Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bu ay ne umutluydum aslında 4 gun gunum gecti.klomen pregestan ve ecopirin kullandım bu ay ben 25 gunde bır adet oluyorum en son 20 subatta oldum bu ayda 16sında olmam gerekıyodu drm bana adet olmazsan 2 hafta sonra gel demıstı hala olmadım bı hevesle gıttım bugun doktoruma gunun daha gecmemıs ılacların yuzunden dedı bız senı 30 gune gore ayarldık dedı.bende dun test yapmıstım tek cızgı cıktı bugunde kan testı bıle yaptırmak ıstemedım :(

kuzum daha kesin bişey yok ki hemen umutsuzluğa kapılma.. hem bebek olsa bile idrarda çok geç görünebiliyo... umduunu yitiripte moralini bozma hemenn...
bakk ben de klomene başladım bu ay :46: o bebişler bize gelcek bebeğimmmmmmmm :34:

bebeğimmmmmmm az kaldı yaaaaaaa :46: ayyy çok heyecanlanıyorum beennn :52::52::52::52:

ay şekerimmm gezmeye gidiyorum demedim :1: herkes gezmelerde mi dedim ayol, ben yeni geldim eve:52: okuldan arkadaşımla aynı apartmandayız da oraya gitmiştim dee:17:
klomene daha bugün başladık şimdilik aramız iyiii :24::24::24::24::24: inşş faydasını görürüm kuzum yaaa:16:

hayalotum yarın hsg çektşrcekmişş, canım inşş her eşy yolunda gider bitanem.... ya ben bu ay çok çok farklı hissediyorum hepimiz içinnnn :52::52::52:

evt balım.. epey yol katettik çok sükür .. asıl heyecanı ben son ki islemlerde yaşıyorum ben.. insaAllah güzel geçer ..
ne dedin ne demedin, ben smdi ilaçlar kafa yapıyor olabilir kuzum.. ne dersem he deyin :52::52::52:
zaten simdiden şiştim yaa :ssz: kendimi sismis hissediyom.. bide iğne yerlerim acıyo.. bi sonuç alabileydik hayırlısınla, acıyan yerlerimi unuturdum :29:
yaa bide yüzümde birseyler çıkıyo gibi.. :26:dr a gidince sorcam bunu.. :44:

hadi bakalım balım insaAllah :46::46:bna sanki klomen sana çare olacak giib içimde bi his var kusum :46::46::46:

sernes canım hoşgeldın nasılsın:29:

hayırlısı olsun bıtanemde şimdi senın gunune daha var dıme yanı doktorun hesabına gorem:46::46::46:yanı daha umudun var batta yok:46::46::46:

he kuzum tamam anladım sımdı dogru yol haliii:27::27::27:hayırlısıyla gıdın donun teyzoşlarımıda kap gel hemen fazla oyalanma:1::1::1::1:

bende ıyıyım cok sukur bıtanem :16:yok kuzum yarın degıl benım kırmızılar gelınce arıcam hastaneyı ozmaan bellı olcak:29::29:

evet bat yok ama gelırse inşallah gelmez banada hsg yolu gozukuyo sen ozeldemı devlettemı cekılceksın?

şuna bak ya.. birde neren burkuldu diyo, sanki eli yetiscek burdan oraya :27::27::27:

heya kasınıyom nolcek.. :51::51::51: ordan beri nasıl kasıycan çok merak ediyom balkusum
:52::52:

öle deme burkulan yerleri düzeltırım ben öncelerden doktor asıstanlığım bulunmakta:27::27:kaptık bişeylerrr:94::94::94::94:
kaşınıyonmuuu:53::53::53::53::44::44::44:buluruz gonzalezımmmm hayalottur benım adımmmm:52::52::52:

kuzum daha kesin bişey yok ki hemen umutsuzluğa kapılma.. hem bebek olsa bile idrarda çok geç görünebiliyo... umduunu yitiripte moralini bozma hemenn...
bakk ben de klomene başladım bu ay :46: o bebişler bize gelcek bebeğimmmmmmmm :34:

bısey sorcam abla ya klomen kullan demek ıcın doktor neyı beklıyo

inşallah canım ya :) bugun geldım doktordan agladım cok falım sakızı vardı tevafuk oldu tamda hatırlamıyorum ama cok romantık olacak esın mevyesınıde alacaksınız alfabetık olcak bebeklerınızın adları gıbı bıseydı ben costum ıyıce agladım :)

evet bat yok ama gelırse inşallah gelmez banada hsg yolu gozukuyo sen ozeldemı devlettemı cekılceksın?

kuzum şuan devletten sıra almaya çalışıyorum ama orda çekilmek istemıyorum bugun soguttular benı:26:aşılamamıda orda olmak ıstemıyorum orda olursam ınancım 0 olcak cunku :31:kararsızım bende bılmıyorum suan için.:26:

gonzalezım ben sımdı aşılamamı özelde olsam daha sonra tüp bebek için devlet kabul etmıyormus dogrumu bu:44:

inşallah canım ya :) bugun geldım doktordan agladım cok falım sakızı vardı tevafuk oldu tamda hatırlamıyorum ama cok romantık olacak esın mevyesınıde alacaksınız alfabetık olcak bebeklerınızın adları gıbı bıseydı ben costum ıyıce agladım :)

ben de gecıkme hıc olmazdı hem bu ay sagda 4 solda da 3 4 yumurtam olgunlasıp catladı ıgnesız sadece klomenle aslında bnm yumurtlama sorunum da yoktu ama hsgdn once bı klomen deneyelım dedı doktorum

bu ay ne umutluydum aslında 4 gun gunum gecti.klomen pregestan ve ecopirin kullandım bu ay ben 25 gunde bır adet oluyorum en son 20 subatta oldum bu ayda 16sında olmam gerekıyodu drm bana adet olmazsan 2 hafta sonra gel demıstı hala olmadım bı hevesle gıttım bugun doktoruma gunun daha gecmemıs ılacların yuzunden dedı bız senı 30 gune gore ayarldık dedı.bende dun test yapmıstım tek cızgı cıktı bugunde kan testı bıle yaptırmak ıstemedım :(

sernes hayırlısı olsun cnm.. dur bakalım bi hemen üzülme..
kan da baktırsaydın ya bi, idrarda çıkmayan kan da çıkıyor diyolar :26:

kuzum şuan devletten sıra almaya çalışıyorum ama orda çekilmek istemıyorum bugun soguttular benı:26:aşılamamıda orda olmak ıstemıyorum orda olursam ınancım 0 olcak cunku :31:kararsızım bende bılmıyorum suan için.:26:

gonzalezım ben sımdı aşılamamı özelde olsam daha sonra tüp bebek için devlet kabul etmıyormus dogrumu bu:44:

bende zetınburnuda semıha sakırde dusunuyorum bıde ozelde bıraz pahalı dedıler gazı hastanesında 100 tlymıs acaba nasıl cekıyolar

:1::1::1:ALINTIDIR

Enişte derler Enişte,
Eşşeğin yoksa bin işte...
Derlerdi de inanmayın,
İşte bu an, o an işte...

Enişte derler Enişte,
Yokuşta değil enişte...
Sırtına biner pederin;
Yoruldum artık e'n işte! ! !

Enişte işin yolunda,
Civan gibi kız kolunda,
Mirası Kayınbabadan;
Enişte Altın yılında...

Herkes bir Enişte amma;
Kimisi alışmış zamma...
Kimisi belinden bulmuş;
Ye Mamet ye, tamma tumma...

:1:

kusum enisten demin soruyordu, hani benim siirim nerde :52::52::52:

bısey sorcam abla ya klomen kullan demek ıcın doktor neyı beklıyo

korunmayı bırakalı 1 yıl olmadan vemedi benim dr.um kuzum yaaa, 1 yılın dolmasını bekledi... 13. ayımda gidince ben ağzımı açmadan yazdı zaten :27:
inşallaaahh faydası olur.. benim arkadaşım 10 ay bekledi sonra gidip dr.a ''daha fazla beklemek istemiyorum psikolojim bozuldu. ben klomen kullanmak istiyorum'' demiş ve kullandığı o ay hamile kaldı.. ben de 10. ayımda teklif ettim dr.uma adetin 21. günü test yaptı sonuca göre gerek yok 1 yıl dolsun gebelik olmazsa bakarız dedi..
ayy anlamıyorum, sanki klomenle olan bebekle kendiliğindne olan bebeğin ne farkı var ayol... yıprandığımız kar kalıyo vallaa :34:

bende zetınburnuda semıha sakırde dusunuyorum bıde ozelde bıraz pahalı dedıler gazı hastanesında 100 tlymıs acaba nasıl cekıyolar

canım ben anadolu yakasındayım yarın arastırcam bıraz bellı yerlerı yazarım sanada olurmu :34:hayırlısı olsun artık aman dijitalmi diye sorma sakın:1::1:

temem:51::51::51:gonzalezim arkadam:46::46::46::46:doktor kamiller açılın ve kaçılınnnn:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

oyyy ben ona kıyamam :29::29::29::29::29:

utandınmıııı:1:kız utanmakta neymişşş alaalaaa:54::54::54::54:

anam iyice kafayı sıyırdık iyimiii:1::1::1:hatlar karıstı kızçem yarın çekilmicem ben yarın gonzalezım yola cıkıyo tedavı için:9::9::9:klomen dokundu sanırsam:27::27::1::1::1:

arkadam ne kusum yaa :44::44:
kamiller bak bu iyi oldu kusum :52::52::52:
kızı ne hale soktun balım ya.. dün bana yazmıyo diyodun smdi utanıyo :9::9::9::9: e tabi cazibe meselesi :27::27::27::9::9::9:

hahaha klomen etkisini göstermeye baslamıs balım :9::9::9:

sernes hayırlısı olsun cnm.. dur bakalım bi hemen üzülme..
kan da baktırsaydın ya bi, idrarda çıkmayan kan da çıkıyor diyolar :26:

hayırlısı olsun hepımız ıcın en kısa zamanda hepımıze nasıp etsın Rabbımm.kan tahlılıde vermedım bılmıyorum ıcımden gelmedı yaptırmak gecen ay yaptırdım saglık ocagında 4 gune anca sonuc aldım almadan adetım gelmıstı bıle :) sımdede aynısı olmasın

arkadam ne kusum yaa :44::44:
kamiller bak bu iyi oldu kusum :52::52::52:
kızı ne hale soktun balım ya.. dün bana yazmıyo diyodun smdi utanıyo :9::9::9::9: e tabi cazibe meselesi :27::27::27::9::9::9:

hahaha klomen etkisini göstermeye baslamıs balım :9::9::9:

m harfini at gonzalezım arkamda diycektımmm:1::1::1:
valla şakkk diye oturduuu:9::9::9::9:tosbammmm nerde ya şakşakçım benım:52::52::52::52:
cazıbelı gacının hali bi başkaa:21::21::21::1::1::1:
öyle meddcezırım ıyımısın bıtanem :1::1::1:

hayırlısı olsun bıtanemde şimdi senın gunune daha var dıme yanı doktorun hesabına gorem:46::46::46:yanı daha umudun var batta yok:46::46::46:

he kuzum tamam anladım sımdı dogru yol haliii:27::27::27:hayırlısıyla gıdın donun teyzoşlarımıda kap gel hemen fazla oyalanma:1::1::1::1:

bende ıyıyım cok sukur bıtanem :16:yok kuzum yarın degıl benım kırmızılar gelınce arıcam hastaneyı ozmaan bellı olcak:29::29:

kapıp gelem dimi kusum.. fazla oyalanmıyım bide.. çocuğa tembih eder gibi oldu bu da.. :1::1:

annesi çocuğuna der ..... --- çabuk gel oyalanma.. :9::9::9::9:

offffff karnım göbüsüm smdiden acıyo..:50: düzgün oturamıyom bile :37:

Back
X