- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #44.561
gonzalezimmmmmmmmmmm niye sustunnnn yamacıma dogru gelllllllllllllllllllllll
tamam gonzalezım mutlaka bana don herşekildekızlar bana müsaade.. sabah erken kalkıcaz. dr ne dicek bakalımm .. hayırlı geceler sizlere.. öpüyorum
kuzum burası açık kalmısdı basında değildim.. o yüzden yazmıyor göründüm
habibtemmmmm hurma gozlummm benimmmm ins iyi haberlerle geleceksinnn canimmmmmmm...durmadan halay cekecem senin icinnnnnnnn ins olacak habibtemmmmmmm teyzoslar gobise konacak inss....kızlar bana müsaade.. sabah erken kalkıcaz. dr ne dicek bakalımm .. hayırlı geceler sizlere.. öpüyorum
veeeee bennde sizi teyzoş yapıyırum:)
ohh ohh alpinim yandan yandan:) sağolasın canım yarın kan testi yaptrcm baklm hayırlısı olsun bu topğn adı ballı topk olsun :)hepimz yavş yavş mutlu sona erşyrzhabibtemmmmm hurma gozlummm benimmmm ins iyi haberlerle geleceksinnn canimmmmmmm...durmadan halay cekecem senin icinnnnnnnn ins olacak habibtemmmmmmm teyzoslar gobise konacak inss....
keserimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmmmmm hayurlisiylaaa kucagina almayi nasip etsin rabbimmmmmmmm simdi halay zamani sala salla kalcayiiiii|
oyyy balımmmmmmmmmmminşallah kuzum ınsallah sorunsuz gecer hamışlıgın eşinnnnn naptı cabuk anlatttttttttt
bak ne bılaşığı alala bırak enişte yapsın sen hamılesın
kızlar bana müsaade.. sabah erken kalkıcaz. dr ne dicek bakalımm .. hayırlı geceler sizlere.. öpüyorum
kizlar doktordan geldimmmmmmmm....prensesim geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....sevinemedim bile bizim heriften erkek istiyordu istemege bagli degil o oyle yapinca mutlu olamadim bileee...neyseee doktorum kesin konusmadi o yuzden gelecek ayi bekliyecemmm
ohh ohh alpinim yandan yandan:) sağolasın canım yarın kan testi yaptrcm baklm hayırlısı olsun bu topğn adı ballı topk olsun :)hepimz yavş yavş mutlu sona erşyrz
kizlar doktordan geldimmmmmmmm....prensesim geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....sevinemedim bile bizim heriften erkek istiyordu istemege bagli degil o oyle yapinca mutlu olamadim bileee...neyseee doktorum kesin konusmadi o yuzden gelecek ayi bekliyecemmm
Priori merhaba,nasılsın?
Sen çalıyordun galiba,sanırım müsait değilsin şu an,
daha sonra denk gelir konuşuruz senle.
Ben şimdi çıkayım,çok kolay gelsin.
nurlum datlı kuşum kusura bakma evet çalışıyorum ben... arada girip bakıyorum... yoğunuz biz biraz bankadasen nasılsın iyi misin... öğle arasında kızılaya indim işim vardı... hamile bi hatun gördüm ağlama krizine girdim zor sakinleştim :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?