Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Canim yazmayi becerememisim 10. Gununde ki boyutlariydi.gun asiri devam calismalara ama icim hala yara gibi sanki bana oyle geliyor. insallah meleklerimiz gelir en kisa zamanda .. umuduma dun okudugum dahil toplamda 1000 ya varis okudum bide 100 salati tefriciye okudum canim rabbim
Sesimizi duysun umuduma bebeklerini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah...:16:
tamam canbonum yazıyorum listeye.toplam 1000 ya varis 100 tefriciye:16:allah kabul etsın canım.listeye arasıra bakın yanlışlık olmasın yıne kızlar:29::29::29:canım hayırlısı olsun saglıklı gebelık onemlı olan.doktorunu dınle nedıyosa o şekil yap bıtanem:34:inşalah gelcek tekrardan meleğin saglıklı bir şekilde:16:
Fazla bekletmeden gelsin kırmızılarda, bebişinin hazırlığına başla inşallah.
Allah büyük birtanem, hikmetinden sual olunmaz ,elbet vardır bunda da bir hayır.
Hayırlı bebişler versin Allah sana hayalotum,inşallah bekleyişle geçen son ayın olur bu ,kendi gibi yüreği de yüzel arkadaşım.
İyiler teyzoşu,büyüyorlar onlarda.Öperim canımıniçi .

Hiç bilmiyosun inan burdaki herkes gibi bende çok heyecanlıyım,hep aklımdasın.Hayalotum,sen ve bir kaç kişi direk isim olarak aklıma geliyor herzaman.Rabbim yüzünü güldürsün,bu yolda göbişini hayırlısıyla sağlıklı bebişlerle doldursun umudum.

inşallah nurlum benim:16::16:sağol bitanem o senin güzelliğin:54::54::54:büyüsün benim teyzoşlarım:nazar::nazar::13:

Günaydın şekerlerim uf bütün gece uyumadım ya işi düşün çocuk mevzusunu düşün delircem ya hep böle bi boşluğamı düşülür ya :7: Oh çak dostum çak
tünaydın canım:3::3:kızçem ben sana demedimmi düşünmiycen olururna bırakcan diye:29::29:hayırlısı dıye dua et sen dua etttıkce ıcındekı sıkıntılar gecıcek ınsallah:16::16::16:içindeki korkuları anlıyorum şuan ilk başlarda öyle olur.hepimiz hazır olsakta korkular herkeste vardır.ama bebek işinde hazır olmak cok onemli.kendını hazır hıssedıyorsan korunmayı bırakmalısın.oyuzden kara vermen lazım eşinin düşüncesi ne bu onuda.onunla sohbet edersen sıkıntıların hafıflıycektır bırbırınıze destek olun :38:
Günaydııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :66::66::66::66::118::118::118::64::64::64::124::124::124:
:54::54::54::54::54::54::54::54::16::16::16::16::16:
:43: Banada bi dua yollayın cuma saati tüm dualar kabul olurmuş şu lanet kara bulutlar gitsin tepemizden :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:
oy ben senı yerım hepınız dularımdasınız:16::16::16::16:
Iş yerimde insanlık hali 2 dk otururlar bişi yazmaya neme lazım walla ağızları açıkk burdakilerin risko etmiyim hiç okadar yoğun ki işiler zaten uuuff uuf hayolatum umudum kesin cuma saati bi yasin okur bana da bi dua kızçem be

canım öyle olması daha ii bitanem pcne gectıklerı zaman kim oldugunu bılemezler:34:ama şifreyı hatırla dersen ikide bir yazmak zorunda kalmassın:54:bu arada daha yeni abdest aldım bi umuduma bakım aramıslar dedım ama gelmemiş daha:26:

kim ne okuabilecekse ekliycem kuşlarıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm
okuyabilen YASİN,bilmeyen yada regl olan YA VARİS okuyabilir canlarımmmm
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]okuyanlar:16::16::16::16::16:[/TD]
[TD]okunan :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainbowcolors[/TD]
[TD]5 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]savaş5482[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missyaman[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]scorpions[/TD]
[TD]3 Yasin-------707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmaipek[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xneharx[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalot[/TD]
[TD]10 Yasin--------2500 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meddcezir[/TD]
[TD]1Meryem-------10.000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut81[/TD]
[TD] 2313 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alppin[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rochak[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kiraztepe[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kabilarda[/TD]
[TD]1 Yasin-------707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]keser[/TD]
[TD] 4707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurlum[/TD]
[TD]2 Yasin-------1414 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]antikdeniz[/TD]
[TD]5000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beeebeyim[/TD]
[TD]10 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gurbetkız[/TD]
[TD]2 Yasin-------707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]suveyma[/TD]
[TD]5 Yasin-------1000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elfida[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esilam[/TD]
[TD]2 Yasin----------1200 Ya Varis [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulchan[/TD]
[TD]1000 Ya Varis----100 Salat-ı Tefriciye[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecehan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emekdar[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]priori[/TD]
[TD]1 Yasin [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beste kız[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raginda[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yaz saati[/TD]
[TD]1 Yasin----------707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nartanesi(ayşe)[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rmzeynep[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asbelove[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynebnur[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ngasg[/TD]
[TD]10 Yasin 1000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sernes[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]

beste kızçem benım cıkmam gerek dua okuycam cunku dualrımdasın kuzum:34:
yıne gelırım öğleden sonra:16:

gonzalezim telefonum bozuldu bıtanem merak edıyorum bı yazsan topıge olmamıydı:32::32::32:
hepinizi öpüyorummmmm:54::54::54::54::54:

Saol tatlım allah razı olsun.umudla siz eskiden falan mı arkadaştınız ya aramışlar diosun ya....valla eşim çok destekçi hakkını yemiyim cuma saati ewet bıraktım korunmayı 10.gün gitcem dr a yumurt.durumuna bakcakmış doktor ona göre durumumu sölücek.....bi de benim kafamı kurcalayan en büyük şeyde .... Eşimin ailesi beni istemedi ama biz liseden beri çıkıoduk zorla istemeye geldiler sadece sonrada ne nişan ne düğün hiç bişi gelmediler eşim de onları haksız bulup kendi ewini kendi kurdu anlıcağın haladaha borç ödüoruz o yüzden şimdi bebek olunca pat die hayatımıza gircekler die çok korkuyorum eşimle paylaştım beni istemediler seni red ettiler tırnaklarımızla bugüne geldik ya bebek olunca pat die gelirlerse yada sen beni barışmaya falan zorlarsan gibi konuştum o da dioki onlar ewlendik 3 sene oldu gelmezler ozaman da gelmezler haa barışmaya kalkarlarsada ben seni zorlamam dedi ama güvenemiorum kucağımda çocukla ortada kalmak istemiorummmmmmmmmmmmmmmm:5::5::5::5::5::5::5:

beste kızçem benım cıkmam gerek dua okuycam cunku dualrımdasın kuzum:34:
Yıne gelırım öğleden sonra:16:

Gonzalezim telefonum bozuldu bıtanem merak edıyorum bı yazsan topıge olmamıydı:32::32::32:
Hepinizi öpüyorummmmm:54::54::54::54::54:

şu yazdığım mesaja yorumlarınızı yazarsanız hepiniz kızçeler çok sewinirim çoğunluğun fikrini merak ediorum tamam hayolotum bekliorum öğleden sonra :52:

PRİORM..:31::31::31::10::10::10:
Saol tatlım allah razı olsun.umudla siz eskiden falan mı arkadaştınız ya aramışlar diosun ya....valla eşim çok destekçi hakkını yemiyim cuma saati ewet bıraktım korunmayı 10.gün gitcem dr a yumurt.durumuna bakcakmış doktor ona göre durumumu sölücek.....bi de benim kafamı kurcalayan en büyük şeyde .... Eşimin ailesi beni istemedi ama biz liseden beri çıkıoduk zorla istemeye geldiler sadece sonrada ne nişan ne düğün hiç bişi gelmediler eşim de onları haksız bulup kendi ewini kendi kurdu anlıcağın haladaha borç ödüoruz o yüzden şimdi bebek olunca pat die hayatımıza gircekler die çok korkuyorum eşimle paylaştım beni istemediler seni red ettiler tırnaklarımızla bugüne geldik ya bebek olunca pat die gelirlerse yada sen beni barışmaya falan zorlarsan gibi konuştum o da dioki onlar ewlendik 3 sene oldu gelmezler ozaman da gelmezler haa barışmaya kalkarlarsada ben seni zorlamam dedi ama güvenemiorum kucağımda çocukla ortada kalmak istemiorummmmmmmmmmmmmmmm

Saol tatlım allah razı olsun.umudla siz eskiden falan mı arkadaştınız ya aramışlar diosun ya....valla eşim çok destekçi hakkını yemiyim cuma saati ewet bıraktım korunmayı 10.gün gitcem dr a yumurt.durumuna bakcakmış doktor ona göre durumumu sölücek.....bi de benim kafamı kurcalayan en büyük şeyde .... Eşimin ailesi beni istemedi ama biz liseden beri çıkıoduk zorla istemeye geldiler sadece sonrada ne nişan ne düğün hiç bişi gelmediler eşim de onları haksız bulup kendi ewini kendi kurdu anlıcağın haladaha borç ödüoruz o yüzden şimdi bebek olunca pat die hayatımıza gircekler die çok korkuyorum eşimle paylaştım beni istemediler seni red ettiler tırnaklarımızla bugüne geldik ya bebek olunca pat die gelirlerse yada sen beni barışmaya falan zorlarsan gibi konuştum o da dioki onlar ewlendik 3 sene oldu gelmezler ozaman da gelmezler haa barışmaya kalkarlarsada ben seni zorlamam dedi ama güvenemiorum kucağımda çocukla ortada kalmak istemiorummmmmmmmmmmmmmmm:5::5::5::5::5::5::5:

tatlııııııı sen önce sakin olucaksın..bakıyorum sana çok paniksin..durduğun yerde duramıyorsun.. önce bir dur ve kendini dinle.. bu konuyu eşinle konuşmuşsun çok güzel.. destekliyorumm.. içine atma kafana takılanları eşinle paylaş.. .. eşinin ailesiyle olan duruma gelince.... hiçbirimiz 1 sn sonra ne olacağını bilmiyoruz.. yarın için senedimiz de yok.. Allah a dua et sağlık, hayır ve huzur iste şekerim. Kalbini temiz tut derim. Haddim olmayarak da şunu söylemek isterim.. Eşin ne kadar ailesi ile kötü olursa olsun.. eşine ailesiyle ilgili olumsuz sözler söyleme..kimseyi sevmek zorunda değilsin, ama bu tür olaylarda susmak en büyük saygıdır ..bence... :29::29:

tatlııııııı sen önce sakin olucaksın..bakıyorum sana çok paniksin..durduğun yerde duramıyorsun.. önce bir dur ve kendini dinle.. Bu konuyu eşinle konuşmuşsun çok güzel.. Destekliyorumm.. Içine atma kafana takılanları eşinle paylaş.. .. Eşinin ailesiyle olan duruma gelince.... Hiçbirimiz 1 sn sonra ne olacağını bilmiyoruz.. Yarın için senedimiz de yok.. Allah a dua et sağlık, hayır ve huzur iste şekerim. Kalbini temiz tut derim. Haddim olmayarak da şunu söylemek isterim.. Eşin ne kadar ailesi ile kötü olursa olsun.. Eşine ailesiyle ilgili olumsuz sözler söyleme..kimseyi sevmek zorunda değilsin, ama bu tür olaylarda susmak en büyük saygıdır ..bence... :29::29:

saol tatlım tabiki ben bide başkalrının bakış açısını bilmek için sordum zaten ben ona ne küs nede barış derim hatta benim ailem çok destekçi ve çok mükkkemmel bi annem var eşime kendi ewladı gibi sahip çıkıo ve bana asla yorum yapmamam ı hep tembihler tatlım oyüzden daha çok içim içimi yiyo ya kendinin anlatmasını bekleyip sesiz kalmak hiç bana göre deil ama yapıorum çünkü kocamı çok sewiorum ..... Düşünsene 5 senedir dişimizle tırnağımızla çalışıp bu yuwaı kurduk yarın bebek muhabbetine hiç bişi olmamış gibi gelirlerse ben ne yaparım :54::54::54::54::54:

saol tatlım tabiki ben bide başkalrının bakış açısını bilmek için sordum zaten ben ona ne küs nede barış derim hatta benim ailem çok destekçi ve çok mükkkemmel bi annem var eşime kendi ewladı gibi sahip çıkıo ve bana asla yorum yapmamam ı hep tembihler tatlım oyüzden daha çok içim içimi yiyo ya kendinin anlatmasını bekleyip sesiz kalmak hiç bana göre deil ama yapıorum çünkü kocamı çok sewiorum ..... Düşünsene 5 senedir dişimizle tırnağımızla çalışıp bu yuwaı kurduk yarın bebek muhabbetine hiç bişi olmamış gibi gelirlerse ben ne yaparım :54::54::54::54::54:

sen bi daha dur bakalım.. hiç birşey olmaz.. eşin ailesini alıp, seni atmayacak .. sen onun eşisin.. hayat arkadaşı, yol arkadaşısın.o da seni çok seviyor ki aliesini bırakmış sana gelmiş.. bunlar kolay kararlar değil. öyle kimse kimseyi çocuğuyla bırakamaz. sen ona güvenmişsin... o da bunu biliyor mutlaka.. sen ona moral verip destek olacaksın.. ailesi onu yalnız bıraktı diye yeterince üzgündür. ve sen farkında mısın bilmiyorum ama sana ve ailene karşı içinde mutlaka bir mahcubiyet vardır... ve okuduğum bir kitapta diyordu.. erkek,üzgünse morali bozuksa üstüne gitmeyeceksin..kendisi gelip anlatıncaya kadar bekleyin... sıkılıp bunalır çok üstüne gidersen...

beste kızçem ummudumla meddcezırım topık açtıgı zaman burda tanıstık.öncesinde bir tanıdığım yok bu topıkte.butun kızçelerimle burda tanıstım:16:ama gonzalezimle bir süredir telde de konusuyoruz:1::1:bir sesi var çok çirkin:17::17: allahım herkese nasip etsın onunkisi gibi bir ses:9::9::16::16::16:öyle işte kızçem:54:anladım canım hadi hayırlısı yumurtacıkların takıbıne başlanıyor yani:46::46::46:senin olayda benim olaya benzıyor bıraz kızçem:1:valla nediyebılırımki geçmişte okadar sorun oldu kavgalar tartısmalar oldu yeri geldık kapının önünede konduk gece yarısı ama ne olursa olsun allaha havale et bıtanem..çok büyük konuştum birdaha konusmam etmem dedim ama eşin arada oldugu zaman ıster ıstemez bı sekılde bır ortam oluyor:25:biz kayınvalemde aynı bınadayız suan anlatsam sımdı olanları cok uzun ama senınkınden bı farkı yoktur emın ol:34:ve sana yaşayan bırı olarak soylım eşin destekçinse sen bu işten alnının akıyla çıkarsın hiç bir zaman ne sen onu yanlız bırak nede o senı bıraksın ve hep arkasında ol ki oda yeri geldıgınde senın arkanda olmayı öğrensin:34:bak ben 14 yaşımda eşimle tanıştım ilk sevgılı olarak bıldıgım adam:34:18de evlendık şimdi 24 yaşındayım ama şu kısacık zamanda ömründen ömür götürdüler..benim hatalarımda vardır elbet cahillihimden kaynaklanan.belki ozamn cevap verseydim hiçbirini yapamazlardı ama olan oldu nihayetinde.bizde eşimle herşeyımızı yaptık.saolsun kımsenın bı faydası olmadı yolumuza bı odunda onlar ekledıler.ama ben ınanıyodum dıyodum allahım nolur yuzumuzu kara cıkarma utandırma dıye.ve bız baardık esımle rabbım bozmasın.kimin nerde ne sıkısıgı varsa rabbım aratmadan nasıp etsın:16:oyuzden rabbım bizlere kulum ya sabır demiş ozaman sabretcez :34:ama bide nedemiş yürü ya kulum demiş:34:ve yürüycez .herşeyın bı zamanı var balım.biz çekipte sabredıpte mutluluga kavusuyoruz .rabbım varlık ıcınde yokluk arattırmasın:16:hanı demişin ya korkuyorum bebek olunca dıye.sen nıye korkuyosunkı?onlar senden korksun.sen ozaman anne olcan ver agızlarının payını karsına cıktıklarında.eşinlede konus destekte verıyormus zaten.bak benımkıler tepemde eltımın cocukları onlarla hep.terbıye sınırı tabı yok derecede halıyle:31:benımde korkularım var ama ben annesı olucam ne olursa olsun ben yetıstırcem.ızın vermıcem mesela bazı şeylere.bebeklerın mama saatı uyku saatı onlardan ayrı gecırcek bırsuru vakıtlerı var.:1:hıc olmaddııı kapımı caldı ay kusura bakma ya cocuk aglıyo dısarı cıkmak ıstıyor dıycen kapını kapatcan en azından benım planlarım bunlar:8::8::8:

kızçelerim iyiiyim saolun elleriniiz dert görmesin hayolotum ya demek herkesin yaşadığı sorun bunlar ya çok şaşırdım derdini sölemiene derman olunmaz hakikaten çok doğru tatlım ya merak etme aynı hayaller bende de war çocuğumla kocamla hem ben eksikli değilim ki kocam beni seçti 10 senedir sewioz birbirimizi daha ne biz kazandık allah bütün sewenleri kawuştursun dilerim kimsenin başını önüne eğmesin benim kocamıda benim yolumdan saptırmasın :47: Walla neler yapabilceğimi tahmin edemiorum çok gelen giden war da kapamak zorunda kaldım tamda en heycanlı yerinde kızçelerim ışık oldun oldunuz günüme :49::49::49::49::49::49::49::49:

sen bi daha dur bakalım.. Hiç birşey olmaz.. Eşin ailesini alıp, seni atmayacak .. Sen onun eşisin.. Hayat arkadaşı, yol arkadaşısın.o da seni çok seviyor ki aliesini bırakmış sana gelmiş.. Bunlar kolay kararlar değil. öyle kimse kimseyi çocuğuyla bırakamaz. Sen ona güvenmişsin... O da bunu biliyor mutlaka.. Sen ona moral verip destek olacaksın.. Ailesi onu yalnız bıraktı diye yeterince üzgündür. Ve sen farkında mısın bilmiyorum ama sana ve ailene karşı içinde mutlaka bir mahcubiyet vardır... Ve okuduğum bir kitapta diyordu.. Erkek,üzgünse morali bozuksa üstüne gitmeyeceksin..kendisi gelip anlatıncaya kadar bekleyin... Sıkılıp bunalır çok üstüne gidersen...

ewet dizi seyrederken böle ailewi bişi çıktığında hemen kanal değiştirim çünkü dişlerini sıkıo gözlerini kaçırıo çok üzülüorum ama benim bi suçum yok onunda suçu yok ... Bizler bu kadar hamiş olmak için uğraşıoruz ewlattan wazgeçmek okadar kolay mı ne kadar acı o ewlat için yani kocam için allahım acıları hafifletsin hafifletmek için banada güç versin..........:49::49::49::49:

kızçelerim iyiiyim saolun elleriniiz dert görmesin hayolotum ya demek herkesin yaşadığı sorun bunlar ya çok şaşırdım derdini sölemiene derman olunmaz hakikaten çok doğru tatlım ya merak etme aynı hayaller bende de war çocuğumla kocamla hem ben eksikli değilim ki kocam beni seçti 10 senedir sewioz birbirimizi daha ne biz kazandık allah bütün sewenleri kawuştursun dilerim kimsenin başını önüne eğmesin benim kocamıda benim yolumdan saptırmasın :47: Walla neler yapabilceğimi tahmin edemiorum çok gelen giden war da kapamak zorunda kaldım tamda en heycanlı yerinde kızçelerim ışık oldun oldunuz günüme :49::49::49::49::49::49::49::49:

herkesde demıyelımde balım bazılarımızn yaşadığı sorunlar en azından.yoksa iyi olanlarda var mesela :16:ama napalım bızımde kaderımız boyleymıs.:31::31:sabretcez allah buyuktur yınede acılarını gostermesın rabbım ama bızlerdende uzak olsunlar bızde ınsan evladıyız cunku:16:allah bozmasın mutlulugunuzu saglıklı bebeklerle daha mutlu gunlere ınsalalh:46::46::46::46:

priorim nasılsın canbon:54::54:
beste kızçem iyimisin kuzum birazdaha:54:

şekerim iyi çok şükür nolsun... Rabbim hepimize sabır versin... zor tabi insanlarla uğraşmak.. en iyi evliliklerde bile sorunlar oluyoo...bak ben 2 yıl pskiyatriye gittim tedavi gördüm...alışamadım çünkü eşimin ailesine.....zamanla tanıyo insanlar birbirlerini ve ona göre davranıyorsunuz.. derim ki sıkıntılarınız devam ediyorsa bi uzmana danışın.. insan kafayı yiyecek gibi oluyoo......:52::52::52::52::52:

Back
X