Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canlarım teşekkür ederim hoşbulduk.

Ben 24eylülde adet oldum daha sonra 12gün gecikme ile 5kasımda oldum adetimde herşey normaldi kanama,süresi,miktarı herşey normaldi. yalnız adetime 2gün kala sol kasığımda bir şişlik ve akıntımda artma vardı ağrı kesici ve sıcak su torbası ile geçti hemen 2gün sonra regl oldum ve herşey eskiye döndü benm kafama takıldı ve 24kasımda ve 27kasımda test yaptım idrarda negatif çıktı gebelik şüphesi kalmamıştır değil mi ?

sanırım kalmamış canım adetini buyuk ıhtımal stresten geç olmuşun buda sende ağrı yapmış doğal olarak.hayırlısı olsun önümüzdeki aylarda meleğine kavusursun inşallah sende fazla beklemeden...

doktorada gidemiyrm canm kahrolmamak için siz değerli arkadaşlarımın fikirlerini alıyorum işte gayet normal yani olsa 9-10haftalık olucaktı ve kesin çıkardı değil mi

doktorada gidemiyrm canm kahrolmamak için siz değerli arkadaşlarımın fikirlerini alıyorum işte gayet normal yani olsa 9-10haftalık olucaktı ve kesin çıkardı değil mi

olsa kesin çıkardı canım sen içini ferah tut, inşallaaahhh en kısa zmaanda bebişin sneinle olurr

çıkardı canım benim ama illaki şüphen varsa bi kan testi yaptır .
ilk defamı geç geldi batın:44:

yok canım gecikmem illaki oluyordu kafama takılan şey kasık ağrım bide akımtım ama sıcak su koyduğumda zaten içimden iltihap gibi şeyler aktı yumurta akı kıvamında hemen hastalandım zaten çok kötü üşütmüşüm demek ki

olsa kesin çıkardı canım sen içini ferah tut, inşallaaahhh en kısa zamanda bebişin seninle olurr Rabbim hepimizin hasretini hayırlısı ile bi an önce dindirir inşallaaahh

demekki canım soğuk almışta olabılırsın dediğin gibi. ama doktora gitmekten korkma bi sorunumuz çıksa bile tedavımızı zamanında yapalımkı meleklerımıze bıan once kabusalım.rabbım hepımızın gonlune gore versın inşallajüzülme sende çok stres yapma kendine vardır meleklerımızın bı zamanı tammamı

benimde ama kocam gelmedi daha meddcezirim
yahu topik boş kalıyo diye butun gun geldim bekledim buralarda
ama değdi sonunda
uyu canımın içi sen hafta içi erken kalkıyon zaten

tamam bitanem ben yatayım en iyisiii, gözlerimden yaş geldi esnemektennn
seni çok seviyorum canımmmmm, hiç bişey için bozma moralini olur muuu
iyi geceleeeeeeeerrrrrrr

Bu forumu bu yüzden seviyorum insanlar tanımadğı insanlara yardım etmekten nekadart mutlu allah isteyen dileyen herkesn dileklerini gerçekleştirsin inşallah.. çok teşekkürler. :)

tamam bitanem ben yatayım en iyisiii, gözlerimden yaş geldi esnemektennn
seni çok seviyorum canımmmmm, hiç bişey için bozma moralini olur muuu
iyi geceleeeeeeeerrrrrrr

uyusunda buyusun bıtanecım
bende senı cok sevıyorum canım çok sagol
tatlı uykular ben kaparım topiğimizi gözün arkada kalmasın
baş başşşşşş

Bu forumu bu yüzden seviyorum insanlar tanımadğı insanlara yardım etmekten nekadart mutlu allah isteyen dileyen herkesn dileklerini gerçekleştirsin inşallah.. çok teşekkürler. :)

biz teşekkür ederiz bitanem bizimle paylaşımda bulunduğun için
herzaman gel konusuruz hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…