- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #58.441
benn geldimmm geçen perşembeden beri yokum bebeğmii kalp doktoruna götürdüm küçük delikliri kapanmış ama büyügü duruyor ve ameliyatsız kapanmaz dedi rabbim hayırlısını versin ....
rabbim somada ölenlerin ailelerine sabır güç kuvvet versin çok zorrr takdiri ilahiii hç kimse nerde öleceğini bilemez herkesin canıbir vesiliyle alınır biri kazada diğeri hastalıkda öbürü patlamada bunlara bir suçlu mu aramak lazım ömürleri o kadarmış geride kalanlar için çok zor izledikçe ağladım rabbil yardımcıları olsunnn...
Kızlar yarın sabah transferim var inşallah dualarınızı bekliyorum 3.gun embriyosu bebişlerimi alıp geleceğim inşallah dua edin sıkı sıkı tutunsun yavrularım annesine tekmi çiftmi konulacak belli değil yarın belli olacak
Kızlar yarın sabah transferim var inşallah dualarınızı bekliyorum 3.gun embriyosu bebişlerimi alıp geleceğim inşallah dua edin sıkı sıkı tutunsun yavrularım annesine tekmi çiftmi konulacak belli değil yarın belli olacak
benn geldimmm geçen perşembeden beri yokum bebeğmii kalp doktoruna götürdüm küçük delikliri kapanmış ama büyügü duruyor ve ameliyatsız kapanmaz dedi rabbim hayırlısını versin ....
rabbim somada ölenlerin ailelerine sabır güç kuvvet versin çok zorrr takdiri ilahiii hç kimse nerde öleceğini bilemez herkesin canıbir vesiliyle alınır biri kazada diğeri hastalıkda öbürü patlamada bunlara bir suçlu mu aramak lazım ömürleri o kadarmış geride kalanlar için çok zor izledikçe ağladım rabbil yardımcıları olsunnn...
sernesim canm toparlandınmı nasıl oldun..ah anlamazmıyım hiç canm benim çok zor canm çok inş sende bir bakmışşın gelmiş bebeğin çok dua ediyorumm
Canım hoşgeldin miniğinin kalbindeki küçük deliklerinin kapanması sevindirici inşallah ameliyatınızda hayırlısıyla olur iyileşir peki ameliyatı ne zaman olması gerekiyormuş?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
lgecmiş olsn canım inş o da hallolur Rabbim şifa versin kuzucuğuna..
hoşbulduk canım 1 yaşından önce olacak duruma göre canım dktorlar ne zaman derse
l
sağol canım benim inşallah biran önce düzelir şifa bulur
Canım bnm cok saol bizi bi tek biz anlarız.buaralar cok fazla duygusalım sureklı ağlamaklıyımdurduramıyorum kendımı malesef
saol canım benım bat bugun bakalım nolcak gelcek gıbı ama işte bi umut yınede beklıyorum her aySende haklısın sernesim aglamamak elde deil agla acil ama dua ederek agla sabret.stres yapma sakn.hersey düzelecek inş.
Kızlar bebişlerimi aldım geldim 2 tane transfer edildi dua edin tutunsunlar 😊
Eki Görüntüle 1126567
kızlar yine hastahandeydikk kalbi delik olduğu için çabuk enfeksiyon kapıyor küçücük bir öksürüğü vardı hemen götürdüm ama zatürebaşlangıcı dedi doktor iğne antibiyotik verdi geçmezse hastahaneye yatacağız artık kaldıramıyorum rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemesin üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?