Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bu arada bu aksam iğneme de basladım.. şu üsteki yeni arkadas göbekten iğne mosmor fln dedi .. bakim benim ne halim olucak .. bi iğneyi 3 ay boyunca diğeriin eğer kalırsam 9 ay boyunca.. artık duba gibi olurum

ecehanım .. gurbetkızçem hsgeldiniz nassınız bakim

ben dertli umud yine bütün sinemalarda

şu çöplerimi bi toplayım geliyom
belki kutuma çöp atmak isteyen olabilir

Son düzenleme:

hayırlısı olsun bıtanem napalı onumuzdekı maçlara bakcaz artıkne tedavısı balım
benımde kırmızılar geldı dun canım hayırlısı artık

kusura bakma canim gec yazdim annemlerle telefonda gorusuyordumda .. oh herkes de degisik degisik havadisler var ... seninde mi geldi kirmizilar dun .. insallah onumuzdeki ayy bizde hamis haberlerini aliriz .. benimde pazartesi den carsamba gunu danimarkadan kuzenlerim geldi kizlariyla iki gun izin liydim banada degisik lik oldu .. ne tedavisi bizde bilmiyoruz bakalim gorusecem daha aramadim ..

senin de tatlımmmmm
valla cnm ben bu ay 3 gün üstüste denedim..Allahtan ikisi haftasonuydu yoksa telef olmuştuk
biri yumurtlamadan bigün önce..biri yumurtladığım gece biri de ertesi gece

bu arada bu aksam iğneme de basladım.. şu üsteki yeni arkadas göbekten iğne mosmor fln dedi .. bakim benim ne halim olucak .. bi iğneyi 3 ay boyunca diğeriin eğer kalırsam 9 ay boyunca.. artık duba gibi olurum

hayırlı olsun canım.. herkeste aynı olmaz belki... bebiş olsun da sen kiloları verirsin sonra canım

canımm hayırlısı yaa..doktorlarda şansına seninnn..arkadaşım bahçelievler medicana da düzgün bey diye bi doktora gitti memnun şuanda tatlım..ama sana uzak dimiiii:26:

olsun bi de erkek doktıor tecrüben olsunnn..ee bu da gençmiş ama olsun kuşum doktor ihtiyaç sonuçta..
hem beleş tahlillerr ohh süperrrr

hayırlı olsun canım.. herkeste aynı olmaz belki... bebiş olsun da sen kiloları verirsin sonra canım

öyle tabi.. herkeste aynı olmaz da.. son ki tüp ün sonunda yüzüm ilaçlar yüzünden bozulmaya baslamıstı,. bundan korkuyom.. ki ağır bi ilaç kullandım, insaAllah olmaz öyle bi daha :26: kiloyu veririz Allah'ın izniyle ..

senin durum nasıl, ben unutuyorum valla. hayalotum giib aklımad tutamıyorum.. benim B 12 tavan yapmıs durumda

Hosbuldukkk umudum benimmm .. özlemisim sizleri valla hep aklimdasiniz yollarda filan .. eskisi gibi pc basinda bile oturmuyorum ..

ahh kuzum yaa.. bi ara daha çok geliyordun.. ozmn hep konusabiliyorduk.. smdi böyle olunca.. uzak kaldın aramıszdan ama snde hep aklımızdasın işler nasıl gidiyor..

olsun bi de erkek doktıor tecrüben olsunnn..ee bu da gençmiş ama olsun kuşum doktor ihtiyaç sonuçta..
hem beleş tahlillerr ohh süperrrr

ooo smdi beni ne doktorlar ne mühendisler istemedi lafı varya.. beni ne dr lar görmedi ki desem anca laf yerini bulur gerçi dr un bayanı erkeği olmaz.. hem bana göre erkek dr lar daha bilinçli..

önceki ler benim hep erkekti.. 3 tüpte de..

ama smdi ki bayan.. istisna.. ayy çok sevdim ben dr umu

Son düzenleme:

bişey olmaz canım salma hemen kendini b 12 vitamini olan besinlerden falan ye, ben beklemedeyim hala bugün 9.günüm aşılama gününü sayarsak 10. günüm, testi ne zaman yapsam sonuç alabilirim onu düşünüyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…