Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

benn geldimmm geçen perşembeden beri yokum bebeğmii kalp doktoruna götürdüm küçük delikliri kapanmış ama büyügü duruyor ve ameliyatsız kapanmaz dedi rabbim hayırlısını versin ....

rabbim somada ölenlerin ailelerine sabır güç kuvvet versin çok zorrr takdiri ilahiii hç kimse nerde öleceğini bilemez herkesin canıbir vesiliyle alınır biri kazada diğeri hastalıkda öbürü patlamada bunlara bir suçlu mu aramak lazım ömürleri o kadarmış geride kalanlar için çok zor izledikçe ağladım rabbil yardımcıları olsunnn...

Canım hoşgeldin miniğinin kalbindeki küçük deliklerinin kapanması sevindirici inşallah ameliyatınızda hayırlısıyla olur iyileşir peki ameliyatı ne zaman olması gerekiyormuş?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar yarın sabah transferim var inşallah dualarınızı bekliyorum 3.gun embriyosu bebişlerimi alıp geleceğim inşallah dua edin sıkı sıkı tutunsun yavrularım annesine tekmi çiftmi konulacak belli değil yarın belli olacak

Canım Allah yardımcın olsun demek tüp yaptırıyosun hayırlısı olsun canım bizi haberdar et

hadi hayırlısı canm benim dualarım seninle

sernesim canm toparlandınmı nasıl oldun..ah anlamazmıyım hiç canm benim çok zor canm çok inş sende bir bakmışşın gelmiş bebeğin çok dua ediyorumm

gecmiş olsn canım inş o da hallolur Rabbim şifa versin kuzucuğuna..

sernesim canm toparlandınmı nasıl oldun..ah anlamazmıyım hiç canm benim çok zor canm çok inş sende bir bakmışşın gelmiş bebeğin çok dua ediyorumm

Canım bnm cok saol bizi bi tek biz anlarız.buaralar cok fazla duygusalım sureklı ağlamaklıyımdurduramıyorum kendımı malesef

hoşbulduk canım 1 yaşından önce olacak duruma göre canım dktorlar ne zaman derse

Sende haklısın sernesim aglamamak elde deil agla acil ama dua ederek agla sabret.stres yapma sakn.hersey düzelecek inş.
saol canım benım bat bugun bakalım nolcak gelcek gıbı ama işte bi umut yınede beklıyorum her ay
Kızlar bebişlerimi aldım geldim 2 tane transfer edildi dua edin tutunsunlar 😊

oyyy maşallah kızcem hadı hayırlısı olsun ınsallah tutunurlar ınanıyorum olcak ınsAllah

kızlar yine hastahandeydikk kalbi delik olduğu için çabuk enfeksiyon kapıyor küçücük bir öksürüğü vardı hemen götürdüm ama zatürebaşlangıcı dedi doktor iğne antibiyotik verdi geçmezse hastahaneye yatacağız artık kaldıramıyorum rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemesin üstüne

Canım benim çok geçmiş olsun kiyamam brn kuzucuga Rabbim acil şifalar versin inş (

Sernesim ve alpinim arasında bir tartışma geçmiş. Konuyu tekrar acmak istemezdim ama düşüncelerimi soylemeden de geçemeyeceğim.
Yaşanan bu olay KESİNLİKLE IHMALLER ZINCIRI.. Bu kadar canın gitmesi kesinlikle tesaduf kader gibi kelimelerle ifade edilemez. Dünyanın hicbir ülkesinde maden ocaklari ozellestirilmemistir Türkiye dışında! 3 aydir icin icin yanan sinyaller veren bi ocakta goreve devam da edilmemistir TÜRKİYE DIŞINDA! Bm ye uye oolduğu halde ILO daki maden Ocakları maddesinni imzalamayan biuülke daha yok TÜRKİYE DISINDA! Bunca insanin ölümünü kader diye nitelendiren bi basbakan da olmamıştır TÜRKİYE DISINDA!
Psikologlarin onca uyarisina ragmen o insanlarin psikolojisini dusunmeyip tekmeleyen tokatlayan da olmamistir! Uluderede teroristlerin ölümünden sonra gidip aglayan sizlayan basbakan esleri ve bbakanları, neden somada hayatını kaybeden o nasumlatin yanında olmadi! Eee ne de olsa bu da Türkiye ye özgü degil mi?
Kimse kusura bakmasin herkesin fikrine saygim var ama gerçekler bunlar!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…