- Konu Sahibi medd_cezir
- #44.121
gelir ıccıkdan kayboldu gerı o da yapamadı herhal benım gıbı ılk basta![]()
demekki kim ki :44::44::44:
tadığınmı yoksam burdanmı tanıyonnn

gelsin ben ona hemencecek öğretitim bütün kkyı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelir ıccıkdan kayboldu gerı o da yapamadı herhal benım gıbı ılk basta![]()
demekki kim ki :44::44::44:
tadığınmı yoksam burdanmı tanıyonnn
gelsin ben ona hemencecek öğretitim bütün kkyı![]()
tanıdıgım okuldan yurttan kader arkadasım benım o![]()
aferem hep boyle ol gozume gırdın bak
Ben az dolanmadım öyle sözde müşteri topluyom bu topiğeeeedeli diye adım çıkmıştı
![]()
eee bende 40 a yaklaştımmm..61 kiloyla hamile kaldımmmm
bende 38 bedeniimmm![]()
valla canlarım benim ben gonlumden gecırdım yazdımartık bı ayar cekersın emedarım
ıstersenız yasın okuyalım 41 e tamamlayalım 1 hatım yapmış oluyoruz çünkü
istersenizde 707 adet ya varıs cekelım abdest alıp yıne 707 adetten 1 hatım yapmış oluyor her bir kişi .toplam okunanları umuduma bağışlarız sonrasındanasıl uygun gorursenız ben uyanırım canbonlarım
![]()
valla bana 24 ayar altın ver bende üstüne tanımassın ayar çekmede burmalı baklavam
tamam beklıyelım bakalım yarına toparlarız başlarız ınsallahhh![]()
ay bakim bakimmmmmmmmmmmmmmmmmmmtabiki atarım canım ne de olsa yakında bizlerede lazım olicek:))) özlellikle scorpionsm baksın heheheheh![]()
scorcipime ben örcembana yakın 5 dakka zeynep kamil hastanesineee
![]()
Bıde gelebılse sohbete daha ıyı olacak da benden baska kısçe cıkmaz ablam hepı topu bi esmam var ıste senelerdır
![]()
eee bende 40 a yaklaştımmm..61 kiloyla hamile kaldımmmm
hayalotum bana özelden haber verirsen yarın sevinirim kuşummmm..kaçırmayayaım sonra..
ay bakim bakimmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
allah mutluluğunuzu,arkadaşlığınızı daim etsin canımmmmm
az bi kopya ver kuzum oda yazsınhepimiz ilk başlarda böyleydik çok zor gelmişti bana
ama alıştım şimdi bırakamıyommm
![]()
ör ör ör örrrrrrrrrrrrrrrrrr
![]()
canım bi karar verelim ne okuyacagımızasonra hepınıze yazarım ben merak etmeyın
ama çıkmadan bı fıkır at ortaya sadece ya varısmı cekelım yasınmı okuyalım nedersınız![]()
canlarımmm biliyorumki sizlerde düşünüyorsunuz ve mutlaka aklınıza her geldiğinde birbirimiz için dua ediyoruz ama aklıma bir şey geldi
gonzalezim için transfer olana kadar toplu olarak bir şeyler okusak nedersiniz 41 yasin olabilir veya tesbih çekebiliriz mesela
veya sizin aklınıza bieşeyler gelirse onu yapabiliriznasıl olur sizce
scorpıonsum ayrıyetten ya varisde çekebliriz dediartık hangisi size uygun olursa yarın karar verelim cumartesi başlıyalım okumaya umudumuz dönene kadar bitmiş olur
ne yapalı nedersiniz
okuncak duaya karar verdiğimizde liste yapıp başlıyalım
okuyanlar;
scorpionsum
keserim
melekim
emekdarım![]()
amiiiinnnnn ınsallah ablamtam yapıyodu ökı kocası geldı ısten yarına artık nasıpse sabahtan baslarız calısmalara ıse gıtmezsek
![]()
söz kuzum hele bi cinsiyeti belli olsun![]()
benım bı fıkrım var abla sen herkesı bılıyosun az cok kım ne yapıyo evde mı ısde mı calısıyomu vs. yasın zor gelırse ya varıs cekelım ınsallah hem herkese de uyar baktık kı hemen oldu bıttı sonrakıne de yasın okuruz ınsallah olmaz mı sımdı ya varısle baslayalım![]()
kız kendini de eklesene listeyeee:13::13::13::13::13::13::13:
bence yasin okuyalım önce derimm..ama eğer okuyan az olup yetişemeyeceksek herkes 707 YA VARİS çeksin..okuabilen yasınını de okusun..niyetini yapsın.çünkü regl olanları da düşünmek lazımmm.
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:6QUOTE]
:1
![]()