- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #5.841
Ben babamada cok duskunumde anneme bi tik daha fazla sanki
babamla evlendikten sonra sanki mesafeli olduk adam yedıremedı loorim kıskandı çokyani yiner yine sarılırım falan ama ne bılım bıraz boyle çok olgun davranmaya çalışıyo .bakıyorum çaktırmadan benı izliyo ama ben sokulunca gıkı çıkmıyo adamın:44::44::44:
ikiside olur canım .)) ben merkezindenim gittim pötürgeye biliyorum
naz yapiyo demekki baban sana kiz evi naz evi derler ya
anam bu adamın 6 yılda nazı bıtmedıyse yandık vallahele evlendık anneme ılk gıdısımız kalıcaz o gece yatakları yaptık .babamı bı goreydın adamın rengı attı bende çok utandım hatta cok agladım ogece keske kalmasaydım dıye annem dedı bu adam bu gece ölmesse bıdaha ölmez diye allah korusun tabı ama cok kıskanıyo
bende gıttım gordum cok degısık geldı guzel yerama malatyanın içini gezemedim çok guzel diyolar ama goremedım..
evet alışıyo insan bende aslında kalmadı artık ılk zmanlardakı utanmalarımBilirim canim ben hala esimle gitsem utanirim ilk dakikalarda ama sonra geciyo
hayalotcum malatyanın içini gezmeni şiddetle öneririm cok seversin..yabancılık hiç çekmezsin
inşallah canım gezıcem bigün nasip olursa
Bebeğimmmmmm sen de mi malatyalısın yoksaaaa
kızlar ya benim midem çok kötü en ufak bi koku alım sanki mıdem bogazımda oluyo bırden.:44:
midemi üşütmedim grıpte degılım:44:
hamile desen degılım adet oldum zaten kıst var ustelık bıtelı 3 gün oluyor
sizce bu neyın nesıdır ya
kokulara gelemıyorum ben
boyle bır salgın hastalık varmıdır acep
Waayyy enişte hemşerim miymişşşayyy hayalotum gelinimiz miymişş, anammmm nasıl sevindim kızzz
Bana da oluyo arada bir bebeğimmmm ama ben de bilmiyorum sebebini , hormonlarımızla alakalı bişey olabilirmi ki acepp :44: bu araa bebeğimmm, sen de mi malatyalısın bi deeee yasmin işini ne yapmaya karar verdin bakalımm
ahanda kız sen boşuna öğretmen olmamışın haa.kız bu yasmin beni bölem yapmasın 2 gündür malesef içiyorum canım dıyorumkı unutıyım içmim tam yatağa gırıyorum pat aklıma gelıyo mubarek gerçi hep kullanıyodum ama busefer dokunmus olabılırmı:44::44:yada hormanlar olabılır haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?