Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlar bana müsaade.. sabah erken kalkıcaz. dr ne dicek bakalımm .. hayırlı geceler sizlere.. öpüyorum
tamam gonzalezım mutlaka bana don herşekildehaydık bol şans ınsallah buyumustur yumoşlarımmmdualrım senınle bıtanemmm
kuzum burası açık kalmısdı basında değildim.. o yüzden yazmıyor göründüm

temem

kızlar bana müsaade.. sabah erken kalkıcaz. dr ne dicek bakalımm .. hayırlı geceler sizlere.. öpüyorum
habibtemmmmm hurma gozlummm benimmmm ins iyi haberlerle geleceksinnn canimmmmmmm...durmadan halay cekecem senin icinnnnnnnn ins olacak habibtemmmmmmm teyzoslar gobise konacak inss....
veeeee bennde sizi teyzoş yapıyırum:)

keserimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmmmmm hayurlisiylaaa kucagina almayi nasip etsin rabbimmmmmmmm simdi halay zamani sala salla kalcayiiiii|

canlarım ben geldim kusura bakmayın yoğun bir telfn görşmem oldu ablamla:)

ohh ohh alpinim yandan yandan:) sağolasın canım yarın kan testi yaptrcm baklm hayırlısı olsun bu topğn adı ballı topk olsun :)hepimz yavş yavş mutlu sona erşyrz

Canım hayırlı uğurlu olsun,gözün aydın.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
:66

Bir topik sakini daha hamiş
Arka arkaya hayırlı haberlerinizi yazarsınız inşallah.

oyyy balımmmmmmmmmmminşallah kuzum ınsallah sorunsuz gecer hamışlıgıneşinnnnn naptı cabuk anlatttttttttt

bak ne bılaşığı alala bırak enişte yapsın sen hamılesın

Hayalotun keşke karşı komşum falan olsaydın sen ya şu hayatıma renk katardın canım .

kizlar doktordan geldimmmmmmmm....prensesim geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....sevinemedim bile bizim heriften erkek istiyordu istemege bagli degil o oyle yapinca mutlu olamadim bileee...neyseee doktorum kesin konusmadi o yuzden gelecek ayi bekliyecemmm

Datlııı sağlıkla al kucıağına bebekinniiii... sevin sevin... eşini takma geçer o....

ohh ohh alpinim yandan yandan:) sağolasın canım yarın kan testi yaptrcm baklm hayırlısı olsun bu topğn adı ballı topk olsun :)hepimz yavş yavş mutlu sona erşyrz

hadi bakalıımmmmm... bereketiylee gelsin şekerim bebekin.......

merhaba kızlarrrr 1hafta geçti nihayet, bugün kırmızıların gelmesini bekliyorum henüz bişey yokkk !!
çok merak ediyorummmm.. hasta olcam gibi bi his var hafiften karnımda.. ne diyosunuzzz normalmı acaba olması bu hissin??

Canım Alppin hayırlı olsun,ikinize de sağlık diliyorum,güzellikler içinde büyüt inşallah.Kısmetli olsun meleğimiz.
Buradaki hatunlar okuyunca hepsi çok kızacaklar eşine çok.Sen sakın sıkma canını ne demek sevinemedim.
Sen mutluluktan uç ki eşin seni görüp daha mutlu olsun .
Hem merak etme ilk anın şaşkınlığı o ,öyle bir bağlanacak ki kuzusuna sen bile şaşıracaksın.
Hayırlısını versin Rabbim,mutlu olun bitanem size bir mucize,Allah ın emaneti geliyor.
Her şeyi boşver hamileliğinin tadını çıkar,gelmeyecek bu günler bir daha.Boşver bitanem sakın sakın sıkma canını.
Kuzuna onu nasıl istediğini hissettir ,koınuş annesi , anlıyordur seni bak.Babaların çoğu daha geç adapte oluyor.

Öpüyorum seni çok,kuzunu da çok çok öpüyorum.

Canimm cok sevindimmm.kizce geliyor demekki.annanesinin gülü.yerim ben onuuuu.
Enisteye de bemden selam soyle kizi biraz buyuyup babasina asik olunca anlar kiz cocugun hikmetini.
Kizlar babacidir herzamannnn

Sen çalıyordun galiba,sanırım müsait değilsin şu an,
daha sonra denk gelir konuşuruz senle.
Ben şimdi çıkayım,çok kolay gelsin.

nurlum datlı kuşum kusura bakma evet çalışıyorum ben... arada girip bakıyorum... yoğunuz biz biraz bankada sen nasılsın iyi misin... öğle arasında kızılaya indim işim vardı... hamile bi hatun gördüm ağlama krizine girdim zor sakinleştim :S

Canım benim kıyamam
ne yazacağımı bilemedim şimdi,çok üzüldüm böyle bırakma kendini bitanem.
Yapma ne olursun,Rabbim zamanı gelince gönderek sana meleğini inşallah canım
Çok soru sorup daha da üzmek istemiyorum seni.

Şimdi daha iyimisin bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…