Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canbonlarım bugün temizliğim bitti çok şükür:16:aslında bugün dinlencektim ama yarın annemler geliyomuş Allahtan halılarım kurudu eltimlerde allah razı olsun ben çağırmadan halimi görüp geldiler yardıma:32::32::32:
eşimle son olarakta markete çıktık anca oturabıldımki daha mutfağın tülleri asılcak :53::53:

bu arada o bahsettiğim doktorla eşimin teyzesi konuşmuş.numarasını verdi müsait olunca arasın demiş eşime teyzesi:53::53:
bizde hemen aradık tabi görgüsüz misali:1::1:
adamla konuştum anlat kızım dedi anlattım durumumu ..yapılanları doktor dialoglarını.yapılan bütün testlerin sonucuna varana kadar dinledi.:26:
en son kistlerin boyutlarını sordu söyledim şaşırarak nediyosun yapma dedi:30::30:
evet dedim böyle böyle ...
sonra hemen atlıyosun ankaraya yanıma geliyosun dedi.bi numara verdi istersen arayıp randevu alabılırsın dedi.istersen çarşamba günü teyzeninde bende randevusu var beraber gelırsınız dedi.ama çarşamba gelsen daha iyi olur dedi:53::53:
birde gelirken AMH diye bir test var onu yaptırıyorsun dedi:26:şimdi netten baktım bu test bi kan testiymiş.yumurta rezervini ,nezaman menopaza girebileceğini,çocuk düşüncesini hangi yaşa kadar ileri atabileceğini gösteriyormuş.bu salı için eşim uçak bileti alıyo ankara için.hayalotunuz gidiyor canbonlarım.valla yazarken garip bir duyguyla yazıyorum ağlamakta istiyorum sevınmekte boğazım düğümlü gibi derken ahanda ilk gözyaşım geldi bile:5::1:yarın annemler bende akşam gelebılırım anca.pazartesi günü alışverişe çıkıcam eğerki bu adam laporoskopi falan derse biliyorsunuzki yaptırma taraftırıyım fiyatta anlaşabılırsek eşim izin alıp gelicek yanıma.oyuzden ben her ihtimale karsı pazartesi günü pijama çamaşır vs.ihtiyaçlarımı alım:17:eşim muhtemelen yarın uçak biletimi alıcak oyuzden saatimi henüz bilemiyorum.pazartesi günü bu testi yaptırcam bide:31:işte bu şekil canbonlarım.içimde şuan çok karışık hisler var anlatamam eşimde olmıcak çünkü sadece kontrol olursam eğer en geç 2 güne dönerim canbonlarım.orada size yazma fırsatım olmayabilir.artık yarın girebilirsem yarın yada pazartesi akşamı görüşürüz kızçelerim:54::54::54:şimdi biraz yarım kalan işlerim var onları halldeim yıne gelmeye çalışırım inşallah:16::16:
bu arada anneme söyledim kadınla öğlen konuştuk size gelıcez dedi doktor işini naptın aramadımı dedi yok derken 3 saat sonrası doktor bana donus yaptı:1::1:
annem çok kötü oldu zaten doktordan korkan bi kadın hiç gitmemmi istemiyor:31:sakın amelıyat derse olma dedi.dedim anne olma diyosun ama dışımı görüyosunuz bana verdiği sıkıntılarda büyük sonuçta..zaten basit bişey uyutcaklar didim gülerek:9::9:oflaya oflaya yarın konuşuruz dedi kapadık ama biliyorumki yarın sabahtan akşama kadar aglıcak yanımda:50::50:işte benden haberler böyle canbonlarım.hakkımda ne hayırlısı ise o olsun dedim hep inşallah hayırlsıı böyledir:16:sizi seviyorum:54::54:

tatlıımmm bende senı cok ozledımm kuzumm sorma ya iş cok yoruyo benı evde nette gıttı esım gelmeden gıremıyorum artık nete oda gec gelıyo telden de cok agır oluyo sınır oluyorumm bu arada bende doktorumu degıstırdım bıtanemm ya bu sefer kı doktorum sankı daha ıyı gıbıme geldı cok konustu bnmle anlattı ama cok yakın cokta sert ve kustah gıbı bısey degısıktı neyse senınde ALLAH gonlune gore versin kuzumm inş. diledigin gibi olur hersey ALLAH hepimizin yardımcısı olsun yavrumm bende kesin karar verdim hazirana kadar hamileleik olmazsa aşılama yaptırıcaz inş. olurda gerek kalmaz aşılamaya...

canbonlarım bugün temizliğim bitti çok şükür:16:aslında bugün dinlencektim ama yarın annemler geliyomuş Allahtan halılarım kurudu eltimlerde allah razı olsun ben çağırmadan halimi görüp geldiler yardıma:32::32::32:
eşimle son olarakta markete çıktık anca oturabıldımki daha mutfağın tülleri asılcak :53::53:

bu arada o bahsettiğim doktorla eşimin teyzesi konuşmuş.numarasını verdi müsait olunca arasın demiş eşime teyzesi:53::53:
adamla konuştum anlat kızım dedi anlattım durumumu ..yapılanları doktor dialoglarını.yapılan bütün testlerin sonucuna varana kadar dinledi.:26:
en son kistlerin boyutlarını sordu söyledim şaşırarak nediyosun yapma dedi:30::30:
sonra hemen atlıyosun ankaraya yanıma geliyosun dedi.bi numara verdi istersen arayıp randevu alabılırsın dedi.istersen çarşamba günü teyzeninde bende randevusu var beraber gelırsınız dedi.ama çarşamba gelsen daha iyi olur dedi:53::53:
birde gelirken AMH diye bir test var onu yaptırıyorsun dedi:26:şimdi netten baktım bu test bi kan testiymiş.yumurta rezervini ,nezaman menopaza girebileceğini,çocuk düşüncesini hangi yaşa kadar ileri atabileceğini gösteriyormuş.bu salı için eşim uçak bileti alıyo ankara için.hayalotunuz gidiyor canbonlarım.valla yazarken garip bir duyguyla yazıyorum ağlamakta istiyorum sevınmekte boğazım düğümlü gibi derken ahanda ilk gözyaşım geldi bile:5::1:yarın annemler bende akşam gelebılırım anca.pazartesi günü alışverişe çıkıcam eğerki bu adam laporoskopi falan derse biliyorsunuzki yaptırma taraftırıyım fiyatta anlaşabılırsek eşim izin alıp gelicek yanıma.oyuzden ben her ihtimale karsı pazartesi günü pijama çamaşır vs.ihtiyaçlarımı alım:17:eşim muhtemelen yarın uçak biletimi alıcak oyuzden saatimi henüz bilemiyorum.pazartesi günü bu testi yaptırcam bide:31:işte bu şekil canbonlarım.içimde şuan çok karışık hisler var anlatamam eşimde olmıcak çünkü sadece kontrol olursam eğer en geç 2 güne dönerim canbonlarım.orada size yazma fırsatım olmayabilir.artık yarın girebilirsem yarın yada pazartesi akşamı görüşürüz kızçelerim:54::54::54:şimdi biraz yarım kalan işlerim var onları halldeim yıne gelmeye çalışırım inşallah:16::16:
bu arada anneme söyledim kadınla öğlen konuştuk size gelıcez dedi doktor işini naptın aramadımı dedi yok derken 3 saat sonrası doktor bana donus yaptı:1::1:
annem çok kötü oldu zaten doktordan korkan bi kadın hiç gitmemmi istemiyor:31:sakın amelıyat derse olma dedi.dedim anne olma diyosun ama dışımı görüyosunuz bana verdiği sıkıntılarda büyük sonuçta..zaten basit bişey uyutcaklar didim gülerek:9::9:oflaya oflaya yarın konuşuruz dedi kapadık ama biliyorumki yarın sabahtan akşama kadar aglıcak yanımda:50::50:işte benden haberler böyle canbonlarım.hakkımda ne hayırlısı ise o olsun dedim hep inşallah hayırlsıı böyledir:16:sizi seviyorum:54::54:

slm canım ancak şimdi girebildim bende elektirikler yoktu burada okudum yazdıklarını canım inş senin için hayırlı olur rabbim hakkında hayırlısını versin inş...bende bügün rüyamda kundak bebek gördüm gazını çıkarmaya uğraşıyordum bir garip oldum uyanınca ya...rabbim herkese nasip etsin inş..ameliyat falan olursa ola ki girmeden 11 kurayş suresi okumayı unutma canım...herkesi öptüm :54::54::54:

Keseerrrim nassin Canim... Kimsecikler yok galiba... Dun cam sil perde yika giremedim..bi gece baktim Colton..yazacak Ralston yoktu... Hayalottan hbr vat mi

Selammmm habibtelerim nasılsiniz bugün annemin 1.snesini 1hafta önce yaptık çok kötu bir gündü canim çok skkin doyasıya ağlamak istiyorum yarın esim geliyor onu da çok özledim herkes ne güzel gezmelerde biz bebisimizle İyiyiz hepinizi opuorum canlarim:54::54::54::54:

Keseerrrim nassin Canim... Kimsecikler yok galiba... Dun cam sil perde yika giremedim..bi gece baktim Colton..yazacak Ralston yoktu... Hayalottan hbr vat mi

iim kuzum yorgunum biraz sonunda temzliğim bitti mahfoldum kolumu kaldıramıyorum:)canım hayalotum dünden beri girmedi naptı ne etti valla bilemiyorum inşallah hayırlısıyla döner ve güzel haberlerle tabiki:)

Son düzenleme:
Selammmm habibtelerim nasılsiniz bugün annemin 1.snesini 1hafta önce yaptık çok kötu bir gündü canim çok skkin doyasıya ağlamak istiyorum yarın esim geliyor onu da çok özledim herkes ne güzel gezmelerde biz bebisimizle İyiyiz hepinizi opuorum canlarim:54::54::54::54:

canımmm dikkat et kendine ağlama üzülme hayırlısını dile mevladan:( bebeişine de ii bak teyzoşu yesin miniği bizlerde seni çoooook özledikkk

Datliiiii aglama bak gobişteki minnak da uzulurrr .. Rabbim sabir versin Canim... Bak eşin de geliyormusss... Sevinnn sekeriiimm

Sagol canlarım benim bebeğimi düşündüm anneannesinin yanından cennet gelen meleğim benim Allah sizlerde nasip etsin habibtelerim:16:

Alppin kuşummmm şükür kavusturanaaa.trde rahatın yerindedir inşallahhh teyzesinin kuzusu büyümüştür iyicee:nazar:
Üzülme bitanem anneciğin huzur içindedir emin ol.rabbim sana da bir kızçe yolluyor anneciğini onda yaşatacaksın inşallah.hem biz ninniler bulucaz masallar bulucaz daha kuzularımıza onları anlatıp büyütücez beraber
Ama içinden gelince ağla.arada patlamak lazım.ben de gecen gece ağlaya ağlaya uyumuşum.elimi karnıma koymuş mercimeğime dayısından bahsediyordum sonra kopmuşum zatennn:14:ama insan rahatlıyor tatlım seni de çok iyi anlıyorum.öpüyorum canım benimmmmm:16:

Canlarım günlerdir gelemiyorum aklım hep sizde ama hiç fırsatım olmuyo.bide yorgunluk uyku ve bulantı halleri beni benden aldı resmen.gerçi bu günüme şükürler olsun yinede.internete zaman bulamıyorum fazla.hepinizi çok öpüyorum ben iyiyim herkes ta iyidir inşallahhh:16:

ecehancım bitanem senden cok ozur dılerım cok morelım bozuldu suan cok sınırlıyım sonra konusuruz bıtanem cok ozur dılerım kusura bakma lutfen..

ben iyiyim canım hayırdır noldu canım özel degilse anlatabilirmisin.. yoksa farkında olmadan benmi bişey yaptım... neyse sinirin geçince yazarsın..canım sıkma canını ya:50:

tatlımallah gönllüne göere wersin bitanem ben hafta sonu giremiorum ewimde net yok yaklaşık 1saattir okumaya çalışıorum geri dönüp annende üzülesin ellerinden öpüorum bazen bişilerin sorumluluğnu alıp amly. olmak gerekir bi yakınımda hep başka bi hastalıktan yakınıodu ama olmak zorunda kaldı ve şimdi kafasını wuruo pata pat keske daha önce olsaydım die o yuzden gönlünüzü ferah tutun herşeyde wardır bi hayır yüzümüze gülsün yarabbim :1::1::1::nazar::nazar::1::1::1:
neka uzun yazmışım:9::9:çok pardon şimdi okumak zorunda kalcanız:1::1::1:
olur mu güzelim tek nefeste okudum walla :7::7::7::7::7: sabah çayımı içerken
günaydınlarrrrr... iyi haftalar herkesleree.. :21::21::52::52::49::49::40::40:
günaydın priorim günaydın kızçeler :51::51::51::51::51::51::51:

Son düzenleme:
kızlar hanginiz sormuştu bulamadım ama normal soğum sezaryen muhabbetimizde ewet ben çok korkuorum o yüzdn sezaryan istiodum ama normal doğum anne için çok faydalımış ya onuda istiorum ama itiraf ediorum korkuorum :25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::5::5::5::5::5::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Back
X