- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #5.521
Bu ise bir el atman lazim artik canimm bul bi care dedigim gibi keci boynuzu pekmez
SENIN ISIN VARMI bu gece
Olmazmi bebegim yumurtlama gunlerim basladi benimm
hmm iyi sen devam et kesin bu ay tutacakdir sekerim
Ay Allahimm hadi insallahhhh
Ay Allahimm hadi insallahhhh
EEE O Kadar calismadan sonra tutmazsa olmaz:76:
Kiz daha yeni basladi calismalar.. Olurda buraya kocaman yazarimmmm bagira bagira
atışma şu gümüşün bi lafına umudum kızmış gümüş kendini savunmuş umudumda kendini savunmuş.sonra loorim gelmiş konuyu anlamamış umudum sen anladın yazmış medd cezırım gelmiş başka topiklerde bulunma amacımızı sormuş daha sonra umudum meddcezirime katılmış sen ve loorimde kendinizi savunmuş özgür olduğunuzu söylemişiniz.kafa çok karıştıbenim ya:44:
Beni yanlış anlayacağınızı düşünmemiştim ki yanlış anlaşılacak bişey dediğimi de zannetmiyorum bitanemm... Sadece bir şey sordum size, dedim ki önceden burda toplanıyorduk şimdi neden ayrıldınız? Başka topiklerde ne geziyordunuz diye bir şey demedim kii başka topiklere zaman zaman ben de takılıyorum.. Lütfen yazdıklarımı tekrar okur musun bitanem...
Beni yanlış anlayacağınızı düşünmemiştim ki yanlış anlaşılacak bişey dediğimi de zannetmiyorum bitanemm... Sadece bir şey sordum size, dedim ki önceden burda toplanıyorduk şimdi neden ayrıldınız? Başka topiklerde ne geziyordunuz diye bir şey demedim kii başka topiklere zaman zaman ben de takılıyorum.. Lütfen yazdıklarımı tekrar okur musun bitanem...
HADI insallah allah sesini duysunSEN den sonrada ben olurun insallah
Insallah layla ne guzel bisey olur varyyaaaa
Harekete gec biran once
tmm canim bi kaynanamlar gelsin allahin izniyle 12 ci aya kadar güzel haberlar duyariz
Kaynananlarla ne alakasi var canim :26:
CANIM benim cocuklar benim yanimda kaynanamlar gelrse onlara veririm cocuklarini ben de kendi mekanim da rahatca calisirim ama simdi calisamiyorum
CANIM benim cocuklar benim yanimda kaynanamlar gelrse onlara veririm cocuklarini ben de kendi mekanim da rahatca calisirim ama simdi calisamiyorum
Kizz benim cocuklar diyo yanlis anlamayin hee laylanin cocugu yookkaynanasinin cocuklari
loori yaa bu avatara nasil resim yükleniyo bana söylesene sana zahmet:2:
Bunu suanda anlatamam layla benimde kafam karisik ama hallederiz anladin sen telden giriyosun pc den girmek gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?