Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

o renk ler yumurtlama döneminde mi gelio

bende bilmiyorum canım kafam karıştı bu lekelenme ne diye ama inş hamileliğin bir belirtisidir yine adet olmayayımda ....netten bakdım döllenmenin yuvarlanma zamanında lekelenme tarzında olur diyor ama ben heveslenmek istemiyorum

ewet bişeye yormadan kendini kaptırmadan beklede hayal kırıklığına uğrama.

kısmet artık ne diyelim korunmayı bıraktıktan sonra her şeyi hamileliğine yoruyoruz doğal olarak korunmayı bıraktıktan sonra vucutta bütün dengeler değişiyor ara kanamalar adet gecikmeleri erken adet olma stresten her şey oluyor garip ya ...inş senin ki hemen olur canım hayırlısıyla

amin tatlım sen ne zamandır bekliıosun ...allah dualırımızı kabul etsin

amin tatlım sen ne zamandır bekliıosun ...allah dualırımızı kabul etsin

bu ayda adet olursam 8 ay olacak en son doktora giittiğimde bir şey yok istediğin zaman hamile kalabilirsin demişti bende ümitlenmiştim hemen olur gibisinden bekliyoruz bakalım hala ...

canbonlarım umudumun tarnsferi sabah 9da iptal edilmiş.
döllenen yumurta gelişme göstermemiş.transferde olmamış.
konuşamadım kendisiyle ama faceden cevap yazmış .
allahım sen yardımcısı ol umudumuzun

uufff tüğ ya ne olcak şimdi o yumurta gelişsin die mi beklicekler yeni mi koycaklar tühhhhh

HAYALOTM
Tamam tatlım saol boşaltırım orda nie 43 yıl çıkmış ya

Son düzenleme:

yaaa tüühh yaa çok üzüldüm ee şimdi ne olcak canım benim allah yardımcısı olsun dualarımız onunla...

Of be bu yaşamak nefes almak ne zor be kardeşim saat 12 de elimi yüzümü yıkadım yemeğe oturcak tım umudu düşündüm yüreğimden ufak bi sessiz dua ettim ama yarabbim wardır bi bildiğin diye şükür etcez yapcak bişi yok

Rabbim umudumuzun yardımcısı olsun..
O kadar bel ağrısı ve 3gundur lekelenmeye benim hcg negatif...

umut gelse bi anlatsa bize..neden olmuş şimdi ne olacak..:26:
amin kuzummmm Allah yardımetsin umudumuza..inşallah Rabbim yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…