Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canbonlarım ben geldim:52::52::52::52:
geçmişten beğenerek geldim valla yorum yapamadım hepinize dularınız için teşekkür ederim allah razı olsun:16::16:
dün annemler gelemedi bana babanem hastalanmış şekeri düşmüş acil olarak biz gittik annemlere sabah 10 gibi :31:sabah kalktıgımdA mıde bulantısıyla uyandım dedim sanırım kırmızılar yolda:1:ordaykendende acıktım yıyemedım saat 5 tı kavaltı yaptık yedıgım bı tost:53:sonra babamlar sız eve donun kızım hastanede ısımız bellı olmaz dedı ıyı zaten durumu gerı dönerken ben bi fenalaş 3 aylık gıbı göbeğim çıktı birden:9:meğersem soğuk almışım salgın varmış motoru bozmuşum:17::17::1::1:sonram direk acile gittik serum taktılarda kendime geldim canbonlarım şimdik turp gibi olmasamda turpun yarısı kadar varım:52::52:
doktorun ıstedıgı testı yaptıramadım 15 günden once çıkmıyormuş bu test ve 80den başlıyo 150tlye kadar çıkıyo:51:2 güne sonuç çıkaran bi labarotuvarı aradık 150 Euro dedi:53::53:dedim sağolun kalsın:1::1:artık ankaraya gıdınce yaptırırım ıllakı yaptır derse:30::30:bu arada yarın 12 50 de uçak kalkıyo bıtaneler 1 45 te iniş gözüyor:10::10::10:seremcem gitceğim doktor Recai pabuççu diye bir adam netten baktığımda centrum tüp bebek merkezi diye çıkıyo:34:benden böyle bıtanelerim :54::54:

datlımmm hoşgeldinn... ben de merak ettim seni.. geldin sandım ankaralaraaa :40::40::40:

gel gel... bekliyoruzz...:52::52:

geçmiş olsun cnm.yani okadar halı yıkamaya olcağı buydu.neyse kendine dikkat et şekerim.haberlerini bekliyorum.gelişmelerden bizi haberdar et.inş.sonuç iyi olur.:54::54::54::54::54:
sağol balım :16::16:canım yok halı yıkamın bi etkisimidir bilmem ama çevremde 3 kişi bu şekilde oldu 1 haftada sanırım onlardan banamı geçti anlamadım:27::27:ama atlattım çok şükür:16:haber verırım esılam senın yumurtacıkları okudum hadı hayırlısı bakalım:16:
datlımmm hoşgeldinn... ben de merak ettim seni.. geldin sandım ankaralaraaa :40::40::40:

gel gel... bekliyoruzz...:52::52:

hoşbulduk priorim:46::46::46:yokk daha gelmedim yarın iniş yapıcam inşallah:52::52::52:

Bi ara işler yoğunlaştı yazzamadım esilam ben çiğnerim gugum senin yerinede sen relax ol yeter hayalotum walla ankaralardasın sandım bende neyse geçmiş olsun bakalım ama 1 haftadır ewi yedin sonunda serumuda yedin bi daha sana halı cam yok .... Ben de cumartsei öldüm bitiiim pazar kalkcam kalkamıorum hamlamışım tabi heryerim tutlmuş

Bi ara işler yoğunlaştı yazzamadım esilam ben çiğnerim gugum senin yerinede sen relax ol yeter hayalotum walla ankaralardasın sandım bende neyse geçmiş olsun bakalım ama 1 haftadır ewi yedin sonunda serumuda yedin bi daha sana halı cam yok .... Ben de cumartsei öldüm bitiiim pazar kalkcam kalkamıorum hamlamışım tabi heryerim tutlmuş

cnm bi mahsuru yoksa ne işinde çalışıyon.

SLM kızlar canlarım nasılsınızzz:16::16::16: sonunda yazabildim nasıl gidiyo baya deişiklikler olmuş:26::26:
haylotum umudum gurbetim keserim scorpim mecdezirim daha sayamadıklarımm inşş hepiniz iyisinizdirr yüzünüzden gülmek hiç eksik olmasınn canlarımm Rabbimm herşeyi gönlünüze göre versinnn(AMİNN)
:54::54::54::54::54:hepinizi çok özledimm ve çok seviyorumm:29::29::29::29::29::29:

SLM kızlar canlarım nasılsınızzz:16::16::16: sonunda yazabildim nasıl gidiyo baya deişiklikler olmuş:26::26:
haylotum umudum gurbetim keserim scorpim mecdezirim daha sayamadıklarımm inşş hepiniz iyisinizdirr yüzünüzden gülmek hiç eksik olmasınn canlarımm Rabbimm herşeyi gönlünüze göre versinnn(AMİNN)
:54::54::54::54::54:hepinizi çok özledimm ve çok seviyorumm:29::29::29::29::29::29:

canım biz iyiyiz asıl sen nasılsın?? yeğenimiz nasıl ayyy cinsyeti bellloldumu yaa merak ettm... canım bende geçen ay kimyasal yaşadm dualarım bu aya normal bir gebelk yaşamak inşllah...

yok tatlım yarın ordayım inşallah:27::27:valla beste kızçem bize temizlik yaramıyo:1::1:biz en iyisi yan gelip yatalım:9::9::9:seniseviyorum tatlım:54::54:

oyyyyy oyyyyyyyyy bitanelerin bitanesimi gelmiş benim tezoşumla:46::46::46::46::46::46:
nasılsın selencelkım hani benim teyzoşum belli olmadımı daha:52::52::nazar::nazar::emir_bebek:
iyiyim bitanem iyiyim kızlarda çok şükür iyiler:46::46::nazar:nezama doncen ya cokkkk ozledımm:16::16::16::16:
allaha emanet ol inşallah :16::16:öpüyorum bitanemmm:54::54::54::54:

selam hatunlar.. nassınız bakim..
bgün öğlen gelebildik evimize, enistenizin bi işi çıkdıydı..
ben ise dün aksamdan gelen adetim gece itibariyle tam gelmiş..
bu sabahdan beri de karın ağrısı çekiyorum ..
aslında yarın olmam gerekiyordu..işte üzüntü, sıkıntı derken, böyle öne kayabiliyor bende ..
olacağı belliydi ama işte, ben bu günlerimi sonuç alma günüme yaklasıyşorum düsüncesi olmadığı için bu kez cnm baska türlü yandı..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, herkesin halini birtek O görüyor ..

geçmis sayfalardan biraz okudumy, biraz göz gezdirdim.. beğen yaptım ama suan birsey yazamıyorum..belim de ağrıyor, karnım yani kasık ağrılarım desen arada sırada ben burdayım diyor.. benden böyle canbonlar :29:

selam hatunlar.. nassınız bakim..
bgün öğlen gelebildik evimize, enistenizin bi işi çıkdıydı..
ben ise dün aksamdan gelen adetim gece itibariyle tam gelmiş..
bu sabahdan beri de karın ağrısı çekiyorum ..
aslında yarın olmam gerekiyordu..işte üzüntü, sıkıntı derken, böyle öne kayabiliyor bende ..
olacağı belliydi ama işte, ben bu günlerimi sonuç alma günüme yaklasıyşorum düsüncesi olmadığı için bu kez cnm baska türlü yandı..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, herkesin halini birtek O görüyor ..

geçmis sayfalardan biraz okudumy, biraz göz gezdirdim.. beğen yaptım ama suan birsey yazamıyorum..belim de ağrıyor, karnım yani kasık ağrılarım desen arada sırada ben burdayım diyor.. benden böyle canbonlar :29:

geçmiş olsun gonzalezim hayırlısı olsun rabbım buyuktur :29::29:

$564632_10151332033807676_2101654083_n.webp hayalotumun 10 uzları bulunduuu :52::52::52:

bebeleri koyacam derken, kendi oturamamış garibim :9:

Son düzenleme:
Back
X