Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canbonlarım ozaman şuan için ben bi ayarlım geln kızçelerin adlarını yazım olurmu yasin adetını 707 ya varıs dıye
sonram okuyan yetıstıren veya okuyamayan yetıstıremeyen olursa tamamlarız ustunu :16:
bu arada ben kendımı eklememısım ya:52::52::52::52::52::52:

tamam kuzummm..eğer yetişemezsek ben asbelovun topğiğe de yazarım onlar da umudumu biliyo oraya da geliyo kızçem..okuyan olur muhakkak..
istersen oraya da yazayım yarın belli olunca ne dersin..umudum yanlış anlamaz bizi dimiiiii

canbonlarım ozaman şuan için ben bi ayarlım geln kızçelerin adlarını yazım olurmu yasin adetını 707 ya varıs dıye
sonram okuyan yetıstıren veya okuyamayan yetıstıremeyen olursa tamamlarız ustunu :16:
bu arada ben kendımı eklememısım ya:52::52::52::52::52::52:

tamam abla bana da haber vermeyı unutmayın:34::34::34: bana musade ben bulasıklarımı daha yıkamadım ayıptır soylemesı takıldım kaldım burda:17::17::17::17: sabah beyım ısten gelınce bana yan yan bakmasın sonra:18::18:: 18: opuyorum hepınızı rabbım gecenızı hayr eylesın selametle kalın:1::1::1::1::1::3::3::3::3:

tamam kuzummm..eğer yetişemezsek ben asbelovun topğiğe de yazarım onlar da umudumu biliyo oraya da geliyo kızçem..okuyan olur muhakkak..
istersen oraya da yazayım yarın belli olunca ne dersin..umudum yanlış anlamaz bizi dimiiiii

ya bıtanem nekadar cok kısı olursa okadar ıyı olur:16::16::16:
gonzalezımm bence kızmaz haberı yok aslında suprız olcak ama bence cok sevınır duygulanır :46::46::46::46:
hem onun ıcın dua edıyoruz yanlıs anlasılırmıki:26::26:

tamam abla bana da haber vermeyı unutmayın:34::34::34: bana musade ben bulasıklarımı daha yıkamadım ayıptır soylemesı takıldım kaldım burda:17::17::17::17: sabah beyım ısten gelınce bana yan yan bakmasın sonra:18::18:: 18: opuyorum hepınızı rabbım gecenızı hayr eylesın selametle kalın:1::1::1::1::1::3::3::3::3:

tamam burmalı baklavam :16:haydık kolay gelsın sana tatlı ruyalar ıyı gecelerrrr:54::54::54::54:

ya bıtanem nekadar cok kısı olursa okadar ıyı olur:16::16::16:
gonzalezımm bence kızmaz haberı yok aslında suprız olcak ama bence cok sevınır duygulanır :46::46::46::46:
hem onun ıcın dua edıyoruz yanlıs anlasılırmıki:26::26:

tamam tatlım ben az önce topiğe bilgi verdim zaten umudumun yumoşlarını falan..yarın akşam yazarım oraya..takipetmem kolay olur haftasonu canımmmm:16::16::16:

meddcezırım hoşgeldınnnnn:46::46::46::46::46:

hoşbulduk bebeğimmm, umduudm yazdı mı yaaa alele acele geçmişe doğru yol alıyorum ama bulamadım daha :10:

aaaayyyyyyy umuduma ya varis mi çekiyoruzz, inanamazsınız belki ama ben umudum için dünden beri ya varis çekiyordummm :69:

isterseniz yasin de olur ama ancak akşamları okuyabilirm ben :26:

şahsen ya varis ' i gün içinde bile okuyabiliyorum daa :46:

hoşbulduk bebeğimmm, umduudm yazdı mı yaaa alele acele geçmişe doğru yol alıyorum ama bulamadım daha :10:

aaaayyyyyyy umuduma ya varis mi çekiyoruzz, inanamazsınız belki ama ben umudum için dünden beri ya varis çekiyordummm :69:

:46::46::46::46::46::46::46:allah kabul etsın bıtanemmmmm:16::16::16:
meddım gonzalezle ben face de konustuk :1::1::1:
bugun gıremedı kkya mısafırı vardı bırazdan gırcekmışşş:46::46::46:
bana yazmıstı kızlara ilet diye ben yazdım benım alıntılarıma bak kuzum olurmu:52::52::52::52::52:
nasıl istersenız boncuklarım yasınlerden eksık kalanları ben tamamlarım allahım nasıp ederse :16::16:en azından 1 hatım yapabılsek yasınden cok guzle olur:46::46::46::46:
ya varıste cekerız yıne scorpıonsumda topık desteği istedi yarın bellı olur okuncak dualar:46::46::46::46:

hoşgeldın kuzum var canbonum bırazdan gelır gonzalez:46::46::46::46:
yumurtacıkları cok ıyıymıs cumartesı duruma gore catlatma ıgnesıyle yumurta toplama işlemi gerçekleşebilirmiş canım.:16::16::16:sen nasılsın meddcezrım:54::54::54:

ayyy çok şükür yaaaa :46: hadi bakalım gelsin bebişleeeerrrrrrrrrrrrrr :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

canımmm hoşgeldin.. özliyoruz kuzum nerelerdesn :)

valla bebeğim ne olsuni okula git gel.. hoş bu ara hiç gidesim de yok ama ama ama .......... velinin biriyle tartıştık.. bütün şevkimi kırdı. hala da benimle uğraşmaya devam ediyo pislik, 1 haftadır sinilerim çok bozuk..Allahından bulsun inşallaaahhh!!
ahh keserim emeklerime üzülüyorum ben neler yapıyorum neler düşünüyorum, karşılığına bak:14:
neyse seninde canını sıkmayayım, sende durumlar nasıl bitanem.. batına son 1 hafta di mii :34: ayy inşşş meleğin göbüşündedir bebeğimmm :16:

meddd tatlılmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnn:16::16::16::16:

hoşbulduk bitanem, nasılsın kuşumm :16:
bu arada hani hamilelik takvimiiiii :53: hadi ekle de teyzoşumuzu takip edelim yaaa :21:

annnnemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gonzalezimmmmmmmmmm gelıyomuşşşşşşşşşşşş kurtarınnnnnnnnnnnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiii:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

ayyy çok şükür yaaaa :46: hadi bakalım gelsin bebişleeeerrrrrrrrrrrrrr :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

valla bebeğim ne olsuni okula git gel.. hoş bu ara hiç gidesim de yok ama ama ama .......... velinin biriyle tartıştık.. bütün şevkimi kırdı. hala da benimle uğraşmaya devam ediyo pislik, 1 haftadır sinilerim çok bozuk..Allahından bulsun inşallaaahhh!!
ahh keserim emeklerime üzülüyorum ben neler yapıyorum neler düşünüyorum, karşılığına bak:14:
neyse seninde canını sıkmayayım, sende durumlar nasıl bitanem.. batına son 1 hafta di mii :34: ayy inşşş meleğin göbüşündedir bebeğimmm :16:

bu arada hani hamilelik takvimiiiii :53: hadi ekle de teyzoşumuzu takip edelim yaaa :21:

nolduuuuuuuuu canbonummmmm ya ne dedıler sana:14::14::14::14::14:

ah bitanem seni çok ii anlıyorum çocuğu ayrı bir dert veliler ayrı bir dert valla bende bıktım bu velilerden saçma sapn şeylerle gliyorlar vallahi sıkma canını moralini yüksek tut az kaldı bak sabır sabır... bende iim işte bat salı yada çarşamba gibi görnyr bakalm kasıklarıma ağrılar girdi sanrm bu ayda bişy yok gibi

aynen cnm gün içinde ya varis okurum akşam da yasın okurum..ozamannn hergüne 1 yasin desek 7 tane okurum haftaya kadar inşallahhhhh:16::16:

Back
X