Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Beni yanlış anlayacağınızı düşünmemiştim ki yanlış anlaşılacak bişey dediğimi de zannetmiyorum bitanemm... Sadece bir şey sordum size, dedim ki önceden burda toplanıyorduk şimdi neden ayrıldınız? Başka topiklerde ne geziyordunuz diye bir şey demedim kii başka topiklere zaman zaman ben de takılıyorum.. Lütfen yazdıklarımı tekrar okur musun bitanem...

Medcezirim hosgeldin sikinti yok yinede buradayiz az once yasakhayalde buradaydi yine gelicek hem fikiriz yani.. kimse kimseyi kisitlayamaz herkes ozgur gezer yazar buna kimse bisey demiyo zaten burayida seviyoruz ben sahsim adina konusuyorum No problem

VALLA ben suan hic birsey anlamis degilim olay olmus heralde bende duymamisim yaa

CANIM benim cocuklar benim yanimda kaynanamlar gelrse onlara veririm cocuklarini ben de kendi mekanim da rahatca calisirim ama simdi calisamiyorum

Kizz benim cocuklar diyo yanlis anlamayin hee laylanin cocugu yook kaynanasinin cocuklari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…