- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #42.181
canlarım ben kaçtımmmmmmmm
maluuummmm
hepinizi çok seviyorum iyi geceler
abboww..:44::44::44: çalışın çalışın bakem hayalotum, kolay gele
scorpim i dinle bak. gecelek mecelik
adamın ğözlerini görmüs kadar olduk scorpimm hahaha
yahu çalışma olmadıki.hani en son ben hakan öldü yazmıştım yaahh kuzum çok zor ama, yinede insaAllah diyeyim
tmm balım.. sen balıklarını toplamaya git simdi,.. ben hiçbirsey demem.. yani senin balık tutacağını hahahaha
hadi öptüm balkusum
bol bebisli geceler
hadi canım kolay gelsin sana, O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar kaçışı yok
birazdan hayalotum, balık saymaya baslar artıkın. 1 balık.. 2 balık .. 3 balık ..
inşallah ecehanım yaaaaayatıyorum canım zaten misafir falan kabul etmiyorum.. annemede bişeyler uydurcaz artık.... inş.. yengem dogururken hamile oldugumu ögrenirim çifte mucize olur inş...
yakalar benim hayalotum.. o işini bilirranam bu konusmaların yarın acısını çıkartır o eminim mutlaka bunlara bisey uydurmam lazımm yarına kadar hayalotumm dimi
oyyy oyy.. benim bu memikler de hem biraz büyüdüler., hem de iyice acımaya basladı yaa
içtiğim ilaçlardan sonra basladı bu , niye yapıyor ki bunu simdiden :44:
hadi sanada kolay gele balım.. çalışanlar birbir ortaya çıkıyo..atılsın bakalım temellerr
hadi bizde cnm.. görüsürüzz iyi geceler. bol bebisli rüyalar
yahu çalışma olmadıki.hani en son ben hakan öldü yazmıştım yaöyle bir geçer zamankiyi izliyoduk hakanın karısıda görmüştü orda bitmişti film sonra bu adam yaatalım dedi.ben cıktım bi baktım yatakta bile normalde beklerdi hep oldu didim meğersem film izlerken benim yokluğumu düşünmüş canım kocam sarıldık bizde sabaha kadar bizim balıkları sudan çıkaramadık gonzalezim
inşallah bitanemmmm
demek 1 balık 2 balıkk 3 balıkk heeeee:104::104::104::104::104:
inşallah ecehanım yaaaaa
hemde nasıl gonzalezimmm
şimdi elimdesiniz işte hadi ben dün küçük balıkları kaçırdımduygu seli avına düştüm
düştümde sen nasıl şimdik benim dilimden kurtulacan
seni bi muaneye almamız lazım gonzalezimmmmgel bakem şu memikler ne alemdeymiş neden acıyomuş:94::94::94::94::94::94::94::94::94:
günaydın bitalerimmmmnasılsınız bakalımmm
ben kaçgündür gezmekten ev işi falan yapamadım bugün temizlik yapım biraz ara ara gelirim yanınızaaa
bol sohbetler sizlereeee
umudum merhaba.nasılsın?
aa mrb esilam.. nerelerdesin kız.. hiç görünmüyosun .. ?
iyidir ne olsun. gördüğün gibiyiz.. bol enerjili olmamız lazım..hersey bebis için
cnm bende enerji kalmadı ya.ben bu ay klomen kullandım.sonrada iğne oldum.iğneden sonraki 14.günüm.kandan baktırdım.negatif.yine hüsran anlıcan.canım sıkkın biraz.
oooo kime anlatıyosun esilam çıkıp gitmis bilembida dersem 2 olsun
cnm baktım sen yoksun.bende çıkayım dedim.ya öle tabikide.umudum bilmiyom ya.vücuda çok fazla hormon alıyom.acaba biraz tedaviye aramı versem diyomm.
umutcum burdamısınnnn:26::26::26::26:
yinemi gitttiiiiinnnn
umudum online görünüyon.burdamısın bi cvp ver nolurrrr
burdayım da.. sen kayboldun birden .. benim sana yazdığıma beğen yapmadığın için bana yazıp yazmadığını bilmiyorum o anda..
beğen yapınca geri gelip bakıyorum.. bikaç topikteki arkadslara biseyler yazıordum..
dr un ne diyor, tedaviyel ilgili, ara verme ihtiyacın varas anlat dr a
burdayım da.. sen kayboldun birden .. benim sana yazdığıma beğen yapmadığın için bana yazıp yazmadığını bilmiyorum o anda..
beğen yapınca geri gelip bakıyorum.. bikaç topikteki arkadslara biseyler yazıordum..
dr un ne diyor, tedaviyel ilgili, ara verme ihtiyacın varas anlat dr a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?