Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

amin inşallah o gunlerırde görürüz kızçemm

selammmmm kizlar nasilsiniz biz kizimla iyiyizzzzz kabuzlik sorunumuz vardi 1 haftadir sonunda cikarabildi kizim uyku duzene girmedi uykusuxmmm bszen uyuyor geceleri

selammmmm kizlar nasilsiniz biz kizimla iyiyizzzzz kabuzlik sorunumuz vardi 1 haftadir sonunda cikarabildi kizim uyku duzene girmedi uykusuxmmm bszen uyuyor geceleri

kızçeme kıyamam ben yazık ya hakiki sıvı yağ ile karnına bol bol masaj yap habıbtem rahaytlatır:26:bende kabızım çok kötüyümmm kasılıyorum artıkkaahhh ben dayanamıyorum o yavru napsın kıyamam
uykusu yavaş yavaş düzene gırer canbnum sen nasılsın ıyımısıngıttınızmı arabıstanlara

Son düzenleme:
amın kızçem amınn

hoşgeldınnnnnnnnnn
hosbuldum balım nasılsın
kuzummm hoşgeldinn nasılsınnn
saol tatlım sen nasılsın nasıl gıdıyo hamıslık

kıyamam kuzum benım bendede var kabızlıkcok kotu bısey uyuma bosver canı saolsun bızdede olur o uyuyamadıgımız geceler ınsallah tabı sadece emzırmeye kalkalım hasta falan olmasın yada sımarıklıktan aglamasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…