Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım istersen yasin oku istersen tesbih çekebilirsin ya varis diye
sen niye ara vermistinki kuzum tedavıne:26:

tamam cnm.zaten inş.yasinde okıcam tesbihte çekerim.ben sana yarın yazarım.listeye eklersin.cnm benim ilaçlar çok yan etki yaptı.biraz ara verim dedim.nisanda tekrar başlıcam inş.sen napıyosun tedavi falan nasıl gidiyor.

selam kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sabah ki randevumuz da güzel geçtii çok sükür .. ve yumurtacıklarım büyümüss en büyüğü 22 mm den baslıyo 18 mm lik.. 17 mm lik .. 16 mm lik böyle gidiyor işte .. ve çatlatma iğnesi saat kaçta yapılcak diye arıcaklar birazdan .. ve carsamba saat 11 buçuk gibi yumurta toplama işlemimiz yapılcak .. şimdilik böyle kısçelerim.. sizlerde ne var ne yok bakalımmm

tamam canbonum sağol sen yazarsın bana
iyi yapmışsın bıtanem.dıkkat et kendıne canımızın saglıgı daha onemlı bıtanem.dualarımdasın herzaman
bende adetımı beklıyorum kuzum rahım fılmı için.temız cıkarsa dırek aşılama.sorun cıkarsa tedavı yonu değişirmi bilmiyorum bakalım hayırlısı

ohh ohh masallah çok iyi. cnm çok sevindim.hadi bakalım hayırlısı.

hayırlısı olsun cnm.inş.en kısa zamanda hepimiz bebişlerimize kavusuruz.cnm rahim filmini nerde çektircen.

hoşgeldinnnnnnnnnnnmaşalahhh benım yumoşlarımaaaa
hadi bakalım hayırlısı dualarımdasın gonzalezımmmm
bakalım kaçta vurucan iğneyiiii

hayırlısı olsun cnm.inş.en kısa zamanda hepimiz bebişlerimize kavusuruz.cnm rahim filmini nerde çektircen.

inşallah esilam.aslında kararsızım radyatom diye çeken bir yer var ücretli şuan için büyük ihtimal orası.ama ilk konuştuğum devlet hastanesiydi ama oraya bir türlü ısınamadığımdan ayaklarım geri geri çekiyor.bide ordakilerin çoğunluğu asıstan oluyo bakalım hayırlısı kırmızılar bi gelırse netleşcek

cnm bence özelde çektir.bende çektirmiştim ocakta.bide ağrı eşiğin nasılsa ona göre çektir.

offff bitanelerim ben çıkıyorum biraz kayınpederim geldi gelince anlatırım neden oldugunu
hatta gonzalezimmmmmmmmm sen yazıver neden oldugunuuu
öpüyorum hepınızı gelırım yıne

Hayalotun keşke karşı komşum falan olsaydın sen ya şu hayatıma renk katardın canım .
naayırrrr .. nolamazzz ahhh hayalotumm noolur benim de karşı komsum olaydın kuzum
gelsin küçük ALPIINmmmizzz bakkuzum biz bilmisdikk prenses gelicek diye sen esine takılma kuzum.. Rabbim sağlıklı versin de gerisi önemli değil.. hem bak o meleğin babasına ne nazlar yapacak daha, hem kız çocukları babaya düşkün olurmuş.. babasına düşkünlüğü olduğu zamanlarda bak nasıl sevicek babası onu

hssbuldum balkusum.. artık yumos toplama zamanı saolasın balımm.. Allah razı olsun hepinizden .. iğne saatim henüz belli değil bakalım kaçta diceklerr , aramadılar henüz ama ararlar :26::26::26:

Son düzenleme:

canlarım ben çıkıyorum.eşimle pazara gitcez.akşam gelmeye çalışcam.öpüyorum sizi.Allaha emanet olun.

selammmmm habibtelerimmmmm kaynanami aradimmmm cok sevindi...mutlu oldu...esimde alisacakkk eninde sonundaa///kiz babalsi olmak gibisi var mi.,,naz iremim geliyorrrrrr..allahtannn tek istegim bana annemi geri gonder bir kizim olsun demistimmm

Bu 6. denememiz ama bu ay da olmadı bugün adet oldum Bebişimiz gelmek için doğru zamanı bekliyor sanırım.. Hepimiz için hayırlısı...

hep zamanı gelince olur derler ewet çok haklısın sıkılmakta ama allahtan hayırlısını iste olumsuz şeyleri düşünme

offff bitanelerim ben çıkıyorum biraz kayınpederim geldi gelince anlatırım neden oldugunu
hatta gonzalezimmmmmmmmm sen yazıver neden oldugunuuu
öpüyorum hepınızı gelırım yıne
görüşürüz hayalotumm yaa anlatmıştın da.. tam hatırlamıyom seninanlattığın gibi.. ilaçlar kafamı kıyak yapıyo, ondan olsa gerek kusum yazdım oldu mu kusum
canlarım ben çıkıyorum.eşimle pazara gitcez.akşam gelmeye çalışcam.öpüyorum sizi.Allaha emanet olun.

aksama gel ama bekliyoz bakgelirken pazardan bize muz getir ben çok severim de

selammmmm habibtelerimmmmm kaynanami aradimmmm cok sevindi...mutlu oldu...esimde alisacakkk eninde sonundaa///kiz babalsi olmak gibisi var mi.,,naz iremim geliyorrrrrr..allahtannn tek istegim bana annemi geri gonder bir kizim olsun demistimmm

ohh masaAllah isim de bulunmusss kusum isim de çok güzelmiss.. inşallah uzun ömürlü, sağlıklı bir kısçe olur da hayatınıza renk katarr balım dediğim gibi ballı bi habipte olur kuzum Anneciğin de eminim hissediyordur bunları.. onlar her ne kadar görünmese de kuzum bizim hep yanımızda birer melek olarak vardırlar.. öpüyom balımı

hep zamanı gelince olur derler ewet çok haklısın sıkılmakta ama allahtan hayırlısını iste olumsuz şeyleri düşünme

BESTEKIZ .. hosgeldin evt hersey zaman ve kadere dayanıyo.. ve birde Rabbim den bizler için büyük sabır diliyorum ben herkes için .. yinede Allah'tan hayırlısı istemek gerek her zaman için.. Senin durum nasıldı cnm anlatmak ister misin, :26:bak bizler burada konuup birbirimize moral, destek oluyıoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…