- 22 Mart 2013
- 4.675
- 2.639
- 198
- Konu Sahibi medd_cezir
- #45.161
hayalotum bak ilk yazan biri geldi çömezlikten terfi ettim sanırım yupppiiii üzmedim dimi eskilerden seni bugün allah razı olsu nkafamı toparladım az

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba , konu ile ilgili burayamı yazmam gerekiyor bilmiyorum. Ama yeni olduğumdan pek bilemiyorum.
En son 26 şubatta adet gördüm, Ve hala regl olmadım yaklaşık 3-4 gündür çok az kahverengi lekelenmelerim oldu. 27 martta doktora gittim ve doktorum rahim duvarıının kalınlaştığını bunun iki nedeni olduğunu ve ya gebelik ya adet olacaksın dedi. Henüz test yapmadım ama lekelenmlerim devam ediyor. Böyle olupta hamile olduğunu öğrenen varmı?
bestekızpriori
keser
slm kızlar nasılsınız umudum den haberi olan var mı:26::26:
slm canım hoşgeldin dünden beri sanırım umudumdan bir haber yok hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah dualarımızla
yok güzelim yolunda gitmiyen bişi war herALDE İLLA Bİ GÖRÜNÜRDÜ BİZE O BEN ÜTÜN GÜN BURDADIM
bestekızpriori
keser
slm kızlar nasılsınız umudum den haberi olan var mı:26::26:
Hoşgeldin scorpi gugum naber
sanırım öle bişişler war biz de merak la beklioruz ...umudum bize biş de artık :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnkızlar merhaba ben geldim.nasılsınız?![]()
oyy balım osırada yemek koymustum kkya dalınca yaktım yemeği pc başında değildim daha yeni gırıyorum bıtanem kusura bakmahayalotum sen görmedin beni galiba.:26::26::26:![]()
sanırım ben onu psikopata baoğlattım bugün :26::26::26::26:
canım bebeğin yerleşiyo olabılır.kan testı en kesın sonuc bıtanem.hayırlısı olsun hakkındaMerhaba , konu ile ilgili burayamı yazmam gerekiyor bilmiyorum. Ama yeni olduğumdan pek bilemiyorum.
En son 26 şubatta adet gördüm, Ve hala regl olmadım yaklaşık 3-4 gündür çok az kahverengi lekelenmelerim oldu. 27 martta doktora gittim ve doktorum rahim duvarıının kalınlaştığını bunun iki nedeni olduğunu ve ya gebelik ya adet olacaksın dedi. Henüz test yapmadım ama lekelenmlerim devam ediyor. Böyle olupta hamile olduğunu öğrenen varmı?
hayalotum bak ilk yazan biri geldi çömezlikten terfi ettim sanırım yupppiiii üzmedim dimi eskilerden seni bugün allah razı olsu nkafamı toparladım az![]()
selam kızlar.. yarın büyük gün.. Rabbim inşallah nasip eder bu kez de, emeklerimiz zayi olmaz inşallah =( inanın tedirginim ama dualarla canıma can gelsin istiyorum Rabimden bunu diliyorum suan için... dün de 1 tanesi döllendi demişlerdi 4 ünden .. bu sabah yine aynı dediler.. insaAllahh Rabbim o 1 taneye can verir, kan verirde.. inşallah bana sımsıkı tutunur.. O 4 taneden diğer 3 ü ise, sperm düşüklüğü nedeniyle çok etkiliyomus o yüzden döllenme olamıyomus onlarda.. yoksa yumoslarımı istenilen kaliteye getirmişlerdi.. tabi yine de hersey Rabbimin izin verdiği müddetçe ilerleyio hersey... inşallah bu kez olur sağ-sağlim de, yoksa halimi düsünemiyorumm... =((((
selam kızlar.. yarın büyük gün.. Rabbim inşallah nasip eder bu kez de, emeklerimiz zayi olmaz inşallah =( inanın tedirginim ama dualarla canıma can gelsin istiyorum Rabimden bunu diliyorum suan için... dün de 1 tanesi döllendi demişlerdi 4 ünden .. bu sabah yine aynı dediler.. insaAllahh Rabbim o 1 taneye can verir, kan verirde.. inşallah bana sımsıkı tutunur.. O 4 taneden diğer 3 ü ise, sperm düşüklüğü nedeniyle çok etkiliyomus o yüzden döllenme olamıyomus onlarda.. yoksa yumoslarımı istenilen kaliteye getirmişlerdi.. tabi yine de hersey Rabbimin izin verdiği müddetçe ilerleyio hersey... inşallah bu kez olur sağ-sağlim de, yoksa halimi düsünemiyorumm... =((((