- 7 Eylül 2013
- 3.515
- 1.087
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #55.561
olabilir canımm yaa doktora gittin mi hayalotumm
inşallah canım. benim adetim dün bitti. adetim 33 gün sürüyor. internetteki hesaplamalara göre 21 i yumurtlama günümmüş ama bana çok geç gibi geldi. şimdiden başlasak mı acaba çalışmaya. bide canım sen şeyi biliyo musun. öesela yumurtlama günüm 21 i diyelim. ondan iki gün önce iki gün sonra da tutma ihtimali var mı acaba
yok daha tetenoz aşımı bıle vurdurmaya gıdemedım ki:26:yarın aşıyı vurdurucam aç karın falan farkedıyomu ngasgım:26:
doktora buyuk ultrosan ıcın cumartesı gıdıcektık ama annemlere gecıcem cumadan oyuzden haftaya salı gününe kaldı cok telaş yapıyorum onuda :18:
merhabalar ben aranızda yeniyim adım dilek yaklaşık bir yıldır bebiş istiyoruz ama malesef olmuyo ilk doktora gittiğimde prolaktinim yüksekti onu düzene soktular fakat gene olmadı şimdi geçen ay klomen we çatlatma iğnesi kullandım o müjdeli haberi bekleerken hüsrana uğradım adet oldum dün beklemek çok zor geliyo böyle hiç bşiey yapamamak daha zor etrafımdaki insanlara bişey söyleyemememde cabası bitek eşim we ailem biliyo bu durumu bu ayda sanırım rahim filmi çekilcem doktorum beni arıcak bgün ondanda çok korkuyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar benim durumumda olan war mı içinizde
inşallah canım. benim adetim dün bitti. adetim 33 gün sürüyor. internetteki hesaplamalara göre 21 i yumurtlama günümmüş ama bana çok geç gibi geldi. şimdiden başlasak mı acaba çalışmaya. bide canım sen şeyi biliyo musun. öesela yumurtlama günüm 21 i diyelim. ondan iki gün önce iki gün sonra da tutma ihtimali var mı acaba
bazen nette yanılıyo mesela ben doktora gıtmıstım karar verdiğim zaman.. bana adetin 1. gununden ıtıbaren 14 gün sayıyosun o gun tarıhın oluyo mesela benım 28 gunde 1 suruyo ve yumyum benım tarıhım ayın 14 u ama bu hafta başladık çalışmalara 2-3 gün kala başalasanda umıt vardır bence... bence denemelisin....
yok canım farketmiyorr aç tok...valla doktoru yeni değiştirdiğim için bir şey demedi bana kan uyuşmazlığı için her ay tahlil yaptır dedi bende bir iki gün içinde giderim artık ...zamanda ne çabuk geçti 5 aylık oldular bile kaldı 4 ayy
neden telaş yapıyosun canım yarım saat falan sürüyormuş bebeğini rahat rahat izlersin
kuzum benim hayırlısı olsun üzme kendını bukadar.bu arada hoşgeldıon aramıza dılekçimbi yandan şanslısın canım klomeni ve çatlatma iğnesini 2-3 kez denemeden başka aşamaya geçmiyor doktorlar.sen direk rahim filmine kadar gelmişin.vardır bundada bi hayır.her yeni bi tedavi seçeneği meliğine 1 adım daha yaklaşmak gerektır.oyuzden sabırlı ol .inşallah filminde temiz çıkar ve kendılıgınden gelır bebeğin
anladım imdiki doktor nasıl kızçem içine sindimikızçem telaş değilde korkuyorum bişey çıkıcak diye.şunuda hayırlısıyla atlatsaydım
amin inaşallah hepimizin öyle olur çok korkuyorum rahim filmindende bazı kşiler çok acımıyo diyo bazısıda çok zor diyo buda haliyle korkutuyo bakalım artık hakkımızda hayırlısı biran önce umarım hepimiz hamiş oluruz canım
yok canımm ya ama fazla bir seçme sansım yok burası küçük şehir olduğu için bulunduğum yerde 3 tane özel hastahane var birinde randevu sıra problemi oldu işte devlet zaten yoğun olduğu için iyi muayne etmiyor bakalım bu nasıl olacak hç bilmiyorumm ...
inşallah bir sorun çıkmaz canımm içini ferah tut allah büyük sağlıklı sıhhatlidir inşallahh
slmm kızlarrr nasılsın hayalotumm bugün pek gelen giden yok galiba bir ara girdim kimsecikler yoktu yazmadan çıktımm bende ...burnumda bir tıkanıklık var kuruyo sürekli boğazım falan inşallah grip olmam yaa
canım bi ara habıbteyle aynı doktora gıdıyordunuz dıme ona neden devam etmıyosun beklettıklerı içinmiydi unuttum şimdi:26:zamanla alışırsın inşallah
kuşummm çook geçmişler olsunn dikkat et kendneee... hasta olmaa..yat güselcee dinlen..
anladım imdiki doktor nasıl kızçem içine sindimikızçem telaş değilde korkuyorum bişey çıkıcak diye.şunuda hayırlısıyla atlatsaydım
evet canım aynı doktora gidiyorduk ama işte orada çalışan asistanlar tanıdıklarını falan sıraya geçiyorlar randevulu hastaları bekletiyorlar benim sıramın üstüne 5 kişi aldılar ve beni almadınız dediğimde randevuluları beklitiyoruz diyolar yada 5 doğum oldu o yüzden falan gibi hep aynı hikayeleri söylüyorlar canım bu yüzden gitmedim kısacası paramla rezil oldum yoksa beklemek sorun değil çok haksızlık yapılıyorr o yüzden gitmedim bir daha
evet canım senin 28 günde bir oluyorsa 14. güne denk gelir. ama benim uzun sürdüğü için daha ileri tarih oluyor. neyse deneyelim bakalım biz elimizden geleni yapıcaz Allahım bize de nasip etsin sağlıklı evlatlar
doğru şimdi hatırladım.burdada öyle çok iyi bi doktor var ama sırası çok.şuan beklemek mesele değil ama karnım burnumda olduğum zaman beklıyememkı.üstelik çokm kalabalık ve doktor sureklı doğumda.şimdiki doktorda ıyı drecede bakalım önemlı olan sağlıklı dogum
aminn canım.herkesin ağrı eşiği farklı tabi yaşamadan bilemeyiz.ama eğer çok korkuyorsan aneztesi altında çektirebilirsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?