- Konu Sahibi medd_cezir
- #45.841
canbonlarım bugün temizliğim bitti çok şüküraslında bugün dinlencektim ama yarın annemler geliyomuş Allahtan halılarım kurudu eltimlerde allah razı olsun ben çağırmadan halimi görüp geldiler yardıma
eşimle son olarakta markete çıktık anca oturabıldımki daha mutfağın tülleri asılcak
bu arada o bahsettiğim doktorla eşimin teyzesi konuşmuş.numarasını verdi müsait olunca arasın demiş eşime teyzesi
bizde hemen aradık tabi görgüsüz misali
adamla konuştum anlat kızım dedi anlattım durumumu ..yapılanları doktor dialoglarını.yapılan bütün testlerin sonucuna varana kadar dinledi.:26:
en son kistlerin boyutlarını sordu söyledim şaşırarak nediyosun yapma dedi
evet dedim böyle böyle ...
sonra hemen atlıyosun ankaraya yanıma geliyosun dedi.bi numara verdi istersen arayıp randevu alabılırsın dedi.istersen çarşamba günü teyzeninde bende randevusu var beraber gelırsınız dedi.ama çarşamba gelsen daha iyi olur dedi
birde gelirken AMH diye bir test var onu yaptırıyorsun dedi:26:şimdi netten baktım bu test bi kan testiymiş.yumurta rezervini ,nezaman menopaza girebileceğini,çocuk düşüncesini hangi yaşa kadar ileri atabileceğini gösteriyormuş.bu salı için eşim uçak bileti alıyo ankara için.hayalotunuz gidiyor canbonlarım.valla yazarken garip bir duyguyla yazıyorum ağlamakta istiyorum sevınmekte boğazım düğümlü gibi derken ahanda ilk gözyaşım geldi bileyarın annemler bende akşam gelebılırım anca.pazartesi günü alışverişe çıkıcam eğerki bu adam laporoskopi falan derse biliyorsunuzki yaptırma taraftırıyım fiyatta anlaşabılırsek eşim izin alıp gelicek yanıma.oyuzden ben her ihtimale karsı pazartesi günü pijama çamaşır vs.ihtiyaçlarımı alım
eşim muhtemelen yarın uçak biletimi alıcak oyuzden saatimi henüz bilemiyorum.pazartesi günü bu testi yaptırcam bide
işte bu şekil canbonlarım.içimde şuan çok karışık hisler var anlatamam eşimde olmıcak çünkü sadece kontrol olursam eğer en geç 2 güne dönerim canbonlarım.orada size yazma fırsatım olmayabilir.artık yarın girebilirsem yarın yada pazartesi akşamı görüşürüz kızçelerim
şimdi biraz yarım kalan işlerim var onları halldeim yıne gelmeye çalışırım inşallah
bu arada anneme söyledim kadınla öğlen konuştuk size gelıcez dedi doktor işini naptın aramadımı dedi yok derken 3 saat sonrası doktor bana donus yaptı
annem çok kötü oldu zaten doktordan korkan bi kadın hiç gitmemmi istemiyorsakın amelıyat derse olma dedi.dedim anne olma diyosun ama dışımı görüyosunuz bana verdiği sıkıntılarda büyük sonuçta..zaten basit bişey uyutcaklar didim gülerek
oflaya oflaya yarın konuşuruz dedi kapadık ama biliyorumki yarın sabahtan akşama kadar aglıcak yanımda
işte benden haberler böyle canbonlarım.hakkımda ne hayırlısı ise o olsun dedim hep inşallah hayırlsıı böyledir
sizi seviyorum
![]()
tatlıımmm bende senı cok ozledımm kuzumm sorma ya iş cok yoruyo benı evde nette gıttı esım gelmeden gıremıyorum artık nete oda gec gelıyo telden de cok agır oluyo sınır oluyorumm bu arada bende doktorumu degıstırdım bıtanemm ya bu sefer kı doktorum sankı daha ıyı gıbıme geldı cok konustu bnmle anlattı ama cok yakın cokta sert ve kustah gıbı bısey degısıktı neyse senınde ALLAH gonlune gore versin kuzumm inş. diledigin gibi olur hersey ALLAH hepimizin yardımcısı olsun yavrumm bende kesin karar verdim hazirana kadar hamileleik olmazsa aşılama yaptırıcaz inş. olurda gerek kalmaz aşılamaya...