- 22 Nisan 2012
- 1.081
- 29
- 163
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #42.161
oyy balım yaaaa kıyamam yakın olsakta keske gelebılsem yardımaaa
iyi yapmısın soylememkle canımsen yıne cok yorma kendını bırak gelen gıdende yok zaten
offf canbonlarım benımkı yatalım dıyor benım acıl çıkmam gerek cunku umreden camasır geldı ya bu akşam bu iş bitecekkk
uyku moduna geçmeden ayıltmam gerek adamı
öpüyorum hepınızı canbonlarım tatlı ruyalarrrr
amin tatlımmmmm...oyyy ben bi boya da razıyım kuzum yükseklerde gözümüz yokkkkkkkkkkkkkkk
sana da çifter çifter inşallaaaaahhhhhhhhhhhhhh
umuduummmmmmmmmmmmm habibtemmmm insallahhh belirtilerin hamilelik belirtisidirrr insallah insallah gercekten cok istiyorummm hamile kalmani aslinda herkesinnnnnnn...allah gonlunuze gore versinnn bitanelerimmmmm
size doyum olmazzz amaa ben kaçtım kızlarrr hepinizi çookk öptümmmmmmmmmmmmmmmmm
heya nerde kaldı selam
haftaya benim adet günüm seninkiler gelmez insaAllahh
hmm.. senin smdi vücudunun dinlenmesi lazım cnm.. insaAllah hayırlı zamanda gelsin kuzucukların
boy boy scorpiler olsunnn
ooo hayırlı işler bebeğemmmmmmmmm
sen çamaşırı giyyyy.bi de gecelik ayarla üstüne..enişte ayılır vallahiiiii.gözleri bööleee olurrrrrrrrrrrrrrhadi rastgeleeeee
offf canbonlarım benımkı yatalım dıyor benım acıl çıkmam gerek cunku umreden camasır geldı ya bu akşam bu iş bitecekkk
sen çamaşırı giyyyy.bi de gecelik ayarla üstüne..enişte ayılır vallahiiiii.gözleri bööleee olurrrrrrrrrrrrrrhadi rastgeleeeee
size doyum olmazzz amaa ben kaçtım kızlarrr hepinizi çookk öptümmmmmmmmmmmmmmmmm
inş seninkilerde gelmezde beraber güzel haberler verirrizböyle oluruz inş..
allahım alalhaım ahh şu bebişim gelsede 9 ay tatıle gırsem neka guzel olurrr
haydık ben kaçtım gonzalezım dedıkodumu yapma sakın enişteme selam süle yeterrr
öpüyorum tatlı ruyalarrrr
tahmin edebiliyorumdemiyon mu, niye uzatıyonuz
hoşbulduk canlarım iyiyim yatışlardayım işte.. bugün biraz ayaklandım artık...
ahmetide vurdularrr yaaaaa
yatıcamda canım ev berbat duruma geldi eşime sorsan benden iyi yapıyo herseyiama aygaz falan batmış onu falan temizledim biraz düzelttim evi, daha var yapılacak işler, kendimi zorlamadan yapıyorum, bide bize misafirlige gelmek isteyen arkadaşlar var.. aşılama oldugumu bilmiyolar eşim beni hasta diyo sürekli... bugün biri aradı.. ayarlarız dedim akşam biri söyledi az iyileyeşimde gelin dedim bronşitim azmış dedim...ne yalancıyız ya annemde yemgem dogum yapacak yardıma gel kızım nolur diyo, eşimde gitmemi istemiyo.. bende bugün bunlar var şekerler..
yeemkk yapiyourummm habibtelerimmmmmmm bugun biraz tembellik yaptimmmm evi toparlamadimmmm
allahım alalhaım ahh şu bebişim gelsede 9 ay tatıle gırsem neka guzel olurrr
haydık ben kaçtım gonzalezım dedıkodumu yapma sakın enişteme selam süle yeterrr
öpüyorum tatlı ruyalarrrr
hadi canım kolay gelsin sana, O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar kaçışı yok
ay alıştım artıkkçok tatlılar yaaa
dikkat et kuzum kendinee , aman yormakendinii
çok üzüldüm yaaaaaaaaa
aman kuzum boşver evi, misafir de kabule etme.. annene de rahatsızım fln de en iyisi:26:
aman kuzuummm boşver evi falan keyfine bakk
öpüyorum bebeğimmm iyi geceler
çalış kuzum çalışşben de çalışcam birazdannnn
gelir gelir kuzuummmm sen çalış bakeemmm
canlarım telefon çaldı gelemedim yaaaaaaaaaaaa
ay alıştım artıkk
dikkat et kuzum kendinee , aman yormakendinii
çok üzüldüm yaaaaaaaaa
aman kuzum boşver evi, misafir de kabule etme.. annene de rahatsızım fln de en iyisi:26:
aman kuzuummm boşver evi falan keyfine bakk
öpüyorum bebeğimmm iyi geceler
çalış kuzum çalışşben de çalışcam birazdannnn
gelir gelir kuzuummmm sen çalış bakeemmm
canlarım telefon çaldı gelemedim yaaaaaaaaaaaa
birazdan hayalotum, balık saymaya baslar artıkın. 1 balık.. 2 balık .. 3 balık ..
kolayyyy gelsinnnn habibtemmmmmmmmmm...adammmm seni bir gorse gecelikleeeeeee sabaha kadar uyumazzzz.....ayyyy yapan var yapmayan varrrrrrofff canbonlarım benımkı yatalım dıyor benım acıl çıkmam gerek cunku umreden camasır geldı ya bu akşam bu iş bitecekkk
canlarım ben kaçtımmmmmmmm
maluuummmm
hepinizi çok seviyorum iyi geceler
başlasın bakalım inş bitanesini yakalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?