Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Teşekkür ederim priorun dmeek dogum c.tesi.. Zaman çabuk geçiyor, bir nefeste kurtulursun ins. Normal doğum mu, sezeryan mı ? Bebisimizin ismi ne olcak annesii :))

Canım evet vallahi dün gibi hamile kaldığımı öğrenmem ... Sezeryan cnm ..şeker çıktı bende ..o yüzden.. Yağış geliyor teyzoşu..

priorim maşallah doğum gelmiş. daha dün gibi hamileyim dediğin zaman Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bi avazda doğsun kuzucuk inşallah

Geldi kuzum geldi.. Nerede varsa tüm hamişler Sağlıkla kucağına alsın bebeklerini.. Rabbim isteyen herkese versin tez zamanda hayırlı evlatlar ... Âmin.

amannnnnn inanmiorum bu hamislik beni cok duygusal yapti.....allahhh yasasin yaaa tebrik ederim canim.....

Meraba arkadaşlar ben habibe yeni üye oldu bende 3 yıldır evliym hiç korunmadık ama hamile kalamadım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Priorim hayırlısı kuzum vardır sezaryen olmasinda da bir hayir. Ailede sekeri olan var mıydı? Zoru atlatmisssin kuzum bebisini de ins sağlıcakla kucağına alırsan seker meker unutursun gider :) bebis yağış mı yağız mı
canımm çokm sevindim valla ne güzel bir haber sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah...
Teşekkür ederim keserim darısı basiniza olsun inssssss hen de en ikizinden
Ayyy inş teyzesi ♥
Darısı da başınıza olsun kuzum. Isim isim dua ediyorum özellikle
Esin için çok geçmiş olsun bitanem ins en hayırlısı neyse o yönde karar alırsınız
Senin ki uzun protokol dedikleri sey herhalde di mi kuzum, ayy hadi bakalım hayırlısı. Ins güzel haberlerini alırız bitanem

Hakikaten öyle bitanem kendimi çok çok kötü hissediyordum hayattan kopmustun.cevremdeki herkes cok degistigimi söylüyordu. Ama Rabbim öyle bi mucize verdi ki çektiğim bütün sıkıntılar uçtu gitti
Canim kafaya takma diyorum ama bunu yadamis biri olarak mümkün olmadığının da farkındayım. Ama seni mutlu eden ne varsa onunla uğraşmaya bak. Havalar da düzeldi eşinle çık dolaş. Baharın keyfini çıkar. Bebeğinin hatta bebeklerinin seninle olacağına inan.inanmadan olmaz kuzum inanarak dua et. Pcosu da unut, , eşinin sperm degerlerini de.... tüp bebekte önemli degil ki bunlar. Kaliteli yumurtalarin olsun, esinin 1 tane saglam spermi de olsa yetiyo.zaten yumurtayı 1 sperm döllüyor. Bi de benden sana tavsiye tüp bebek olayini en yakınların dışında sakın kimseyle paylaşma.sakin bu diyorum kuzum sakın. Insanlar tüp bebeği farklı bişey sanaıp abuk subuk konusup canını sikarlar. Benim kayınvalidemler ve annemler dışında kimse bilmiyo. En yakin arkadaşlarım da dahil. Herkes doğal yolla oldu saniyo. Bunun avantajını cok gördüm bence sen de öyle yap. Daha çoook onerim olacak sana, ins senin bebislerin de koncsk göbüşüneeeee

Nerdesin şekerim Çınarım bırakmıyo seni di
İkizler geliyoooooo teyzesi ♥

Yağız
Kuzum tablet otomatik seçip atmış

Evet Cnm uzun protokol ama farki ne biliyormusun? Ben anlamadim .

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

slm kızlar uzun bir aradan sonra buradayım doğduk doğalı hastahanelerdeyiz bebğim bronşit oldu 8 gün kalmıştık hastahanede doktor kalp hastası olduğu için çabuk hastalanır iyileşmesi zaman alır dedi ne yaplım bizimde imtihanımız böyle imiş şu anlık öksürüğümüz var inşallah iyi oluruz

meddimmmmmmm çok sevindimmm maşallah 2 sini birden sağlıkla büyütürsün inşallahhh

priorimmm doğum zamanı gelmişşşş ne çabuk geçiyor günlerrr yaa hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin canımm...nasıl heyecan var mı o karnında tekme atan miniği kollarına alacaksın

sernesim gülbisim karamım sizler nasılısnız hayalotum fırsat bulumıyor çınardan galiba allah yardımcmız olsun benimki de durmuyor şu an uyuduğu için burdayım gurbetkızım sen nasılsın

karam canım nerelerdesin sen umarım güzel haberler verirrsin sende canım benm
valla canım pek girmiyorum nete. kafam bulanmasın diye. tüp bebek olcak bakalım kafam çok bulanık. Amin inş. banada güzel haberlerle gelmek nasip olur...

amin canımmm aminnnn

takmamak elde değil canım beni en iyi sen anlarsın eşim bu aralar çok yoğun çalışıyo sürekli mesaide adamada bişey diyemiyorum para lazım diye... kafam dağılsın diye el işlerine başladım hiç yapmadığım şeyi yapıyorum seccade işliyorum karman çorman bi örnek eşim deli işi diyooo arıyo napıyosun diye deli işi yapıyorum diyorum biz elimizden geleni yaptık hastalıkta Allahtan canım gerisi Rabbime kaldı dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden ama inanıyorum inşallah gelcek meleklerimde bana. eşime seni anlatıyosum bugün dedeim meğer ikizmiş diye o da çok sevindi en güzeli inş. bizimde ikiz olur diyo
tedavi sürecini kimseye söylemeyecektim dediğin gibi insanlar sanki başkasından hamile kalmışın robot doğuracakmışız gibi bakıp abuk subuk konuşuyo. ama sanırım bu işlemde dinlenmek yatmak çok önemli bizimde akrabanın düğünü var mecbur kayınvalidemlere söyledim sıkı sıkı tembih ettim sakın kimseye söylemeyeceksiniz diye. bi benim bide eşimin ailesi biliyo...
önerilerine ihtiyacım var canımmm. inşallah güzel haberler vermek banada nasip olur burada. bol bol dua edin banada

canım Rabbim dermansız dertlerle sınamasın inş. kuzun tez vakitte iyi olcak...
çok şükür iyiyim canım aynen devam bende değişen bişey yok

Canım çokgeçmiş olsun.... En kısa sürede şifa bulun inşallah..

Ben de heyecan yok kuzum.. Ama babamız çok heyecanlı

canbonlarım kuzularım uzun bı suredır gelemedıgım ıcın kusuruma bakmayın.çınar beyle ugrasıyoırum ve acayıp mısafır trafıgı v ar.tam mevlütü atlattım bıttı rahatladım derken hersey tersıne dondu.çınar ıyıce uykuları terkettı gece duymadıgım bıle oldu malesefçok şükür şimdi şimdi gazı ve uykuları duzene gırıyorbu arada yaklasık 4-5 gundur cınarla doktorlARDAYIZ PİPİMİZ YUZUNDEN.İLTİHAP OLMUŞ SUNNET DEDILER BEYNim okadar dolukı nereye yetısecegımı bılmıyorum inanın.birazda ailevi probler var aksi gibi eşimle.hala oturtamadık bazı şeyleri oyuzden sureklı tartısma içöindeyız.yazının bırazı buyuk harf olmus kusura bakmayın ınanın bastan yazcak zamanda yokeve tıkılı kaldım bıyerede cıkamıyorum ama totoyu yere serıp oturamıyorumda ıste boyle karısıgımıyısınızdır ıns hepınız çokk çokk özledimmmm sizleriii

meddimmm kuzum gözümüz aydın demek iki küçük afacan heeeozaman sen 2 kat uyu hatta yataktan hiç kalkma allahım hayırlı evlat etsın ıns nasıl mutlu guzel bıhaber buya oyyy balımmm
keserım sernesım gurbetkızçem karamım kzıçelerim sızlerde en kısa zamanda bu duyguyu tadın ıns dualarım sızlerle sakın unutmayın ınanıyorum yakın zamanda sızde tadıcaksınız.
hamıslerım prıorım beste kızçem nasıl dogumlar nezmana artık
ngasgım mınık fındıgım nasıl buyudumu kuzum ya sen nasılsın cok özledım sızı

Allah razı olsun cnm benim :)))

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

inşallah canım herşeyin hayırlısı olsun ne kadarlık oldunuz
çok geçmiş olsun canım iyi olur inşallah Rabbim hayırlı şifalar versin inşallah

29 Mart Cumartesi günü canım ... Dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…