- Konu Sahibi medd_cezir
- #43.821
keserim mesaj attım sana mesaj kutuna bak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldın canım bende çektircem bu ay ama ben istanbuldayım bildiğim kadarıyla bizim topikte izmirli yoktu:44::44:ama sen yinede bi bak belki biren biri çıkar..rabbım kolaylık nasıp etsinkızlar iyi akşamlar izmirde hsg ücretlerini bilen varmı nereyı aradıysam fıyat vermedıler ben ege üniversitesine başladım ve hsg cekılecek adetı beklıyorum ama bır turlu yer bulamadım bundan 11 yıl once cektırdıgımde canımdan can gıttı ama su anda lokal anestezili yerler varmıs ama nereler ve ucretlerı hakkında bılgısı olan varsa lütfen paylaşsın
merhaba kızlarrr
adetime 7 gün var..
bi iki gündür sanki adet olcakmışım gibi bi his oluyo karnımda..
ara sıra kasıklarımda hafif sancılar olyo.. karnım çok şişti zaten sertte aynı zamanda dokundugumda.
dün beyaz jel gibi yapışkan akıntım oldu.. sankı her an lekelenme olcakmiş gibi hissediyorum.
normalde yaptıgım seyler beni yorar gibi oldu artık..
sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi..
tecrübelerinizi yazarmısınız boyle olan varmıydı.
bunların hepicezii birden istila edıyo buraları sonra bırden yok oluyolar![]()
canbonlarım ben geldim doktordan.
eşim için ürolojiye gitsin dedi rapor alcakmış kağıtta öyle yazıyor ama ne raporu bilmiyorum
benim içinde hsg istedi:18::18:yaw okadar kızçelere korkmayın diyodum ben tırsmaya başladım galibaama hsgdan korkmuyorum işin tuhafı hastaneden korkuyorummmm:18::18::18::18:adetin 1.günü ara dedi gün verceklermiş bide ilaçları nezaman kullanıcamı söyliceklermiş
kadına dedimki dijitalmi makineleriniz bir tersledi beni
napcakmısım makineyi ben
öyle işte o şekil cevap alınca içime bi kötü his düştü:26::26:benden boyle canbonlarım muane falan etmedı zaten sadece sonuclarıma baktı tekrardan okadar
![]()
haklısın canımcım
naber nasılsın hoşgeldin bu aradaaaaaa![]()
ben geldimmmmm ama kimsecikler yookk
herkes gezmelerde mi bakiimmmmmm![]()
melekiiiimmmmmmmmmmm
bitanem gittim doktora infertilite bçlümüne yolladı.ordadakilerde rahim filmi istediler kızçem.çektirince bakalım nedıycekleryapılan testler normal çıktı bıtanem eşiminkide benimkide
şuan için tek sorun kistlerim kaldı
gellldimmmmm gonzalezim yazdımmm sonucumunasılmıs benım bıtanemmm
![]()
canbonnnn hoşgeldinnnnnnnnnnnn![]()
balım naptın merak ettim seni..
rapor.. ne için ki acaba,. sormamış mı esin :26:
korkma balım ben yanındayım.. daha simdiden korkansan, bu bebisi nasıl çıkarttırıvercen
bak ben korkuyom mu, iki isleme giricem yakında, ilki neyse de, ikinci zor geliyo bana aslında 5 dk lık işi var :26:
nyse balım sen kullan ilaçları da, elbet gelicek o bebisben inanıyom balım.. baharlarımız bir bir gelecek
kız hayalotum ne sruyon dijital mi diye..yok uzaydan geldi deseydi napcakdın
nysem sen simdik bsver o kadının dediğin.. sen tedavine bak balım ..için rahat olsun onemli olan o
![]()
keserim mesaj attım sana mesaj kutuna bak![]()
saat kaç oldu hala gelen giden yokk![]()