Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

demedim bitanem bende orda yarım akıllılık yaptım işte:27::27:
inşallah bulurum yada sonuç almaya gittiğimde ordaki danışman kızlara derim artık bulamıyorum dıye bakalım nediycekler :31:
bitanem eşimin hiç tahlili yoktu ki şuana kadar diğer gittiğim doktorların hiçbiri istemedi bitek bu doktor istedi.oda önceki sonuçlarımı masasına koydum direk eşininki nerde dedi bana bende yok dedim hemen eşin sperm versin dedi:30::30:
ne zormuş kadın olmak ya inşallah sorun çıkmasa bare onda hayırlısı artık:29::29::29:

kuzum önceki dr lar neye bakmıslar bunca zaman, sana ne deyip oyalamıslar seni tuhaf yani he .. bu çocuğu sen kendi basına yapmıcaksın ya.. tabi ki esinden de bir takım tahliller vs. isticekler ki.. hem sana hem de gerekirse esinede birseyler yapıp tedaviyi ona göre hızlandırmaları gerekiyordu bence.. oldu ki zaten eşlere pek birsey yapılmıyor ..zaten bu giib durumlarda tüp ten baska yol görünmüyo.. kadın da olsa bile, erkekte sorun varsa, direk tüp deniliyo zaten ..
bak bu kez ki dr unu sevdim, senden rahim filmi esinden olması gereken tahlil vs. neler yapacağın belli oldu simdi.. önce ki dr ne yapmıs acaba bunca zaman kızdım doğrusu .. ki esinden bile bir tahlil bile istememis .. !!!
insaAllah balım, vakit geldi ki yapılması gerekenleri biliyorsun simdi.. insaAllaah yakın zamanda hepimiz sevineceğiz .. :16:

Hosbuldum hayalotummm bebisim gobusumdeymis hcg 12.56 cikmis doktor dusuk yada dis gebelik olabilir dedi tabi bu ihtimal okadar uzuldm ki rabbim saglikla kucagima almayi nasip eder insallah oyle yani sevinsemmi uzulsem mi bilemedim cuma bidaha gel dedi tekrar bakicakmisss

gulchanm hakkında hayırlısı olsun bitanem.. herseye sabır diyelim napalım, elimizden gelen bu sabır ve dua.. insaAllah sağlıklan gelisir bundan sonra kiler..

kızlar avuçlarımın içi çok yanıyor aniden üşüme geliyor hem üşüyorum hem yanıyorm bu belirtimidr sizce?
en sn adet tarihim 18 ocak...ama ben çok düzensiz adet görürüm 2 ayı bile geçio bazen..ama bu üşüme ve avuç yanması hiç olmamaıştı

ben duymustum böyle bi belirtiler oluyor diye.. hayırlısı olsun insaAllah bebisin sesinledir :16:

ben geldim canlarımm.. ecehanım ve hayalim de burdaymışş :46: nasılsınız canlarım...
benim bugün batım geçeli 1 gün oluyo ama druumda bi değişiklik yok sabah test yaptım negatif.. ama hala gelmedi kırmızılar :44:

kuzum hadi insaAllah bu kez turnayı vuracan heralde gözünden :1::1:

ben gldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtelerim canlarimmmmmmmmmmmmmm cok ozledim sizi yaaaaaa...internetimiz yoktu giremedimmmmmmm nasilsinizzzzz varmi gelismeler yeni haberlerrrrrrrrrrr...:16::16::16::16:

Allpınmmmmmmmmmmmmm kusum nerelerdesin yaa.. bgün içimden geçirdim seni.. bu kızçe nerelered acaba.. dedim durdum.. napıyosun iyi misin kusum yaaaa .. çok özledim senii :16::16::16:

gördüm umudum hocAMM bak gör sizde öle olursunuzz anacımmm inşşş o günlerii sen ve diger arkadaşlarımızda görsünnn :16::16::16:midemm öldürüyo benii hep yatmak istiyorumm:25::25:şuan zor duruyorumm:52::52::52:hareketlerini hissetseydim ozaman geçiyo beni,m bulantımm ondan sonra hep burdayım artıkk:27::27::27:

selencelkimm.. ıımmmm :17::17:şeyyy :17::17:demek gördün he :1::1::1: kuzum napalım .. o güzelliğe kavusmak için,. bu sıkıntılara katlanıcaz.. Rabbim bu sıkıntıları hayırlısınla atlatabilmeyin nasip eyler insaAllah.. öpüyorum seni.. :54::54:yarın ordayım, aç kollarını bana :17::17::52::52::52:

hu huuuuuuuuuuuuuuuu :24::24: kızlar ben geldim anacım :21::21:ne ediyonuz bakimm :51::51:

Bitanem benim ağrım hep oluyordu o yüzden onu fark edemedim:44: bende farklı olan göğüs uçlarım çok acıyordu:17: başkada hiç belirtim olmadı 6. Haftaya kadar

anladım şekerim çok teşekkür ederim bitanemmmmm :69:

kuzum önceki dr lar neye bakmıslar bunca zaman, sana ne deyip oyalamıslar seni tuhaf yani he .. bu çocuğu sen kendi basına yapmıcaksın ya.. tabi ki esinden de bir takım tahliller vs. isticekler ki.. hem sana hem de gerekirse esinede birseyler yapıp tedaviyi ona göre hızlandırmaları gerekiyordu bence.. oldu ki zaten eşlere pek birsey yapılmıyor ..zaten bu giib durumlarda tüp ten baska yol görünmüyo.. kadın da olsa bile, erkekte sorun varsa, direk tüp deniliyo zaten ..
bak bu kez ki dr unu sevdim, senden rahim filmi esinden olması gereken tahlil vs. neler yapacağın belli oldu simdi.. önce ki dr ne yapmıs acaba bunca zaman kızdım doğrusu .. ki esinden bile bir tahlil bile istememis .. !!!
insaAllah balım, vakit geldi ki yapılması gerekenleri biliyorsun simdi.. insaAllaah yakın zamanda hepimiz sevineceğiz .. :16:

gulchanm hakkında hayırlısı olsun bitanem.. herseye sabır diyelim napalım, elimizden gelen bu sabır ve dua.. insaAllah sağlıklan gelisir bundan sonra kiler..

ben duymustum böyle bi belirtiler oluyor diye.. hayırlısı olsun insaAllah bebisin sesinledir :16:

Allpınmmmmmmmmmmmmm kusum nerelerdesin yaa.. bgün içimden geçirdim seni.. bu kızçe nerelered acaba.. dedim durdum.. napıyosun iyi misin kusum yaaaa .. çok özledim senii :16::16::16:

selencelkimm.. ıımmmm :17::17:şeyyy :17::17:demek gördün he :1::1::1: kuzum napalım .. o güzelliğe kavusmak için,. bu sıkıntılara katlanıcaz.. Rabbim bu sıkıntıları hayırlısınla atlatabilmeyin nasip eyler insaAllah.. öpüyorum seni.. :54::54:yarın ordayım, aç kollarını bana :17::17::52::52::52:

hu huuuuuuuuuuuuuuuu :24::24: kızlar ben geldim anacım :21::21:ne ediyonuz bakimm :51::51:

hoşgeldin umuduummmm nasılsın cankuşum.. heyecan dorukta di miiiii :69:

Son düzenleme:
eeee ben topiğe girdiğimde bir sürü kisi var görünüyordu.. ben alıntı yapa yapa yazdım herkes gitmis görünüyo bitek medcezirim kalmıs sanki :53::53:

anladım şekerim çok teşekkür ederim bitanemmmmm :69:

hoşgeldin umuduummmm nasılsın cankuşum.. heyecan dorukta di miiii

hsbuldum balım benim.. ne olsun çok yoruldum evi istedğim gibi bırakıpta evden gideyim derken, 3günde pestilim çıkdı :1:
aksamüstü de azıcık kestirmişim.. daha bavul hazırlayamadım :50: asıl heyecan, sonlara yaklastığım zaman oluyo
:29:
bi bakim dedim kızlar napıyo diye.. hayalotum da yok :26:
sen nasıl oldun kusum.. ıslaklık var mı yada nebilim baska türlü hallerin :17:

Son düzenleme:
asetonum hayalotum hosgeldiniz canlarım :16:bnde yeni girdim bavul hazırlıycam daha , önce biraz çene çalam dedim :9: yarından itibaren bu kadar çok duramam net de.. ama haber veririm illa ki sizlere :29:

Son düzenleme:
asetonum hayalotum hosgeldiniz canlarım :16:bnde yeni girdim bavul hazırlıycam daha , önce biraz çene çalam dedim :9: yarından tibaren bu kadar çok duramam net de.. ama haber veririm illa ki sizlere :29:

slm tatlım sen işine bak ama habersizde bırakma bizi.kalbimiz seninle:16:

ben geldim canlarımm.. ecehanım ve hayalim de burdaymışş :46: nasılsınız canlarım...
benim bugün batım geçeli 1 gün oluyo ama druumda bi değişiklik yok sabah test yaptım negatif.. ama hala gelmedi kırmızılar :44:
inşallah 9 ay boyunca gelmez kırmızılar meddcezırımmm:16::16:takma kafana inşallah meleğin senınledırr:16:
ayy bitanem umarım vardır da çıkmıyodur.. bu testler negatif çıkınca inancım kırılıyo ya :14: ara ara adet sancılarım oluyo kasıklarımda aa çok çok hafif..
inşşşşşşşşşşşşşş gelmez kırmızılar yaaaaaa:26:
biraz daha bekle kuzum sonra bi kan ver :46::46::46::46::46:
ben gldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtelerim canlarimmmmmmmmmmmmmm cok ozledim sizi yaaaaaa...internetimiz yoktu giremedimmmmmmm nasilsinizzzzz varmi gelismeler yeni haberlerrrrrrrrrrr...:16::16::16::16:
habıbtemmmmmmm hoşgelllldınızzzzzzzzzzzzzzzz:52::52::52:nasılsınnnn:54::54::54:

offf umudum offf valla her ay gelıyodum ya d. kontroll yıne dıyee:27:her ay adetın 3.gunu ultrason sonra d.kontrol:31:ama çok şükür bu doktorumu cok sevdım bak sende sevmısın çok şükürrrr:46::46::46::46:
napıyon kız hayalotum?:3:
iyiyimmm bıtanelerın bıtanesıııı:54:nasılsınnnn:54:
hsbuldum balım benim.. ne olsun çok yoruldum evi istedğim gibi bırakıpta evden gideyim derken, 3günde pestilim çıkdı :1:
aksamüstü de azıcık kestirmişim.. daha bavul hazırlayamadım :50: asıl heyecan, sonlara yaklastığım zaman oluyo

yettım gayreeee:10::10::10::10::10:umudum yarın sabahmı cıkcanızzzz:16:

inşallah 9 ay boyunca gelmez kırmızılar meddcezırımmm:16::16:takma kafana inşallah meleğin senınledırr:16:

biraz daha bekle kuzum sonra bi kan ver :46::46::46::46::46:

habıbtemmmmmmm hoşgelllldınızzzzzzzzzzzzzzzz:52::52::52:nasılsınnnn:54::54::54:

offf umudum offf valla her ay gelıyodum ya d. kontroll yıne dıyee:27:her ay adetın 3.gunu ultrason sonra d.kontrol:31:ama çok şükür bu doktorumu cok sevdım bak sende sevmısın çok şükürrrr:46::46::46::46:

iyiyimmm bıtanelerın bıtanesıııı:54:nasılsınnnn:54:

bugün neşen sanki daha bi yerinde hayalotum :52::52:

ohh bebeğimm ellerine sağlık çok iyi yapmışsın aklın kalmaz en azından:21:
ayy umudum evden iki kişi ayrılıp 3 kişi döneceksinizzzz, harikaaa bişey yaaaaa :46:
inşallaaaaaaaaah her şey istediğin gibi olur kuzum, bizi habersiz koyma sakın olur muuu :69:

ben de napim bebeğim tarifiimkansız şeyler yaşıyorum bu ara.. az önce de demiştim herşeye ağlayasım var ya bi de çok sinirliyim bu ara...
çocuklara tahammül edemiyorum 2 gündür biliyo musun:26:
e ama onlar da maşallaaahh bu ara yarmazlık konusunda rekor kırdılar yaa :52: ben sınıfta yokken hepsi yerinde oturup kitap okur, çıtları çıkmaz.. ben girer girmez hepsinin çenesi düşer kıpır kıpır olurlar :52::52::52: alem benim bıcırlarım yaaaaa:32:
fiziksel anlamda da ıslaklık devam ediyo bitanem, hatta kırmızılar geldi diye wc.ye gidip duruyorum ama bişey yok:26:

canbonlarım biraz morelim bozuk benimm.annemın koluna bıçak saplanmış ekmek doğrarkennn:14::14::14::14:
hastaneye gitmişler küçük biyer diyo ama nebilim çok kötü oldummm:14::14::14::14::14::14:
telefonda konusurken kardeşim anlattı hani ufaklığım varya işte oo..yarın sabahtan direk aneme geçiyorum kuzularımm:31:duruma göre kalabilirimde dönebilirimde bi kaç gün :16:

heya sevdim tabi.. balkusumun artık ne yapacağı belil de ondan sevdim :29:
evt kuzum sabah erken kahvaltı.. sonra yola çıkıs.. insaAllah..

herkese merhaba, nasilsiniz?

hsgeldin cnm.. nassın.. nasıl gidiyo bebisil günler :16:

heya sevdim tabi.. balkusumun artık ne yapacağı belil de ondan sevdim :29:
evt kuzum sabah erken kahvaltı.. sonra yola çıkıs.. insaAllah..

hsgeldin cnm.. nassın.. nasıl gidiyo bebisil günler :16:

saol canim,,, zorrrr, gögüslerim ccokkk aciyor ne yapacagimi bilemedim. sütyen takamiyorum zaten ama cisi mahvetti beni. birde cok gaz var..

canbonlarım biraz morelim bozuk benimm.annemın koluna bıçak saplanmış ekmek doğrarkennn:14::14::14::14:
hastaneye gitmişler küçük biyer diyo ama nebilim çok kötü oldummm:14::14::14::14::14::14:
telefonda konusurken kardeşim anlattı hani ufaklığım varya işte oo..yarın sabahtan direk aneme geçiyorum kuzularımm:31:duruma göre kalabilirimde dönebilirimde bi kaç gün :16:

çok geçmiş olsun canım benim çok üzüldüm:50::50:

Back
X