- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
- #43.181
duygusallık varsa kesin hamilesindiiiiiiirrrrr![]()
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy inşşş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duygusallık varsa kesin hamilesindiiiiiiirrrrr![]()
demedim bitanem bende orda yarım akıllılık yaptım işte
inşallah bulurum yada sonuç almaya gittiğimde ordaki danışman kızlara derim artık bulamıyorum dıye bakalım nediycekler
bitanem eşimin hiç tahlili yoktu ki şuana kadar diğer gittiğim doktorların hiçbiri istemedi bitek bu doktor istedi.oda önceki sonuçlarımı masasına koydum direk eşininki nerde dedi bana bende yok dedim hemen eşin sperm versin dedi
ne zormuş kadın olmak ya inşallah sorun çıkmasa bare onda hayırlısı artık![]()
Hosbuldum hayalotummm bebisim gobusumdeymis hcg 12.56 cikmis doktor dusuk yada dis gebelik olabilir dedi tabi bu ihtimal okadar uzuldm ki rabbim saglikla kucagima almayi nasip eder insallah oyle yani sevinsemmi uzulsem mi bilemedim cuma bidaha gel dedi tekrar bakicakmisss
kızlar avuçlarımın içi çok yanıyor aniden üşüme geliyor hem üşüyorum hem yanıyorm bu belirtimidr sizce?
en sn adet tarihim 18 ocak...ama ben çok düzensiz adet görürüm 2 ayı bile geçio bazen..ama bu üşüme ve avuç yanması hiç olmamaıştı
ben geldim canlarımm.. ecehanım ve hayalim de burdaymışşnasılsınız canlarım...
benim bugün batım geçeli 1 gün oluyo ama druumda bi değişiklik yok sabah test yaptım negatif.. ama hala gelmedi kırmızılar :44:
ben gldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtelerim canlarimmmmmmmmmmmmmm cok ozledim sizi yaaaaaa...internetimiz yoktu giremedimmmmmmm nasilsinizzzzz varmi gelismeler yeni haberlerrrrrrrrrrr...![]()
gördüm umudum hocAMM bak gör sizde öle olursunuzz anacımmm inşşş o günlerii sen ve diger arkadaşlarımızda görsünnnmidemm öldürüyo benii hep yatmak istiyorumm
şuan zor duruyorumm
hareketlerini hissetseydim ozaman geçiyo beni,m bulantımm ondan sonra hep burdayım artıkk
![]()
inş ben de o çıkmayanlardanımdır bitanem
bebeğim peki adet sancısı gibi sancıların da oluyo muydu.. herzamankinden daha hafif
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy inşşş![]()
Bitanem benim ağrım hep oluyordu o yüzden onu fark edemedim:44: bende farklı olan göğüs uçlarım çok acıyordubaşkada hiç belirtim olmadı 6. Haftaya kadar
kuzum önceki dr lar neye bakmıslar bunca zaman, sana ne deyip oyalamıslar seni tuhaf yani he .. bu çocuğu sen kendi basına yapmıcaksın ya.. tabi ki esinden de bir takım tahliller vs. isticekler ki.. hem sana hem de gerekirse esinede birseyler yapıp tedaviyi ona göre hızlandırmaları gerekiyordu bence.. oldu ki zaten eşlere pek birsey yapılmıyor ..zaten bu giib durumlarda tüp ten baska yol görünmüyo.. kadın da olsa bile, erkekte sorun varsa, direk tüp deniliyo zaten ..
bak bu kez ki dr unu sevdim, senden rahim filmi esinden olması gereken tahlil vs. neler yapacağın belli oldu simdi.. önce ki dr ne yapmıs acaba bunca zaman kızdım doğrusu .. ki esinden bile bir tahlil bile istememis .. !!!
insaAllah balım, vakit geldi ki yapılması gerekenleri biliyorsun simdi.. insaAllaah yakın zamanda hepimiz sevineceğiz ..
gulchanm hakkında hayırlısı olsun bitanem.. herseye sabır diyelim napalım, elimizden gelen bu sabır ve dua.. insaAllah sağlıklan gelisir bundan sonra kiler..
ben duymustum böyle bi belirtiler oluyor diye.. hayırlısı olsun insaAllah bebisin sesinledir
kuzum hadi insaAllah bu kez turnayı vuracan heralde gözünden
Allpınmmmmmmmmmmmmm kusum nerelerdesin yaa.. bgün içimden geçirdim seni.. bu kızçe nerelered acaba.. dedim durdum.. napıyosun iyi misin kusum yaaaa .. çok özledim senii
selencelkimm.. ıımmmmşeyyy
demek gördün he
kuzum napalım .. o güzelliğe kavusmak için,. bu sıkıntılara katlanıcaz.. Rabbim bu sıkıntıları hayırlısınla atlatabilmeyin nasip eyler insaAllah.. öpüyorum seni..
yarın ordayım, aç kollarını bana
hu huuuuuuuuuuuuuuuukızlar ben geldim anacım
ne ediyonuz bakimm
![]()
anladım şekerim çok teşekkür ederim bitanemmmmm
hoşgeldin umuduummmm nasılsın cankuşum.. heyecan dorukta di miiii
asetonum hayalotum hosgeldiniz canlarımbnde yeni girdim bavul hazırlıycam daha , önce biraz çene çalam dedim
yarından tibaren bu kadar çok duramam net de.. ama haber veririm illa ki sizlere
![]()
inşallah 9 ay boyunca gelmez kırmızılar meddcezırımmmben geldim canlarımm.. ecehanım ve hayalim de burdaymışşnasılsınız canlarım...
benim bugün batım geçeli 1 gün oluyo ama druumda bi değişiklik yok sabah test yaptım negatif.. ama hala gelmedi kırmızılar :44:
biraz daha bekle kuzum sonra bi kan verayy bitanem umarım vardır da çıkmıyodur.. bu testler negatif çıkınca inancım kırılıyo yaara ara adet sancılarım oluyo kasıklarımda aa çok çok hafif..
inşşşşşşşşşşşşşş gelmez kırmızılar yaaaaaa:26:
habıbtemmmmmmm hoşgelllldınızzzzzzzzzzzzzzzzben gldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtelerim canlarimmmmmmmmmmmmmm cok ozledim sizi yaaaaaa...internetimiz yoktu giremedimmmmmmm nasilsinizzzzz varmi gelismeler yeni haberlerrrrrrrrrrr...![]()
offf umudum offf valla her ay gelıyodum ya d. kontroll yıne dıyeekuzum önceki dr lar neye bakmıslar bunca zaman, sana ne deyip oyalamıslar seni tuhaf yani he .. bu çocuğu sen kendi basına yapmıcaksın ya.. tabi ki esinden de bir takım tahliller vs. isticekler ki.. hem sana hem de gerekirse esinede birseyler yapıp tedaviyi ona göre hızlandırmaları gerekiyordu bence.. oldu ki zaten eşlere pek birsey yapılmıyor ..zaten bu giib durumlarda tüp ten baska yol görünmüyo.. kadın da olsa bile, erkekte sorun varsa, direk tüp deniliyo zaten ..
bak bu kez ki dr unu sevdim, senden rahim filmi esinden olması gereken tahlil vs. neler yapacağın belli oldu simdi.. önce ki dr ne yapmıs acaba bunca zaman kızdım doğrusu .. ki esinden bile bir tahlil bile istememis .. !!!
insaAllah balım, vakit geldi ki yapılması gerekenleri biliyorsun simdi.. insaAllaah yakın zamanda hepimiz sevineceğiz ..
gulchanm hakkında hayırlısı olsun bitanem.. herseye sabır diyelim napalım, elimizden gelen bu sabır ve dua.. insaAllah sağlıklan gelisir bundan sonra kiler..
ben duymustum böyle bi belirtiler oluyor diye.. hayırlısı olsun insaAllah bebisin sesinledir
kuzum hadi insaAllah bu kez turnayı vuracan heralde gözünden
Allpınmmmmmmmmmmmmm kusum nerelerdesin yaa.. bgün içimden geçirdim seni.. bu kızçe nerelered acaba.. dedim durdum.. napıyosun iyi misin kusum yaaaa .. çok özledim senii
selencelkimm.. ıımmmmşeyyy
demek gördün he
kuzum napalım .. o güzelliğe kavusmak için,. bu sıkıntılara katlanıcaz.. Rabbim bu sıkıntıları hayırlısınla atlatabilmeyin nasip eyler insaAllah.. öpüyorum seni..
yarın ordayım, aç kollarını bana
hu huuuuuuuuuuuuuuuukızlar ben geldim anacım
ne ediyonuz bakimm
![]()
iyiyimmm bıtanelerın bıtanesıııınapıyon kız hayalotum?![]()
hsbuldum balım benim.. ne olsun çok yoruldum evi istedğim gibi bırakıpta evden gideyim derken, 3günde pestilim çıkdı
aksamüstü de azıcık kestirmişim.. daha bavul hazırlayamadımasıl heyecan, sonlara yaklastığım zaman oluyo
bi bakim dedim kızlar napıyo diye.. hayalotum da yok :26:
sen nasıl oldun kusum.. ıslaklık var mı yada nebilim baska türlü hallerin![]()
inşallah 9 ay boyunca gelmez kırmızılar meddcezırımmmtakma kafana inşallah meleğin senınledırr
biraz daha bekle kuzum sonra bi kan ver
habıbtemmmmmmm hoşgelllldınızzzzzzzzzzzzzzzznasılsınnnn
offf umudum offf valla her ay gelıyodum ya d. kontroll yıne dıyeeher ay adetın 3.gunu ultrason sonra d.kontrol
ama çok şükür bu doktorumu cok sevdım bak sende sevmısın çok şükürrrr
iyiyimmm bıtanelerın bıtanesıııınasılsınnnn
yettım gayreeeeumudum yarın sabahmı cıkcanızzzz
![]()
selencelki inşş seninde dediğin gibi hamişimdir yaaaaaaaa![]()
hsbuldum balım benim.. ne olsun çok yoruldum evi istedğim gibi bırakıpta evden gideyim derken, 3günde pestilim çıkdı
aksamüstü de azıcık kestirmişim.. daha bavul hazırlayamadımasıl heyecan, sonlara yaklastığım zaman oluyo
bi bakim dedim kızlar napıyo diye.. hayalotum da yok :26:
sen nasıl oldun kusum.. ıslaklık var mı yada nebilim baska türlü hallerin![]()
offf umudum offf valla her ay gelıyodum ya d. kontroll yıne dıyeeher ay adetın 3.gunu ultrason sonra d.kontrol
ama çok şükür bu doktorumu cok sevdım bak sende sevmısın çok şükürrrr
yettım gayreeeeumudum yarın sabahmı cıkcanızzzz
![]()
herkese merhaba, nasilsiniz?
bugün neşen sanki daha bi yerinde hayalotum![]()
heya sevdim tabi.. balkusumun artık ne yapacağı belil de ondan sevdim
evt kuzum sabah erken kahvaltı.. sonra yola çıkıs.. insaAllah..
hsgeldin cnm.. nassın.. nasıl gidiyo bebisil günler![]()
canbonlarım biraz morelim bozuk benimm.annemın koluna bıçak saplanmış ekmek doğrarkennn
hastaneye gitmişler küçük biyer diyo ama nebilim çok kötü oldummm
telefonda konusurken kardeşim anlattı hani ufaklığım varya işte oo..yarın sabahtan direk aneme geçiyorum kuzularımmduruma göre kalabilirimde dönebilirimde bi kaç gün
![]()