Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalotum bak ilk yazan biri geldi çömezlikten terfi ettim sanırım yupppiiii üzmedim dimi eskilerden seni bugün allah razı olsu nkafamı toparladım az:54::54::54::54:

bestekız:37: priori :37:keser :37::37:
slm kızlar nasılsınız umudum den haberi olan var mı:26::26:

Merhaba , konu ile ilgili burayamı yazmam gerekiyor bilmiyorum. Ama yeni olduğumdan pek bilemiyorum.
En son 26 şubatta adet gördüm, Ve hala regl olmadım yaklaşık 3-4 gündür çok az kahverengi lekelenmelerim oldu. 27 martta doktora gittim ve doktorum rahim duvarıının kalınlaştığını bunun iki nedeni olduğunu ve ya gebelik ya adet olacaksın dedi. Henüz test yapmadım ama lekelenmlerim devam ediyor. Böyle olupta hamile olduğunu öğrenen varmı?

hoşgeldin canım öncelilkle şunu söyleyeyeim hala adet olamdıysan hemen gdip bir kan testi yaptr bence daha net bir cevap alabilirsin inşallah hamilesindir ve o lekelenmelerde yerleşmeden dolayıdr

Son düzenleme:
ewet herzaman kesin net sewal doğru dio kısçem git bi s.ocağına yaptır kan testi hamişsindir belki

bestekız:37: priori :37:keser :37::37:
slm kızlar nasılsınız umudum den haberi olan var mı:26::26:

canımmmm hoşgeldinn... umutt tan ses yok... işi vardır büyük ihtimalle kayın validesigiller sessiz 41 yasin okuyacaklardı galiba öyle hatırlıyorum orada olabilir :12::12::12:

Sanırım öle bişişler war biz de merak la beklioruz ...umudum bize biş de artık :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

Hoşçakalın gugularım allah dualarınızı kabul etsin mışıl mışıl geceler..........:49::49::49::49::49::49::49::49: Bol çalışmalı ii sonuçlu:12::54: Kokulu öpücükler

kızlar merhaba ben geldim.nasılsınız?:54::54::54::54::54:
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn:54::54::54::54:
hayalotum sen görmedin beni galiba.:26::26::26::54::54::54::54:
oyy balım osırada yemek koymustum kkya dalınca yaktım yemeği pc başında değildim daha yeni gırıyorum bıtanem kusura bakma:29::29::29:
sanırım ben onu psikopata baoğlattım bugün :26::26::26::26:
:1::1::1::1:kız yemeğide yaktık iyimi:9::9::9:
Merhaba , konu ile ilgili burayamı yazmam gerekiyor bilmiyorum. Ama yeni olduğumdan pek bilemiyorum.
En son 26 şubatta adet gördüm, Ve hala regl olmadım yaklaşık 3-4 gündür çok az kahverengi lekelenmelerim oldu. 27 martta doktora gittim ve doktorum rahim duvarıının kalınlaştığını bunun iki nedeni olduğunu ve ya gebelik ya adet olacaksın dedi. Henüz test yapmadım ama lekelenmlerim devam ediyor. Böyle olupta hamile olduğunu öğrenen varmı?
canım bebeğin yerleşiyo olabılır.kan testı en kesın sonuc bıtanem.hayırlısı olsun hakkında:16::16:
hayalotum bak ilk yazan biri geldi çömezlikten terfi ettim sanırım yupppiiii üzmedim dimi eskilerden seni bugün allah razı olsu nkafamı toparladım az:54::54::54::54:

ettın balım ettın :46::46::46::46::46:üzmedim balım olurmu oyle şey eskıde kaldı herşey bi sinir vuruyo geçiyo hemn artık:52::52::52::52::52:

selam kızlar.. yarın büyük gün.. Rabbim inşallah nasip eder bu kez de, emeklerimiz zayi olmaz inşallah =( inanın tedirginim ama dualarla canıma can gelsin istiyorum Rabimden bunu diliyorum suan için... dün de 1 tanesi döllendi demişlerdi 4 ünden .. bu sabah yine aynı dediler.. insaAllahh Rabbim o 1 taneye can verir, kan verirde.. inşallah bana sımsıkı tutunur.. O 4 taneden diğer 3 ü ise, sperm düşüklüğü nedeniyle çok etkiliyomus o yüzden döllenme olamıyomus onlarda.. yoksa yumoslarımı istenilen kaliteye getirmişlerdi.. tabi yine de hersey Rabbimin izin verdiği müddetçe ilerleyio hersey... inşallah bu kez olur sağ-sağlim de, yoksa halimi düsünemiyorumm... =((((

selam kızlar.. yarın büyük gün.. Rabbim inşallah nasip eder bu kez de, emeklerimiz zayi olmaz inşallah =( inanın tedirginim ama dualarla canıma can gelsin istiyorum Rabimden bunu diliyorum suan için... dün de 1 tanesi döllendi demişlerdi 4 ünden .. bu sabah yine aynı dediler.. insaAllahh Rabbim o 1 taneye can verir, kan verirde.. inşallah bana sımsıkı tutunur.. O 4 taneden diğer 3 ü ise, sperm düşüklüğü nedeniyle çok etkiliyomus o yüzden döllenme olamıyomus onlarda.. yoksa yumoslarımı istenilen kaliteye getirmişlerdi.. tabi yine de hersey Rabbimin izin verdiği müddetçe ilerleyio hersey... inşallah bu kez olur sağ-sağlim de, yoksa halimi düsünemiyorumm... =((((

Mesaj attım sana umudummmm.dualarım seninle kuzum.herkese dua ediyorum ama önce hepsana.hiç aklımdan çıkmıyorsun canım benim.ama dedim sana o bitane embriyo sana umut olsun adın gibi..Rabbim ol dediyse olacak bitanemmm:emir_bebek:

durum böyle kızlar.. sabah telde bunları dedi embriyolog .. epey canım gitit diyebilirim.. hani hersey bayana yapılıyo.. erkeğe sperm konusunda hiçbirsey ypılamıyor..buna çok üzüldüm .. öğlentutamadım kendimi ağladım hep .. bu evinde kaldığımız yengem abim .. destekleyici sözler söylediler.. yapma böyle fln .. yinede işte durduramadım kendimi.. canım sıkıldı.. dışarı çıkın biraz hava alın dedi.. zaten yiğenimiz de gelmisdi bana yani yengesine destek olmak için .. snra cuma vakit Ankara Kocatepe camisine gittik.. namaz kıldık.. zaten gidinceye kadar yine otobüste okudum sureler cuma saatiydei çünkü.. orada da namaz kılınca yine Meryem suresi okudum... eve geldim saat 5 oldu namaz kıl yine oku derken yemek için mtfağa girdik yengemle fln.. smdi bi gireyim dedim.. böyle iste canlarım.. bu gece uzun olacak.. dua dua dua.. yarın ise heycan dorukta... bu işlem sıkıntılı oluyor benim için.. Rabbim güç versin ne diyim artık ..öyle yorgunum ki kızlar.. beynim yorgun.. yüreğim daha beter yorgunn :'(((

Son düzenleme:

Umudum canım benim sakin ol,sakın stres yapma çok zor tahmin edebiliyorum bitanem yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.
Hayırlısıyla yarın işelm yapıldığında elinden geldiğince rahatlatmış olmalısın vücudunu,beynini ki meleğin Rabbimin izniyle daha sıkı daha kolay tutunsun.
Allah yardımcın olsun canım,inşallah bu kez umutların yeşerecek tüm kalbimle sana dua ediyorum,boş çevirmesin Allah ım evlat için açılan elleri,hayırlı sağlıklı ,evlatlatr nasip etsin inşallah.
Rabbim buraya müjdeli haberleri yazmanı nasip etsin inşallah.
Aklımız ,kalbimiz,dualarımız seninle canım,

Birde anne karnındaki bebeği korumak için bazı dualar var diye biliyorum.Onları da bol bol okumaya çalış canım.

Çok çok öpüyorum,Allah a emanet ol,bol bol dua oku.

Back
X