Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

fatoli canim benim sen sebepsiz demistin demi..yaw oda zor cünkü bisey yapamiyosun...peki doktorlar bisey önerdimi hic...

fatoli canim benim sen sebepsiz demistin demi..yaw oda zor cünkü bisey yapamiyosun...peki doktorlar bisey önerdimi hic...

ewet canım sebebi bilinmeyince daha zor,bazı zamanlar kafayı yicek hale
geliyordum niye olmuyor diye ama herşeyin bir zamanı olduğunu öğrendim
ve ne zaman hayırlıysa rabbim o zaman nasip etsin diyorum ve bekliyorum
dr lar aşılama önerdi onu da geçen ay denedik tutmadı

anladim canim benim..rabbim hepimizi imtihandan geciriyo...insaallah basariyla geceriz sinavimizi ve yavrularimiza kavusuruz....

Almadim yasakhayalim rossmandakini almayi dusundum ama 5 tane var icinde kafami karistirti ve netten siparis versem ne zaman gelicek benim elime :26:

Yada paraya kiyip alicam clearblue

loorim o ucuz ama iste sana yetecekmi bilmiyorumki...ama netteki bolca iki ay bilem yeter..iyice bi düsün.....bence eline 3.4 günde gecer..dahada cabukta gelebilir....

loorim o ucuz ama iste sana yetecekmi bilmiyorumki...ama netteki bolca iki ay bilem yeter..iyice bi düsün.....bence eline 3.4 günde gecer..dahada cabukta gelebilir....

Yasakhayal ben icinde 5 tane olani aliyim 2 gun sonra yapmaya basliyim nasil sence bu arada da devam ediyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…