Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

balım hsgeldinn.. ayarladım bi üstteki msjımda anlattım kuşum ..
sen napıyosun nasıl gidiyor çalısmalar ne alemde

silkelen ve kendine gel <<<<< sloganı sizin içinde geçerli mi kuşum

okudumm kuzummm geçmişten geleyim de aklım kalamsın dediydimmmm
tatlım yumoşlar bitti benim..pazar gecesi yumurtladım..ctesi pazar ptesi performans vardı bizdeeehee silkelendik azcıkkk..ama ben de buldum yolunu kendimi silkelemek te kolaymış..hem bacakl kasları çalışıyo..bebiş olana kadar vucut geliştiren scorpiiiiiiiiiiiiii
işte artık keyfine görüşüyos kocişle cnmmmm

amannn doktor işte erkek olsa ne yazarrr..ben de severim erkek doktorları..ama benim de şimdi kadın..ama süper bi kadın..sağolsun çook memnunmmm canım doktorum yaaaaa

erkekler kadın drlardan daha ilgililer ben hep kadına gidiyodum bastan savma peşindelerdi, sende bişey yok gelme dediler hep.. aşılama için gittigim doktor erkekti, aşılamayı yapan doktorda erkekti.. eşimde ilk zamanlar çok tepki gösterdi erkek doktora şimdi el mecbur bişey diyemiyo

geldim habibtelerimm ama geri gidecemmmm...iyi degilimmm hepinizi cok ozledimbakalimm neler yapiyorlarr habibtelerr....

Evet yaa o zamanlar evdeydim simdi ise baslayinca eve yorgun dusuyorum hafta sonlarida hep birseylerle geciyor veya bol bol uyuyorum sabahlari erken gidiyorum saat 4 bucuk gibi ve 5 gibi evde oluyorum .. aksam 8-9 gibi uyuyorum erken kalktigim icin ama sukur iyiyim . ama girmeye calisacam insallah arada.. asla ve asla unutmam sizleri .

gurbetkızçemm gelmişşşş çokk şükürrrrrrrrrrrrrr
meraktaydık tatlım yaaaa iyisin inşallahhhhh

Evet ben geldim canim .. Merak etmeyin beniiii ben sizi hep dusunuyorum sizler icin hep dua ediyorum .. iyiyim sukur dun kirmizilarim geldi gununde ve saatinda .. saati bile ayni bakalim demin hayalotime dedigim gibi haftaya bi doktorla gorusecem tedavi artik ne yapilacaksa bir bucuk senedir deniyoruz muanelerimizi de yaptirmistik ama artik birseylerin olmasini istiyoruz esimde istiyor

zaten bu gününde saatindeler adamı sinir ediyo..benim de öyleoluyo tatlım taaaa...
gidin kuzum doktora..orada prosedür ne bilmiyoeum ama , sene tedaviye başlamak için yeterli yaniihayırlısı olsun kuzumm

benim,kan da B 12 eksikliğiniz var mı ki diye yada dr sizden istedi mi baktırdınız mı ?

bnde eksik çıkdı.. ve hap verdiler ..
içinedik kağıdı dün aksam okudum da..

- zihinsel ve bedensel yorgunluklar
- çabuk yorulma
- unutkanlık
- sinirlilik
- kuvvetsizlik
gibi en önemli sebepleriniz varsa, B 12 eksikilğiniz var demekmis .. bnde hepsi var.. :44::44:şu son zamanda çok bisey yapmasamda, yolda bile yoruluyordum. eve gelince çabuk uykum geliyordu. yatasım geliyordu.. demek hep bundan kaynaklanıyomus.. brnde diyodum heraled yaşlandığımın belirtileri, hemen yoruluyom fln.. önceden byle değildim diyodum.. smdi çabuk çöktüm dedim hatta, ama öyle değilmis
----

neyse iste aşılamadran sonra ,

Aşılamadan 14 gün sonra kanda gebelik testi ( beta-hCG ) yapılır. Gebelik testinden önce hazneden kanama başlasa dahi günü geldiğinde kanda gebelik testi yaptırılmalıdır. Çünkü bu kanama düşük tehdidi yada dış gebeliğe de bağlı olabilir.

net de böyle yazıyor bitanem .. :26:

hmm... masaAllah.. e bos durmayın tabi cnm, çalısmak her zaman iyidir .. iyi bak silkelenme de yeni keşifler bulun , bakalım bebis ne yana düsecek böylelik de kaslar da spor.. bebis bi doğcak.. bir ki bir ki yapmaya baslarsa scorpim haha hah

amannn doktor işte erkek olsa ne yazarrr..ben de severim erkek doktorları..ama benim de şimdi kadın..ama süper bi kadın..sağolsun çook memnunmmm canım doktorum yaaaaa

evt cnm ayın öyle

kuzum erkekler bi zaman sonar kabulleniyorlar,. bakıyolar bsak çare yok..
cünkü dinen de bi sakınca olmadığı için ..

geldim habibtelerimm ama geri gidecemmmm...iyi degilimmm hepinizi cok ozledimbakalimm neler yapiyorlarr habibtelerr....

oyy habiptem benim.. insaAllah iyi olursun yaa.. bakalım bizler senin gibi olduğumuzda nasıl yaşıcaz o günleri :26::26:

yok canım dr bizden öyle bişey istemedi herseyim iyiymiş çok şükür, kan tahlili ultrason yaptı tabi ama temiz çıktı... aşılama sonrası ilaç vermedi sadece folic asit verdi baska bişeye gerek yok dedi... ben degilde eşim çok sabırsız nasıl dayancam diyo, halbuki bebek istemeyen oydu çok çok zor ikna ettim, şimdi benden hevesli çok teşekürederim canım çok sagol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…