- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #45.201
selam kızlar.. yarın büyük gün.. Rabbim inşallah nasip eder bu kez de, emeklerimiz zayi olmaz inşallah =( inanın tedirginim ama dualarla canıma can gelsin istiyorum Rabimden bunu diliyorum suan için... dün de 1 tanesi döllendi demişlerdi 4 ünden .. bu sabah yine aynı dediler.. insaAllahh Rabbim o 1 taneye can verir, kan verirde.. inşallah bana sımsıkı tutunur.. O 4 taneden diğer 3 ü ise, sperm düşüklüğü nedeniyle çok etkiliyomus o yüzden döllenme olamıyomus onlarda.. yoksa yumoslarımı istenilen kaliteye getirmişlerdi.. tabi yine de hersey Rabbimin izin verdiği müddetçe ilerleyio hersey... inşallah bu kez olur sağ-sağlim de, yoksa halimi düsünemiyorumm... =((((
hayalotum sen naptn canım nasılsın?nurlum sende hoşgeldn canm
Ayy amin bitanem, Allah razı olsun
bi türlü denk gelemiyoruz kuzum özlediiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
selam kızlar.. yarın büyük gün.. Rabbim inşallah nasip eder bu kez de, emeklerimiz zayi olmaz inşallah =( inanın tedirginim ama dualarla canıma can gelsin istiyorum Rabimden bunu diliyorum suan için... dün de 1 tanesi döllendi demişlerdi 4 ünden .. bu sabah yine aynı dediler.. insaAllahh Rabbim o 1 taneye can verir, kan verirde.. inşallah bana sımsıkı tutunur.. O 4 taneden diğer 3 ü ise, sperm düşüklüğü nedeniyle çok etkiliyomus o yüzden döllenme olamıyomus onlarda.. yoksa yumoslarımı istenilen kaliteye getirmişlerdi.. tabi yine de hersey Rabbimin izin verdiği müddetçe ilerleyio hersey... inşallah bu kez olur sağ-sağlim de, yoksa halimi düsünemiyorumm... =((((
tatlim hani iki renkli bi kek yapmistin yanlis hatirlamiyom dimiii.
O kekten yarin yapmak istiyom tarifi bulamadim yazmistim amaaa.bana yazarmisin yinee.
gonzalezim ben inanıyorum gelecek meleğin allahın izniyle..rabbım bırımızden bırısının dualarını kabul etcek ınsallah senı sevıyoruz gonzalezım...elimizde 1 tane var balım işte o bir tane annesinin göbişine gelecek,teyzoşlarını sevındırecek inşallahiçindeki heyecanı emin ol aynı hızla bizlerde senle yaşıyoruz dualarımız senınle gonzalezım..rabbım hayırlı sekılde saglıkla meleğini gondersin inşallah..sperm düşüklüğü başa bela ama ne çare bıtanem.?bak 1 tane oldu ya o bir tane işte sana umut olcak inşallah umudum.konuştuk ama arada bi aglıycaktım zor tuttum kendımi busefer olcak umudum yılmak yok yıkılmak yok.olumsuzluk yok herşey gelip geçici bu dünyada..canımız sağolsun bıtanem..şimdi çıkıyorum dua okumam lazım biraz yine konusuruz inşallah.sıkma o tatlı canını emi rahatlat kendını olabıldıgınce.korkak bır anne umutsuz bir anne görmesin benim teyzoşum...sen umutu olki oda sana tutunmayı başarsın emi gonzalezim...seni çok seviyorummmmmmmmm
selam canım benim bakınıyordum sana yazmadan geçemedim , allah yardımcın olsun inşallah sana tutunur ve dualarımız herzaman seninle , icinı ferah tut senin gibi kımse güçlü olamaz ve sabırlı bak buda allah'tan geliyor inşallah canım olacak bu sefer allah'ın ıznıyle..
canım dün pcde sorun vardı yazamadım bı turluhayalotum sen naptn canım nasılsın?nurlum sende hoşgeldn canm
hoşgeldın nurlumKızlar evde değilim telden girdim.
Hepinizi öptüm,
Hayırlı geceler,
oleyyyy demekkı oburku çatlıyor bıtanem yasasınnnnhoşbulduk canlarımmmmmm
naber nasıslınız, dün ovu testim pozitifti bugün de pozitif...
dün çalışmıştık, gece bi uyandım kasıklarım acayip ağrıyo.. yumoşlarımın çatladığını düşünmüştüm.. sabah bişey yoktu ama akşam yine başladı ağrı üstelik bu kez çok fena özellikle de sağ kasığım :26: dr.um sağdaki yumurtamın daha büyük olduğunu söylemişti zaten ama ben ilk kez yumoş dönemimde böyle şiddetli ağrı yaşadım, klomenden mi acaba :44:
habıbtemmmmm allahım önünde güzel günler yasatsın hep.özelden mesaj atıcam sana belkı okuyamassın senı cok sevıyoruzzzzzzzzzzzzzzHabibtelerimmmmmmmmmm canlarim hepinizi çok seviyirummmm netim yok pazar yolculuk Allah'a emanet olun canlarimmmmmmm Allah gönlünüze göre versinnnnnnn kızım ve ben hepinizi opuyoruummmmmm
oy bıtanem cok gecmıs olsun yacanlarımm hepiniz cok saolunn daha yenı yenı toparlıyorumm ... mıde bulantısı ates bas agrısı bas donmesı kusma her yerım agrıyodu dayanamadım artık kendımden gecmısım esım hastaneye goturdu benı acılden... cıgerlerımı usutmusumm az daha bekleseymısım bronşit oluyomuşummm :18::18: ıgneler serumlar sonra hava verdılerr sımdı cok sukur ıyımm ılac kullanıyorum antıbıyotıkk falann öylee yani... bu arada regl oldum dun bugun dr ye gıttık klomene basladım tekrar yarın ıcmeye baslıcam kızlar dua edınn bana nolur bu ay olsunnn ALLAHmmm cook ıstıyorum ALLAH hepımızın dualarını kabul etsın inş... gecmışe bakamadım cok yorgunum yatıcamm hepinizi cooook seviyorummm çooookkkkkkk
sernesım hoşgeldın pc donukluk yapıyokızlar ben cok fazla sohbete gıremıyorum kac yıllık evlısınız ne zamandan berı bebek ıstıyosunuz yaslarınız kac ? cok soru sordum ama :)
tatlim hani iki renkli bi kek yapmistin yanlis hatirlamiyom dimiii.
O kekten yarin yapmak istiyom tarifi bulamadim yazmistim amaaa.bana yazarmisin yinee.
günaydın canbonlarım saat 12 gıbı umudumun yumurtacıkları yerleştırılcek bu saatlerde gonlumuzden gecırelım umudumu
Meddcezırım eklıycem balım listeye ama sımdı çıkmam gerekaklımda merak etme
Beste kızçem günaydın kuzum
Ben umudumu bı arım bakım haber verırım sızlere oldumu kuzular
çıkıyorum gelırım yıne ara ara
ballı lokumum umudumun zaten döllenmiş yumurtası war dı niye hala yapıolar işlem tamam bak sen işlerine ben de çok sakinimö bugun rahatça katılırım size diorum kendimce...........zuzum hadi müzüiğide aç oh keşke bende ewde temizlik yapıo olsam çıstak çıstak
daha çıkamadım bıtanem
Işte o döllenen yumurta bugün umudumuzun rahmine yerleştirilcek balım
Kaça kadar çalışıyosun bugun beste kızçem
Daha eşim evde anca kavaltı yapıcaz bıtanem yenı kalktı
Ben şimdi çıkayım kavaltı yapalım gorusuruz ınsallah beste kızçem
of çok güzel allah ağzınızın tadıını bozmasın af.olsun 5 e kadaer burdayım gugum öptümmmmmmmmmmmmmmm
amın kuzum cümlemizin inşallah5 e kadar gelırım ben merak etme saat 3te damlarım anca biter işlerimmm seni seviyorum kolay gelsın ıyı calısmalar canbon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?