- Konu Sahibi medd_cezir
- #45.881
İyiyim cnm.sen nasılsın napıyosun.
iyi canım nolsun... çalışıyorum.. sürekli bakamıyorum buraya da

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim cnm.sen nasılsın napıyosun.
canbonlarım ben geldim
geçmişten beğenerek geldim valla yorum yapamadım hepinize dularınız için teşekkür ederim allah razı olsun
dün annemler gelemedi bana babanem hastalanmış şekeri düşmüş acil olarak biz gittik annemlere sabah 10 gibisabah kalktıgımdA mıde bulantısıyla uyandım dedim sanırım kırmızılar yolda
ordaykendende acıktım yıyemedım saat 5 tı kavaltı yaptık yedıgım bı tost
sonra babamlar sız eve donun kızım hastanede ısımız bellı olmaz dedı ıyı zaten durumu gerı dönerken ben bi fenalaş 3 aylık gıbı göbeğim çıktı birden
meğersem soğuk almışım salgın varmış motoru bozmuşum
sonram direk acile gittik serum taktılarda kendime geldim canbonlarım şimdik turp gibi olmasamda turpun yarısı kadar varım
doktorun ıstedıgı testı yaptıramadım 15 günden once çıkmıyormuş bu test ve 80den başlıyo 150tlye kadar çıkıyo2 güne sonuç çıkaran bi labarotuvarı aradık 150 Euro dedi
dedim sağolun kalsın
artık ankaraya gıdınce yaptırırım ıllakı yaptır derse
bu arada yarın 12 50 de uçak kalkıyo bıtaneler 1 45 te iniş gözüyor
seremcem gitceğim doktor Recai pabuççu diye bir adam netten baktığımda centrum tüp bebek merkezi diye çıkıyo
benden böyle bıtanelerim
![]()
sağol balımgeçmiş olsun cnm.yani okadar halı yıkamaya olcağı buydu.neyse kendine dikkat et şekerim.haberlerini bekliyorum.gelişmelerden bizi haberdar et.inş.sonuç iyi olur.![]()
datlımmm hoşgeldinn... ben de merak ettim seni.. geldin sandım ankaralaraaa
gel gel... bekliyoruzz...![]()
Bi ara işler yoğunlaştı yazzamadım esilam ben çiğnerim gugum senin yerinede sen relax ol yeter hayalotum walla ankaralardasın sandım bende neyse geçmiş olsun bakalım ama 1 haftadır ewi yedin sonunda serumuda yedin bi daha sana halı cam yok .... Ben de cumartsei öldüm bitiiim pazar kalkcam kalkamıorum hamlamışım tabi heryerim tutlmuş
SLM kızlar canlarım nasılsınızzzsonunda yazabildim nasıl gidiyo baya deişiklikler olmuş:26::26:
haylotum umudum gurbetim keserim scorpim mecdezirim daha sayamadıklarımm inşş hepiniz iyisinizdirr yüzünüzden gülmek hiç eksik olmasınn canlarımm Rabbimm herşeyi gönlünüze göre versinnn(AMİNN)hepinizi çok özledimm ve çok seviyorumm
![]()
yok tatlım yarın ordayım inşallahBi ara işler yoğunlaştı yazzamadım esilam ben çiğnerim gugum senin yerinede sen relax ol yeter hayalotum walla ankaralardasın sandım bende neyse geçmiş olsun bakalım ama 1 haftadır ewi yedin sonunda serumuda yedin bi daha sana halı cam yok .... Ben de cumartsei öldüm bitiiim pazar kalkcam kalkamıorum hamlamışım tabi heryerim tutlmuş
SLM kızlar canlarım nasılsınızzzsonunda yazabildim nasıl gidiyo baya deişiklikler olmuş:26::26:
haylotum umudum gurbetim keserim scorpim mecdezirim daha sayamadıklarımm inşş hepiniz iyisinizdirr yüzünüzden gülmek hiç eksik olmasınn canlarımm Rabbimm herşeyi gönlünüze göre versinnn(AMİNN)hepinizi çok özledimm ve çok seviyorumm
![]()
selam hatunlar.. nassınız bakim..
bgün öğlen gelebildik evimize, enistenizin bi işi çıkdıydı..
ben ise dün aksamdan gelen adetim gece itibariyle tam gelmiş..
bu sabahdan beri de karın ağrısı çekiyorum ..
aslında yarın olmam gerekiyordu..işte üzüntü, sıkıntı derken, böyle öne kayabiliyor bende ..
olacağı belliydi ama işte, ben bu günlerimi sonuç alma günüme yaklasıyşorum düsüncesi olmadığı için bu kez cnm baska türlü yandı..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, herkesin halini birtek O görüyor ..
geçmis sayfalardan biraz okudumy, biraz göz gezdirdim.. beğen yaptım ama suan birsey yazamıyorum..belim de ağrıyor, karnım yani kasık ağrılarım desen arada sırada ben burdayım diyor.. benden böyle canbonlar![]()
gonzalezim hoşgeldin![]()
saol kusum, ikimiz aynı anda yazmışız ama sen yine beni geçmişinnve itiraf ediyorum ben yaşlanmışım, gonzalezlik ünvanını ben sana devredem en iyisi =))
yok gaymaklı gonzalezim gonzalezlik sana yakışır ben bal olarak kalım![]()