Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

BİR TÜRLÜ YAZDIKLARINIZA CEVAP GÖNDEREMİYORUM FAKAT SİZE ŞU KADARI İLE BELİRTMEK İSTERİM BEN ÇOK UZUN UĞRAŞLAR NETİCESİNDE HAMİLE KALABİLİYORSAM VE ŞUAN 7 AYLIK HAMİLEYİM SİZİN İÇİNDE MUTLAKA BİR ÇÖZÜM YOLU BULUNMAKTADIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.TÜP BEBEK DEĞİL NORMAL YOLLA HAMİLE KALDIM VE EŞİMİNDE BENİMDE CİDDİ SAĞLIK PROBLEMLERİMİZ VARDI BUNLARIN BAŞINDA EŞİMİN SPER SAYILARI ÇOK AZDI UMUT EDİYORUM BU DOKTOR BEY SİZE YARDIMCI OLUCAK KENDİSİ YURT DIŞINDA DİYE BİLİYORUM BİZDE 4 AY BEKLEDİK AMA HİÇ KORKMAYIN DERİM OLAĞANÜSTÜ BİR DOKTOR YAZDIM ADRESTEN SANIRIM ULAŞABİLİRSİNİZ FAKAT İNŞALLAH HASTA OLARAK KABUL BUYURUR ÇÜNKİ 2 ARKADAŞIM ÇOK ÇABALADI AMA DEYDİ KIZLAR ÇOK İYİ DİYORUM MUTLAKA İLETİŞİME GEÇİN [..................mail] adı a........n doktorun yazdıklarınızı okuyor ve cevaplayamıyorum inşallah buradan okur derdinizi bir nebze çare olabilirsem ne mutlu bana bu arada biz eşimle bir gafa düştük aman siz yapmayın derim çok üzülmüştüm sakın maddiyatı ön planda tutmayın

Son düzenleyen: Moderatör:
ciktim geldim daha hic bi habibte gelmemis tekrar cikimda islerimi yapim

Son düzenleme:
bendede degısık bısey yok canım ıste nasıp olursa salı günü randevumuz var asılama merkezınde spermtestı yapılcak sonuca göre asılamaya baslancak yada denemeye devam öle ıste bızımkısıde

bendede degısık bısey yok canım ıste nasıp olursa salı günü randevumuz var asılama merkezınde spermtestı yapılcak sonuca göre asılamaya baslancak yada denemeye devam öle ıste bızımkısıde

Hadi insallah canim benim Allah gonlune gore verir insallah

Hadi insallah canim benim Allah gonlune gore verir insallah

ins canım Rabbım hepımıze gönlünde olanı versın ıns

aslında gecen haftaydı randevu ama aksılık ıste esım hasta oldu antıbıotık kullandı bu salıya attılar randevuyu....herseyde vardır bı hayır dıyorum kendı kendıme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…