Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

slmm kızlarrr nasılsın hayalotumm bugün pek gelen giden yok galiba bir ara girdim kimsecikler yoktu yazmadan çıktımm bende ...burnumda bir tıkanıklık var kuruyo sürekli boğazım falan inşallah grip olmam yaa

slmm kızlarrr nasılsın hayalotumm bugün pek gelen giden yok galiba bir ara girdim kimsecikler yoktu yazmadan çıktımm bende ...burnumda bir tıkanıklık var kuruyo sürekli boğazım falan inşallah grip olmam yaa

yok kızçem kimsecikler gelmiyor bugun:26:limon sık biraz 2-3 yudum iç canım boğazlara iyi gelıyo ben öyle olunca dırek lımon ıcıyorum

nasıl gidiyor denemeler kendinden bahsetsene biraz. burda herkes çok tecrübeli, sende benim gibi yeni evlisin ya merak ettim :)

burdan öğrenceğm çoookkk şey varrr... malum yeniyiizzz.... bu cumartesi yumyum zamanım gelcek bizde aynen devam ediyoruzz bakalım hayırlsı... inş. bu sefer kırmızılara sol çekerizzzz.....

burdan öğrenceğm çoookkk şey varrr... malum yeniyiizzz.... bu cumartesi yumyum zamanım gelcek bizde aynen devam ediyoruzz bakalım hayırlsı... inş. bu sefer kırmızılara sol çekerizzzz.....

inşallah canım. benim adetim dün bitti. adetim 33 gün sürüyor. internetteki hesaplamalara göre 21 i yumurtlama günümmüş ama bana çok geç gibi geldi. şimdiden başlasak mı acaba çalışmaya. bide canım sen şeyi biliyo musun. öesela yumurtlama günüm 21 i diyelim. ondan iki gün önce iki gün sonra da tutma ihtimali var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…