Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ben babamada cok duskunumde anneme bi tik daha fazla sanki

babamla evlendikten sonra sanki mesafeli olduk adam yedıremedı loorim kıskandı çokyani yiner yine sarılırım falan ama ne bılım bıraz boyle çok olgun davranmaya çalışıyo .bakıyorum çaktırmadan benı izliyo ama ben sokulunca gıkı çıkmıyo adamın:44::44::44:

naz yapiyo demekki baban sana kiz evi naz evi derler ya

naz yapiyo demekki baban sana kiz evi naz evi derler ya

anam bu adamın 6 yılda nazı bıtmedıyse yandık vallahele evlendık anneme ılk gıdısımız kalıcaz o gece yatakları yaptık .babamı bı goreydın adamın rengı attı bende çok utandım hatta cok agladım ogece keske kalmasaydım dıyeannem dedı bu adam bu gece ölmesse bıdaha ölmez diye allah korusun tabı ama cok kıskanıyo

Bilirim canim ben hala esimle gitsem utanirim ilk dakikalarda ama sonra geciyo

hayalotcum malatyanın içini gezmeni şiddetle öneririm cok seversin..yabancılık hiç çekmezsin

kızlar ya benim midem çok kötü en ufak bi koku alım sanki mıdem bogazımda oluyo bırden.:44:
midemi üşütmedim grıpte degılım:44:
hamile desen degılım adet oldum zaten kıst var ustelık bıtelı 3 gün oluyor
sizce bu neyın nesıdır ya
kokulara gelemıyorum ben
boyle bır salgın hastalık varmıdır acep

Bana da oluyo arada bir bebeğimmmm ama ben de bilmiyorum sebebini , hormonlarımızla alakalı bişey olabilirmi ki acepp :44: bu araa bebeğimmm, sen de mi malatyalısın bi deeee yasmin işini ne yapmaya karar verdin bakalımm

Waayyy enişte hemşerim miymişşş ayyy hayalotum gelinimiz miymişş, anammmm nasıl sevindim kızzz

ahanda kız sen boşuna öğretmen olmamışın haa.kız bu yasmin beni bölem yapmasın2 gündür malesef içiyorum canım dıyorumkı unutıyım içmim tam yatağa gırıyorum pat aklıma gelıyo mubarekgerçi hep kullanıyodum ama busefer dokunmus olabılırmı:44::44:yada hormanlar olabılır haklısın

Valla bebeğim evliliğimizin ilk 3 ayında ben de kullandım, ilk zamanlar beni de çok etkilemişti... İlk başlarda hormonları da etkiliyo.. Kesin ondandır,yasmin yapmıştır... geçer bir haftaya kadar.. Ama sen yine de gece yatarken içmeye çalış daha az etkilenirsin

her ay yeni ümitler yeşerir yüreğimde.küçücük ellerin hayalini kurarım.rüyalarımda iki minik göze bakarım.vee her ay ümitlerim yerini hüzne bırakır.hüzünle geçirirken günleri yine başlar heyecan.böyle geçti tam 11yıl.herkes sonbaharda hüzünlenir.ben ilkbaharda. ağaçlar yeşerir.çiçekler açar.kışın kuruyan herşey baharda meyve verir.kuru dalları yeşerten RABBİM birgün bende ilk baharı sevebilecekmiyim acaba ,benimde yeşerecekmi ümitlerim,gelecekmi bir ilkbaharda benimde bebeğim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…