- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
- #43.161
şükürler olsun kavuşturana.. balım çok merak etttik seni nerelerdesin her şey yolundadır inşş 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldim canlarımm.. ecehanım ve hayalim de burdaymışşnasılsınız canlarım...
benim bugün batım geçeli 1 gün oluyo ama druumda bi değişiklik yok sabah test yaptım negatif.. ama hala gelmedi kırmızılar :44:
canım inş hamileyizdir.. idrarda çıkmıyor.. bi kaç gün bekle, bırakta 9 ay gelmesin kırmızılar![]()
ayy bitanem umarım vardır da çıkmıyodur.. bu testler negatif çıkınca inancım kırılıyo yaara ara adet sancılarım oluyo kasıklarımda aa çok çok hafif..
inşşşşşşşşşşşşşş gelmez kırmızılar yaaaaaa:26:
ben gldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtelerim canlarimmmmmmmmmmmmmm cok ozledim sizi yaaaaaa...internetimiz yoktu giremedimmmmmmm nasilsinizzzzz varmi gelismeler yeni haberlerrrrrrrrrrr...![]()
hoşgeldin canım iyiym çok şükür sen nasılsın??benden aynı beklemedeyim daha kantesti yaptırmadım..
ben gldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtelerim canlarimmmmmmmmmmmmmm cok ozledim sizi yaaaaaa...internetimiz yoktu giremedimmmmmmm nasilsinizzzzz varmi gelismeler yeni haberlerrrrrrrrrrr...![]()
Vardır canım inş.. bekle bi kaç gün... bende pazartesiye kadar beklemek istiyorum eşim dayanamam diyo..![]()
tatlım 11 yaşında bir kızım var 9 yaşında oğlum var...... evet canım 3. ayımızdayız az kaldı bakalım ne olursa sağlıklı olsundaa önemli olan oCinsiyetleri ne cnm :44: bu arada şindikininde belli olmak üzere dimi![]()
gördüm umudum hocAMM bak gör sizde öle olursunuzz anacımmm inşşş o günlerii sen ve diger arkadaşlarımızda görsünnnhmm.. hep mazeret hep mazeretnapsak acaba
selencelkim kusum nerdesin sen yaa.. özlüyoz seni.. gelemiyon artık eskisi gibi.. bizde senin gibi olunca, bizde mi senin gibi gelemicez oluyo,çözemedim ben
nyse bakalım gönüllerde varsın..elbet denk geliriz burada , öpüyorum seni balım
artık bu yazdığıım da görer misin bilmiyom
en iyisi atıp tutam,nasılsa günler sonra göremiycek bu sayfayı eskilere bakmadığı için
hmm.. bunu çözmek lazım balım yaa..
şimdik satim mi.. batim miii hahahaha
hsbuldum balım nassın bakimben yazana kadar sen yine beni geçtin
ama yine pc benim hiçbi suçum yok hayalot abla valla![]()
hsbuldum balım nassın bakimheya hem geçmiste kaldım.. hemde pc engeli yüzünden yazamadım hemen
nyse ki kapadım açdım bida düzeldi simdilik
en sonunda bi vurcamm
bida ne ses ne görüntü
![]()
yaw bnde sasırdım nerdeyim ..pc sayfaları beni ordan oraya atıyo
artık nerde yakalarsan, orda![]()
şükürler olsun kavuşturana.. balım çok merak etttik seni nerelerdesin her şey yolundadır inşş![]()
hoşgeldin canımmmm nasılsın nasıl gidiyo bebişin hareketlerini hissettinmiiiben gldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtelerim canlarimmmmmmmmmmmmmm cok ozledim sizi yaaaaaa...internetimiz yoktu giremedimmmmmmm nasilsinizzzzz varmi gelismeler yeni haberlerrrrrrrrrrr...![]()
hosbulduk tatlimmmmmmmmm iyiyiyim cok sukur ilaclarimi iciyorummmmmm simdi tek tekadetin gectimi sekerimmm insallahhhhh hamilesindir varmi bir degisiklik memiklerde
![]()
Tşk ederim bitanem inş hepinizi duyguyu en yakın zamanda tadarsınızhayırlı olsun canım ALLAH saglıcakla kucagını almayı nasip etsin darısı bizlerin başına inş...![]()
ben geldim canlarımm.. ecehanım ve hayalim de burdaymışşnasılsınız canlarım...
benim bugün batım geçeli 1 gün oluyo ama druumda bi değişiklik yok sabah test yaptım negatif.. ama hala gelmedi kırmızılar :44:
hoşgeldin balııııııımmmmmmmmmmmm, iyiym çok şükür kuzuum, sen nasılsın bitanem
benim kırmızılar gelcek mi gelmiycek mi onun telaşı içindeyim.. bugün batım geçeli 1 gn oluyo da.. sabah ki testim negatif çıktı ama![]()
Tşk ederim bitanem inş hepinizi duyguyu en yakın zamanda tadarsınızbu topik uğurludur
sizede getirecek bebişleri
İnşşşşş bitanemmmmm güZel haberler gelirrr![]()
ahh kuzummm nasıl bir kaostur bu yaa:44:
senin adetinin kaçıncı günü idrar testin pozitif çıkmıştı bitanem![]()
iyiyiyiyimmmmmm habibtemmm sadce sizleri cok ozledim gecmisi okuyamadimmmm...hemen yazdimmm...insallah gelmez habibtem benimmm....ama cok erken yapmissin 10 gun gectikten sionraa idrarda cikiyor...insallah adet olmazsin habibteemmmm boyle olursunnn![]()
aslında adetim bugün ama şubat 28 gün oldugu için 2 veya 3 gün ileri gider diye düşünüyorum canım... evet gögüsler acımaya başladı ama belirtilere takılmıyorum canım ya dinlemiyorum kendimi, kafam rahat oluyo![]()
Bat günü yapmıştım cnm çift çıkmıştı ertesi gün kan vermiştim beta hcg 27 çıkmıştıama o belli olmaz bitanem 2-3 sonra bile çıkmayanlar ve hamiş olanlar oluyor
ahh bitanem öyle çok istiyorum ki böyle olmaıyıııı
inşşş dediğin gibi saklanıyodru anneciğindnennçok garip hissediyorum kendimi kuzum yaaaaaaa herşeye oturup ağlayasım geliyo
![]()