sayfada kalmış cevabım
Hadi bakalım bu ay hayırlısıyla gelsin inşallah meleğin ,
yeter daha fazla bekletmesin annesini demi ama
Dua edicem bitanem inşallah tez zamanda kavuşursun sende diğer bekleyen arkadaşlarda
Benim günlerim genelde evde rutin geçiyor,bugün biraz dışarlarda dolaştım.Çok iyi geldi valla
özür dilerim canımm yaa, amann bu yorgunlukla hem geçmişe hem bugüne yetişmeye çalışırsam olacağı buu
ooooooooohhhh sefan olsun ne iyi etmişsin bitanemmmmm
canım bizim silkeleme diye bahsettiğimiz olay ilişkinin akabinde eşlerimizin bizi silkelemesi
bizde burda öğrendik bu yöntem ve denemekten bişey olmaz diye başladıkilk duyunca saçma gelebilir ama bebişlerimizin gelmesi için her yolu deniyoruz bitanem spermlerin hepsi mi çıktı bitanem, belinin altına yastık koysaydın keşke...
gördüm bitanem, kusuruma bakma kuzummmm
Allah razı olsun canımm. sizlerde hep benim dualarımdasınız.. Rabbim isteyen herkesi bi an önce kavuştursunnn meleklerinee
bitanem ben çıkıyorum , uyuycam hemenn
iyi bak kendine, inşş yarın görüşüürüzz öpüyoruuuuuuuum
hayırlı silkelenmeler canımk.i.bak öptüm ALLAH kolaylık versin..
hadi kolay gelsin bitaneeeemmmmöpüyorum kuzuuummm
Bugün uğurlu gunün olsun insallah bebişin hemencecik gelsin sana.
canlarımmm ben acayip yorgunum, çıksam iyi olcak.. hepinizi çoooooooooooook seviyorumm iyi geceleeerrr
hoşgeldin canım aramızaaabence resmi nikah olmadan düğün yapmasınlar duyulur feln şikyet ederler kaynın girer hapse ..... ah şu eltiler hiç sevlmez dmi bnde de var bi tane uyuz oluyorum :))
anammmm nurlum gelmişşş yaaaaMerhaba
İyiyim ben canım ,bugun uzun zaman sonra dışarda 5 saat zaman geçirdim
Evde bunalmistim artık yoruldum ama cokta güzeldi.
Sen nasılsın canım
Telden yazıyorum bu nedenle cok yavas:26:
kızlar size şu silkeleme ile ilgili bi sorum olacak ilişkiden sonra yarım saat ayaklar dayadım duvara durdum yarm saaat sonra danormal bi şeklde yttm belim feçi şeklde ağrıdı olsun bebek içn değer :))ama spermler geri geldi çıktı yani nrmal mi çıkması ???
yok kuzum bizim aileler tarafından oanylanmayınca iş inatlığa bindi birazdasankim evde kaldım bekle işte yahu
en ideali seninki kuzum ben hep diyorum evlenme yaşı 27 28 en güzeli ve en mantıklısı
hemende cocuk istiyorrr dusunseneee...yuh diyorummmhicbirsyee karismiyorummm ne ariyorlar ne soruyorlar benii...hamile kaldigimdan beri kardeslerimm cilgin gibilerrr...duramiyorlar yerlerindee..onlardan tik yok..geliptee yengee acin tazedir bu trihte dugun yaoacammm seni de aramizda gormek isteriz bile demedi..ne halleri varsa gorsunler...zaten siyah kiyafet cok az makyaj yapacamm ve oynamiycamm esimi yalniz birakmamk icin orada bulunacamm... annem 1.senesini doldurmamis olur o zamanaa..
merhaba kızlar ilk kez yazıyorum buraya bizde 5 aydır çocuk denemesi yapıyoruz ama sabah kalktım malesef adet olmuşumdoktora hiç gitmedim bu ay olur olmadı öbür ay olur 5 ay oldu artık moralim bozuluyo adet bitsin doktora gidicem inş. (
evet benimi sevecek demi.. fazla umursamıyorum artık.. o beni el gibi görüyosa bende onu öyle görürüm.. mesafeliyim zaten hiç yakın olamadım.. birisinden rahatsız oluyodum sürekli bana geliyodu bıkmış nefret etmiştirmişti kendinden. sürekli kaynanamı kötülüyodu herseyime karısıyodu... ona anlattım durumu, ilk defa dert anlattım ve son oldu... gitti o kişiden yana oldu bana da ben senin için onlarla kötü olamam dedi, sanki ben kötü ol dedim sadece biraz uzaklastırmak için akıl istedim.... işte ondan sonra iyice sogudum ben ondan..koptu bende herşey.. dahada söylemem anlatmam bişey.. ders oldu bana bu..iyikide oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?