Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canlarım ben kaçtımmmmmmmm
maluuummmm
hepinizi çok seviyorum iyi geceler

hadi sanada kolay gele balım.. çalışanlar birbir ortaya çıkıyo.. atılsın bakalım temellerr

hadi bizde cnm.. görüsürüzz iyi geceler. bol bebisli rüyalar

hadi bende çıkıyorum artıkın.. yeter bu kadar çene çalma
iyi geceler sizlere kuslarım.. ttalı rüyaylar, bol bebisli geceler , sizleri seviyorumm

abboww.. :44::44::44: çalışın çalışın bakem hayalotum, kolay gele

scorpim i dinle bak. gecelek mecelik
adamın ğözlerini görmüs kadar olduk scorpimm hahaha

ahh kuzum çok zor ama, yinede insaAllah diyeyim

tmm balım.. sen balıklarını toplamaya git simdi,.. ben hiçbirsey demem.. yani senin balık tutacağını hahahaha
hadi öptüm balkusum
bol bebisli geceler
yahu çalışma olmadıki.hani en son ben hakan öldü yazmıştım ya öyle bir geçer zamankiyi izliyoduk hakanın karısıda görmüştü orda bitmişti film sonra bu adam yaatalım dedi.ben cıktım bi baktım yatakta bile normalde beklerdi hepoldu didim meğersem film izlerken benim yokluğumu düşünmüş canım kocam sarıldık bizde sabaha kadar bizim balıkları sudan çıkaramadık gonzalezim
hadi canım kolay gelsin sana, O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar kaçışı yok

inşallah bitanemmmm

birazdan hayalotum, balık saymaya baslar artıkın. 1 balık.. 2 balık .. 3 balık ..
demek 1 balık 2 balıkk 3 balıkk heeeee:104::104::104::104::104:
yatıyorum canım zaten misafir falan kabul etmiyorum.. annemede bişeyler uydurcaz artık.... inş.. yengem dogururken hamile oldugumu ögrenirim çifte mucize olur inş...
inşallah ecehanım yaaaaa
yakalar benim hayalotum.. o işini bilirr anam bu konusmaların yarın acısını çıkartır o eminim mutlaka bunlara bisey uydurmam lazımm yarına kadar hayalotumm dimi

hemde nasıl gonzalezimmm
şimdi elimdesiniz işte hadi ben dün küçük balıkları kaçırdım duygu seli avına düştüm
düştümde sen nasıl şimdik benim dilimden kurtulacan

oyyy oyy.. benim bu memikler de hem biraz büyüdüler., hem de iyice acımaya basladı yaa
içtiğim ilaçlardan sonra basladı bu , niye yapıyor ki bunu simdiden :44:

seni bi muaneye almamız lazım gonzalezimmmm gel bakem şu memikler ne alemdeymiş neden acıyomuş:94::94::94::94::94::94::94::94::94:

günaydın bitalerimmmmnasılsınız bakalımmm
ben kaçgündür gezmekten ev işi falan yapamadım bugün temizlik yapım biraz ara ara gelirim yanınızaaa
bol sohbetler sizlereeee

tühh.. hadi yaaa .. hani bu gece bu iş bitcek dediydin ..
ne hakanı yaww gece gece hakan sırası mı desene balıklar suda kaldı yine
ama sana diyim..
kaçan balık büyük olar., kaçamayan ızgara bu da neydi bilmiyom

bak seennn.. :44::44::44:dilde pabuç kadar olacak sanırım

seni bi muaneye almamız lazım gonzalezimmmm gel bakem şu memikler ne alemdeymiş neden acıyomuş:94::94::94::94::94::94::94::94::94:

al bakem, nasıl alacan ordan beri becerebilirsen tabi yap kuzum

günaydın bitalerimmmmnasılsınız bakalımmm
ben kaçgündür gezmekten ev işi falan yapamadım bugün temizlik yapım biraz ara ara gelirim yanınızaaa
bol sohbetler sizlereeee

gunaydın hayalotum.. hadi bgün de kıvırdın bakıyorum laf aramızda iyi kıvırır

nyse kızçelerim.. hayırlı bir gün diliyorum .. güzel haberler almak dileğiyle..

aa mrb esilam.. nerelerdesin kız.. hiç görünmüyosun .. ?
iyidir ne olsun. gördüğün gibiyiz.. bol enerjili olmamız lazım.. hersey bebis için

cnm bende enerji kalmadı ya.ben bu ay klomen kullandım.sonrada iğne oldum.iğneden sonraki 14.günüm.kandan baktırdım.negatif.yine hüsran anlıcan.canım sıkkın biraz.

cnm bende enerji kalmadı ya.ben bu ay klomen kullandım.sonrada iğne oldum.iğneden sonraki 14.günüm.kandan baktırdım.negatif.yine hüsran anlıcan.canım sıkkın biraz.

ooo sen 2 yıl da böyle söylersen, ben öleyim o zaman 15 buçuk yılım için ?? bak ben sana bu yönden biraz teselli olmana yardımcı olayım ..

smdiden böyle hüsrana uğradım dersen, gelecek zaman için hiçbirsey elde edemezsin ben sana diyiim..
hani böyle dediğim için de beni yalnıs anlama sakın ..
nebilim geçen onca ylımdan dolayı mı hemen bu tepkiyi veriyorum bilmiyorum da..

O güzelliği istiyorsan, herseye rağmen sabır dicen, kendini enerjik olmayı hissettiricen ..
seni mutlu eden seylerle mesgul ol .. bu sana iyi gelicektir..
bi sekilde motivasyonun sağlam olsun ki, gelecek olan sonuçlar da iyi olsun

bak bana halen enerjik olmam lazım diyorum.. ki hersey güzel olsun.. beklentim hep bu yönde
daha takvim yapacaz.. ne öle hemen öldüm bittim hüsrana uğradım..

smdi bu anlattıklarıma göre, bi kötüyüm de bak napıyom seni

oooo kime anlatıyosun esilam çıkıp gitmis bilem bida dersem 2 olsun

Son düzenleme:
cnm baktım sen yoksun.bende çıkayım dedim.ya öle tabikide.umudum bilmiyom ya.vücuda çok fazla hormon alıyom.acaba biraz tedaviye aramı versem diyomm.

umutcum burdamısınnnn:26::26::26::26:

yinemi gitttiiiiinnnn

umudum online görünüyon.burdamısın bi cvp ver nolurrrr

burdayım da.. sen kayboldun birden .. benim sana yazdığıma beğen yapmadığın için bana yazıp yazmadığını bilmiyorum o anda..
beğen yapınca geri gelip bakıyorum.. bikaç topikteki arkadslara biseyler yazıordum..

dr un ne diyor, tedaviyel ilgili, ara verme ihtiyacın varas anlat dr a

hımm anladım cnm.drum 2 kere daha böle tekrarlayalım diyo ama.ilaçlar beni mahvetti çok yan etkileri oluyo.kullandıklarım hormon ilaçları ya.acayip sivilce yaptı.yüzüm çok fena.ne bilim ara verip ilaçmı kullansam acaba.sende bi ara kullanmıştın dimi sivilce için.

Cnm bişey sordum ama görmedin galiba.:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…