- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #44.601
canım istersen yasin oku istersen tesbih çekebilirsin ya varis diye
sen niye ara vermistinki kuzum tedavıne:26:
cnm benim saol.bu akşam okumaya başlarım.yarında sana ne kadar okuduğumu sölerim.
tamam cnm.zaten inş.yasinde okıcam tesbihte çekerim.ben sana yarın yazarım.listeye eklersin.cnm benim ilaçlar çok yan etki yaptı.biraz ara verim dedim.nisanda tekrar başlıcam inş.sen napıyosun tedavi falan nasıl gidiyor.
selam kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisabah ki randevumuz da güzel geçtii çok sükür .. ve yumurtacıklarım büyümüss en büyüğü 22 mm den baslıyo 18 mm lik.. 17 mm lik .. 16 mm lik böyle gidiyor işte .. ve çatlatma iğnesi saat kaçta yapılcak diye arıcaklar birazdan .. ve carsamba saat 11 buçuk gibi yumurta toplama işlemimiz yapılcak .. şimdilik böyle kısçelerim.. sizlerde ne var ne yok bakalımmm
tamam canbonum sağol sen yazarsın bana
iyi yapmışsın bıtanem.dıkkat et kendıne canımızın saglıgı daha onemlı bıtanem.dualarımdasın herzaman
bende adetımı beklıyorum kuzum rahım fılmı için.temız cıkarsa dırek aşılama.sorun cıkarsa tedavı yonu değişirmi bilmiyorum bakalım hayırlısı
selam kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisabah ki randevumuz da güzel geçtii çok sükür .. ve yumurtacıklarım büyümüss en büyüğü 22 mm den baslıyo 18 mm lik.. 17 mm lik .. 16 mm lik böyle gidiyor işte .. ve çatlatma iğnesi saat kaçta yapılcak diye arıcaklar birazdan .. ve carsamba saat 11 buçuk gibi yumurta toplama işlemimiz yapılcak .. şimdilik böyle kısçelerim.. sizlerde ne var ne yok bakalımmm
hayırlısı olsun cnm.inş.en kısa zamanda hepimiz bebişlerimize kavusuruz.cnm rahim filmini nerde çektircen.
inşallah esilam.aslında kararsızım radyatom diye çeken bir yer var ücretli şuan için büyük ihtimal orası.ama ilk konuştuğum devlet hastanesiydi ama oraya bir türlü ısınamadığımdan ayaklarım geri geri çekiyor.bide ordakilerin çoğunluğu asıstan oluyobakalım hayırlısı kırmızılar bi gelırse netleşcek
cnm bence özelde çektir.bende çektirmiştim ocakta.bide ağrı eşiğin nasılsa ona göre çektir.
naayırrrr ..Hayalotun keşke karşı komşum falan olsaydın sen ya şu hayatıma renk katardın canım .
gelsin küçük ALPIINmmmizzzkizlar doktordan geldimmmmmmmm....prensesim geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....sevinemedim bile bizim heriften erkek istiyordu istemege bagli degil o oyle yapinca mutlu olamadim bileee...neyseee doktorum kesin konusmadi o yuzden gelecek ayi bekliyecemmm
hoşgeldinnnnnnnnnnnmaşalahhh benım yumoşlarımaaaa
hadi bakalım hayırlısıdualarımdasın gonzalezımmmm
bakalım kaçta vurucan iğneyiiii
hoşgeldinnnnnnnnnnnmaşalahhh benım yumoşlarımaaaa
hadi bakalım hayırlısıdualarımdasın gonzalezımmmm
bakalım kaçta vurucan iğneyiiii
agrı eşiğimmio nasılki ben nasıl bilcem ağrı eşiğimi:26::26::26:
Bu 6. denememiz ama bu ay da olmadı bugün adet oldumBebişimiz gelmek için doğru zamanı bekliyor sanırım.. Hepimiz için hayırlısı...
görüşürüz hayalotummoffff bitanelerim ben çıkıyorum biraz kayınpederim geldi gelince anlatırım neden oldugunu
hatta gonzalezimmmmmmmmm sen yazıver neden oldugunuuu
öpüyorum hepınızı gelırım yıne
canlarım ben çıkıyorum.eşimle pazara gitcez.akşam gelmeye çalışcam.öpüyorum sizi.Allaha emanet olun.
selammmmm habibtelerimmmmm kaynanami aradimmmm cok sevindi...mutlu oldu...esimde alisacakkk eninde sonundaa///kiz babalsi olmak gibisi var mi.,,naz iremim geliyorrrrrr..allahtannn tek istegim bana annemi geri gonder bir kizim olsun demistimmm
hep zamanı gelince olur derler ewet çok haklısın sıkılmakta ama allahtan hayırlısını iste olumsuz şeyleri düşünme
inşlah bitanem meleğin seninledir ama test sonucları negatıfmı?kan verdınmı?sonuçta 1 hafta gectı artık hayırlısı bıtanem:46::46::46::29::29::29::[/QUOTE .!.:Canımm en son 1 hafta önce test yapmıstım negatifti..
Su an yapmadım henuz.. yarınıda beklemek ıstıyorum..
su an hafıf hafıf kasıklarımda sancılar olusuyo ve sıskınlık var karnımda sıskın bıraz..
bılemıyorum acaba melegım benımlemı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?