Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

şükürler olsun kavuşturana.. balım çok merak etttik seni nerelerdesin her şey yolundadır inşş :16:

ben geldim canlarımm.. ecehanım ve hayalim de burdaymışş :46: nasılsınız canlarım...
benim bugün batım geçeli 1 gün oluyo ama druumda bi değişiklik yok sabah test yaptım negatif.. ama hala gelmedi kırmızılar :44:

canım inş hamileyizdir.. idrarda çıkmıyor.. bi kaç gün bekle, bırakta 9 ay gelmesin kırmızılar:52::52:

canım inş hamileyizdir.. idrarda çıkmıyor.. bi kaç gün bekle, bırakta 9 ay gelmesin kırmızılar:52::52:

ayy bitanem umarım vardır da çıkmıyodur.. bu testler negatif çıkınca inancım kırılıyo ya :14: ara ara adet sancılarım oluyo kasıklarımda aa çok çok hafif..
inşşşşşşşşşşşşşş gelmez kırmızılar yaaaaaa:26:

ben gldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtelerim canlarimmmmmmmmmmmmmm cok ozledim sizi yaaaaaa...internetimiz yoktu giremedimmmmmmm nasilsinizzzzz varmi gelismeler yeni haberlerrrrrrrrrrr...:16::16::16::16:

ayy bitanem umarım vardır da çıkmıyodur.. bu testler negatif çıkınca inancım kırılıyo ya :14: ara ara adet sancılarım oluyo kasıklarımda aa çok çok hafif..
inşşşşşşşşşşşşşş gelmez kırmızılar yaaaaaa:26:

Vardır canım inş.. bekle bi kaç gün... bende pazartesiye kadar beklemek istiyorum eşim dayanamam diyo..:34:

ben gldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtelerim canlarimmmmmmmmmmmmmm cok ozledim sizi yaaaaaa...internetimiz yoktu giremedimmmmmmm nasilsinizzzzz varmi gelismeler yeni haberlerrrrrrrrrrr...:16::16::16::16:

hoşgeldin canım iyiym çok şükür sen nasılsın??:16:benden aynı beklemedeyim daha kantesti yaptırmadım..

hoşgeldin canım iyiym çok şükür sen nasılsın??:16:benden aynı beklemedeyim daha kantesti yaptırmadım..

hosbulduk tatlimmmmmmmmm iyiyiyim cok sukur ilaclarimi iciyorummmmmm simdi tek tek :16::16::16: adetin gectimi sekerimmm insallahhhhh hamilesindir varmi bir degisiklik memiklerde :1::1::1::1::1:

hoşgeldin balııııııımmmmmmmmmmmm, iyiym çok şükür kuzuum, sen nasılsın bitanem :16:
benim kırmızılar gelcek mi gelmiycek mi onun telaşı içindeyim.. bugün batım geçeli 1 gn oluyo da.. sabah ki testim negatif çıktı ama:50:

Cinsiyetleri ne cnm :44: bu arada şindikininde belli olmak üzere dimi:emir_bebek:
tatlım 11 yaşında bir kızım var 9 yaşında oğlum var...... evet canım 3. ayımızdayız az kaldı bakalım ne olursa sağlıklı olsundaa önemli olan o:16::16::16:
hmm.. hep mazeret hep mazeret :51::51: napsak acaba :40::1::1::1:

selencelkim kusum nerdesin sen yaa.. özlüyoz seni.. gelemiyon artık eskisi gibi.. bizde senin gibi olunca, bizde mi senin gibi gelemicez oluyo, :9::9::9:çözemedim ben :27::27::27: nyse bakalım gönüllerde varsın..elbet denk geliriz burada , öpüyorum seni balım :16::16::54::54:
artık bu yazdığıım da görer misin bilmiyom :27::27::27:
en iyisi atıp tutam, :17::17::1::1: nasılsa günler sonra göremiycek bu sayfayı eskilere bakmadığı için :9::9::9::9::9::9::9::9:

hmm.. bunu çözmek lazım balım yaa.. :52::52::52:
şimdik satim mi.. batim miii hahahaha :9::9::9::9::9:

hsbuldum balım nassın bakim :46::46::46:ben yazana kadar sen yine beni geçtin :1::1::1:
ama yine pc benim hiçbi suçum yok hayalot abla valla :9::9::9::9:

hsbuldum balım nassın bakim :29: heya hem geçmiste kaldım.. hemde pc engeli yüzünden yazamadım hemen :47:nyse ki kapadım açdım bida düzeldi simdilik :31:en sonunda bi vurcamm :51::51::51:bida ne ses ne görüntü :52::52::52::52:

yaw bnde sasırdım nerdeyim ..:53::53::53: pc sayfaları beni ordan oraya atıyo :9::9::9::9:
artık nerde yakalarsan, orda :52::52::52:
gördüm umudum hocAMM bak gör sizde öle olursunuzz anacımmm inşşş o günlerii sen ve diger arkadaşlarımızda görsünnn :16::16::16:midemm öldürüyo benii hep yatmak istiyorumm:25::25:şuan zor duruyorumm:52::52::52:hareketlerini hissetseydim ozaman geçiyo beni,m bulantımm ondan sonra hep burdayım artıkk:27::27::27:
şükürler olsun kavuşturana.. balım çok merak etttik seni nerelerdesin her şey yolundadır inşş :16:
:16::16::16::16:tatlımmm bende çok özledim sizleriiii aklım burda acaba yeni haber varmı nasıllar die merak ediyorumm ama yatmaktan başka bişi yapmıyorumm:52::52::52:kuzumm inşş hamilesindir bitanem :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
hoşgeldin canımmmm nasılsın nasıl gidiyo bebişin hareketlerini hissettinmiii:16::16::16:

hosbulduk tatlimmmmmmmmm iyiyiyim cok sukur ilaclarimi iciyorummmmmm simdi tek tek :16::16::16: adetin gectimi sekerimmm insallahhhhh hamilesindir varmi bir degisiklik memiklerde :1::1::1::1::1:

aslında adetim bugün ama şubat 28 gün oldugu için 2 veya 3 gün ileri gider diye düşünüyorum canım... evet gögüsler acımaya başladı ama belirtilere takılmıyorum canım ya dinlemiyorum kendimi, kafam rahat oluyo:52::52:

hayırlı olsun canım ALLAH saglıcakla kucagını almayı nasip etsin darısı bizlerin başına inş...:16:
Tşk ederim bitanem inş hepinizi duyguyu en yakın zamanda tadarsınız:46:bu topik uğurludur :52:sizede getirecek bebişleri:emir_bebek:
ben geldim canlarımm.. ecehanım ve hayalim de burdaymışş :46: nasılsınız canlarım...
benim bugün batım geçeli 1 gün oluyo ama druumda bi değişiklik yok sabah test yaptım negatif.. ama hala gelmedi kırmızılar :44:

İnşşşşş bitanemmmmm güZel haberler gelirrr:46:

hoşgeldin balııııııımmmmmmmmmmmm, iyiym çok şükür kuzuum, sen nasılsın bitanem :16:
benim kırmızılar gelcek mi gelmiycek mi onun telaşı içindeyim.. bugün batım geçeli 1 gn oluyo da.. sabah ki testim negatif çıktı ama:50:

iyiyiyiyimmmmmm habibtemmm sadce sizleri cok ozledim gecmisi okuyamadimmmm...hemen yazdimmm...insallah gelmez habibtem benimmm....ama cok erken yapmissin 10 gun gectikten sionraa idrarda cikiyor...insallah adet olmazsin habibteemmmm boyle olursunnn:49::49::49::49::49:

Tşk ederim bitanem inş hepinizi duyguyu en yakın zamanda tadarsınız:46:bu topik uğurludur :52:sizede getirecek bebişleri:emir_bebek:

İnşşşşş bitanemmmmm güZel haberler gelirrr:46:

ahh kuzummm nasıl bir kaostur bu yaa:44:
senin adetinin kaçıncı günü idrar testin pozitif çıkmıştı bitanem:16:

iyiyiyiyimmmmmm habibtemmm sadce sizleri cok ozledim gecmisi okuyamadimmmm...hemen yazdimmm...insallah gelmez habibtem benimmm....ama cok erken yapmissin 10 gun gectikten sionraa idrarda cikiyor...insallah adet olmazsin habibteemmmm boyle olursunnn:49::49::49::49::49:

ahh bitanem öyle çok istiyorum ki böyle olmaıyıııı :49:
inşşş dediğin gibi saklanıyodru anneciğindnenn :69: çok garip hissediyorum kendimi kuzum yaaaaaaa herşeye oturup ağlayasım geliyo:14::14::14::14::14::14:

aslında adetim bugün ama şubat 28 gün oldugu için 2 veya 3 gün ileri gider diye düşünüyorum canım... evet gögüsler acımaya başladı ama belirtilere takılmıyorum canım ya dinlemiyorum kendimi, kafam rahat oluyo:52::52:

belirtilere takilmaaa canimmmmm insallah bu ay olacakk cunku burasi ugurlu topikkk herks elbet hamile kalacaaaaaakkkk allahin izniylee:16::16::16::16:

Bat günü yapmıştım cnm çift çıkmıştı ertesi gün kan vermiştim beta hcg 27 çıkmıştı:40: ama o belli olmaz bitanem 2-3 sonra bile çıkmayanlar ve hamiş olanlar oluyor

inş ben de o çıkmayanlardanımdır bitanem :1:
bebeğim peki adet sancısı gibi sancıların da oluyo muydu.. herzamankinden daha hafif

Back
X