- 22 Mart 2013
- 4.675
- 2.639
- 198
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #45.221
slmkızlar ben geldim kafama bir şey takıldı yardımıza ihtiyacım var dün akşam akıntımı kontrol ederken açık pempe geldi peçeteye bugünde ne açık kahve gibi ne de sarı gibi ama normal akıntı rengi de değil...bügün daha 19. Günüm yerleşme kanaması olamaz diye düşünüyorum çok erken çünkü 13 14 ünde pzitifti ovulasyon testi ...aklım karıştı ya ...yine adet olmasamda...
bende bilmiyorum canım kafam karıştı bu lekelenme ne diye ama inş hamileliğin bir belirtisidir yine adet olmayayımda ....netten bakdım döllenmenin yuvarlanma zamanında lekelenme tarzında olur diyor ama ben heveslenmek istemiyorum
kısmet artık ne diyelim korunmayı bıraktıktan sonra her şeyi hamileliğine yoruyoruz doğal olarak korunmayı bıraktıktan sonra vucutta bütün dengeler değişiyor ara kanamalar adet gecikmeleri erken adet olma stresten her şey oluyor garip ya ...inş senin ki hemen olur canım hayırlısıyla
amin tatlım sen ne zamandır bekliıosun ...allah dualırımızı kabul etsin
bu ayda adet olursam 8 ay olacak en son doktora giittiğimde bir şey yok istediğin zaman hamile kalabilirsin demişti bende ümitlenmiştim hemen olur gibisinden bekliyoruz bakalım hala ...
neyse ben çıkıyorum namaz kılmadımda grüşürüz canım daha sonra uğrarım herkesi öptüm
canbonlarım umudumun tarnsferi sabah 9da iptal edilmiş.
Döllenen yumurta gelişme göstermemiş.transferde olmamış.
Konuşamadım kendisiyle ama faceden cevap yazmış .
Allahım sen yardımcısı ol umudumuzun
uufff tüğ ya ne olcak şimdi o yumurta gelişsin die mi beklicekler yeni mi koycaklar tühhhhh
HAYALOTM
Tamam tatlım saol boşaltırım orda nie 43 yıl çıkmış ya
döllenen yumurta gelişme göstermemiş.transferde olmamış.
konuşamadım kendisiyle ama faceden cevap yazmış .
allahım sen yardımcısı ol umudumuzun
yaaa tüühh yaa çok üzüldüm ee şimdi ne olcak canım benim allah yardımcısı olsun dualarımız onunla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?